Lost.in.Athens έγραψε:Και γω αν είχα μαθήματα για την επαναληπτική θα ήθελα να τα δώσω τώρα να ξεμπερδεύω με τα παλιά έτη, γιατί αν μου μένανε ίσως να έκανα και γω παραπάνω έτη και να ερχόμουν στην ίδια θέση με τους τώρα "επί πτυχίω" που θέλουν να δώσουν. Δεν γίνεται να γίνει διαχωρισμός μεταξύ των φοιτητών, πόσω μάλλον από "αριστερούς". Και ποιοι είναι αυτοί που θα κρίνