13/09: Γενική Συνέλευση Φοιτητικού Συλλόγου Πολ. Μηχ.

Εδώ ανακοινώνονται οι διεργασίες των θεσμικών οργάνων της σχολής και σχολιάζεται η δραστηριότητα και το αποτέλεσμά τους.

Re: 13/09: Γενική Συνέλευση Φοιτητικού Συλλόγου Πολ. Μηχ.

Δημοσίευσηαπό Kaptain » Τρί, 13 Σεπ 2011 12:17 pm

Οκ, δικιο εχετε σε αυτο παιδια, μονο που πχ εγω λαμβανοντας ολα τα "πιθανα σεναρια" υποψιν εχω φτασει στην κατασταση να διαβαζω 3 διαφορετικα μαθηματα ταυτοχρονα, χωρις φυσικα να εχω συγκεντρωθει στο καθε ενα σε τετοιο βαθμο ετσι ωστε να παω να δωσω αυριο-μεθαυριο... 2-3 μερες ανασυγκροτησης απο αυτο το μπ$@#$ελο που εχει καταντησει η κατασταση δεν ειναι τιποτα κατα τη γνωμη μου, εκτος αν θεωρουμαι "τεμπελης".
Kaptain

Έτος εισαγωγής: 2004

Δημοσίευσηαπό martin » Τρί, 13 Σεπ 2011 2:06 pm

Date007 έγραψε:Και ναι φταις/φταίτε που δεν έχεις διαβασμένο το μάθημα της Τετάρτης..Στο κάτω-κάτω πρόγραμμα υπάρχει,αν υπήρχε άλλη αλλαγή εκτός από την μεταφορά της 1ης εβδομάδας στο τέλος,πιστεύω θα το μαθαίναμε!Ακόμη και αν συμμετείχες κάθε μέρα,σε όλες τις ενέργειες που αποφασίστηκαν στο συντονιστικό(ακόμη και Θεσσαλονίκη να πήγες),χρόνος για να διαβάσεις το μάθημα της Τετάρτης υπήρχε(από την προηγούμενη Τρίτη..)!Αν πάλι,όντως δεν προλάβαινες λόγω της συμμετοχής στα παραπάνω,τότε υποθέτω πως θα είσαι από τους σκληροπυρηνικούς των καταλήψεων.Τότε,θεώρησε το μάθημα της Τετάρτης μια θυσία για τους αγώνες που έκανες(μιας και όλο θυσίες μας λένε αυτά τα παλικάρια να κάνουμε,προσέχοντας όμως αυτοί να μην χάσουν τίποτα παράλληλα..) !Όχι όμως να θέλω ανοιχτή σχολή,τελικά να αποφασίζεται κατάληψη,να κωλοβαράμε μια εβδομάδα και μετά να λέμε να αρχίσουμε Δευτέρα για να προλάβω να διαβάσω.. Εν κατακλείδι,μου φαίνεται χαζό να ξεκινήσουμε Δευτέρα και όχι αύριο,αν ανοίξει σήμερα.Είναι σαν να είχαμε κατάληψη σχεδόν ακόμη μια βδομάδα... :geek: :geek: :geek: :geek:

πως φταίω ρε άνθρωπε όταν:1ον) δεν ξέρω ποιο πρόγραμμα ισχύει(το μόνο επίσημο είναι ότι η 1η βδομάδα έχει μεταφερθεί στο τέλος)....δηλαδή τώρα είμαστε στην τρίτη και εάν ανοίξουμε θα αρχίσει η εξεταστική από την τρίτη βδομάδα ??sorry ε που είναι τόσο προφανές.
2ον) τι θα λέει το πλαίσιο που ίσως ψηφιστεί ?
εδώ και 2 βδομάδες έχουμε καταντήσει να διαβάζουμε μαθήματα 4-5 μέρες όσο η σχολή είναι κλειστή και τις υπόλοιπες 2-3 άλλα ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ανοίξει.
ε νομίζω ότι σε αυτό το μπάχαλο το να ανοίξει η σχολή δευτέρα είναι το καλύτερο για να ομαλοποιηθεί η κατάσταση και το πρόγραμμα.
ps:χαλάρωσε λιγάκι δεν είμαστε όλοι ούτε σκληροπυρηνικοί των καταλήψεων ούτε τεμπελχανάδες που κωλοβαράνε όλη την ώρα.
martin

Έτος εισαγωγής: 2006

Δημοσίευσηαπό ingenieurin26 » Τρί, 13 Σεπ 2011 2:13 pm

Συμφωνώ με τον martin. Ειδικά, όσοι θα δίναμε πολλά μαθήματα διαβάζουμε όσο μπορούμε και για παν ενδεχόμενο, αλλά δεν παύει να υπάρχει μια σύγχυση και χρειάζεται ένα περιθώριο να βγουν ανακοινώσεις από τη γραμματεία, η οποία μάλιστα κλείνει πριν την ώρα που τελειώνει η συνελευση (κατά τις 7) και δεν υπάρχει περίπτωση να βγάλει επιτοπου ανακοίνωση.

Φυσικά όλα αυτά προυποθέτουν να ψηφιστεί το πλαίσιο κάποιας παράταξης που δεν προτείνει κατάληψη, δηλαδή να γίνει μεγάλη ανατροπή σε σχέση με την προηγούμενη συνέλευση.
ingenieurin26
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευσηαπό douboutz » Τρί, 13 Σεπ 2011 2:26 pm

Είχα την ιδια απορία με όλους, αφού κανονικά κ γω γράφω αύριο, κ γι'αυτό έστειλα email σε καθηγητή π μου έγραψε ακριβώς :
'Αν λήξει αύριο η κατάληψη το πιθανότερο και λογικότερο είναι ότι θα ανασταλλούν οι εξετάσεις για 1-2 ημέρες μέχρι να ενημερωθούν όλοι οι φοιτητές και να έρθουν στην Αθήνα.' (copy paste όπως ειναι στο εμαιλ)
κ μία παρατήρηση.. κανείς δε νομιζω να θέλει να χάνει τον χρόνο τ αλλά ας μην βγάζουμε κακία προς τους συναδέλφους μας... το οτι επικρατεί ενα κομφούζιο το ξερούμε!!! take it easy life is short!!!
douboutz

Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευσηαπό neaoktana » Τρί, 13 Σεπ 2011 2:39 pm

douboutz έγραψε:"Αν λήξει αύριο η κατάληψη το πιθανότερο και λογικότερο είναι ότι θα ανασταλλούν οι εξετάσεις για 1-2 ημέρες μέχρι να ενημερωθούν όλοι οι φοιτητές και να έρθουν στην Αθήνα."

Πιστεύτε ακόμη στη λογική; :lolno: Ποιος και πότε θα πάρει την απόφαση αναστολής;
"Le meteque" - G. Moustaki (- 23/05/2013) & Zazie: https://www.youtube.com/watch?v=O51zyf83mfk
"Et nous ferons de chaque jour toute une eternite d' amour, que nous vivrons a en mourir..."
neaoktana
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 1969

Δημοσίευσηαπό airetikos » Τρί, 13 Σεπ 2011 2:48 pm

Δασκαλε απλα θα παρθει η αποφαση εναρξης μαζι με το πλαισιο της ανοιχτης σχολης που θα ψηφιστει. τοσο δύσκολο ειναι?
Αρχιεπίσκοπος Άρειος ο Α'
airetikos

Έτος εισαγωγής: 2008

Δημοσίευσηαπό kliu » Τρί, 13 Σεπ 2011 2:57 pm

γνωριζει κανεις εαν η συνελευση ξεκινησε ?
~happiness is a mood not a destination~
kliu

Έτος εισαγωγής: 2010

Δημοσίευσηαπό Becoming_I » Τρί, 13 Σεπ 2011 3:00 pm

Γνωρίζει κανείς αν θα υπάρξει ανερξάρτητο πλαίσιο αυτήν τη φορά;;
Άβαταρ μέλους
Becoming_I Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό airetikos » Τρί, 13 Σεπ 2011 3:01 pm

Δεν θα υπαρξει τις 2 επόμενες φορες από όσο ξέρω.
Αρχιεπίσκοπος Άρειος ο Α'
airetikos

Έτος εισαγωγής: 2008

Δημοσίευσηαπό mpoumpouki » Τρί, 13 Σεπ 2011 3:09 pm

θα μπορούσε κάποιος να ενημερώσει για το σε ποιο σημείο βρίσκεται η συνέλευση κ πότε υπολογίζει να αρχίσει η ψηφοφορία?
mpoumpouki

Έτος εισαγωγής: 2006

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Φοιτητικός Σύλλογος Πολ. Μηχ.

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες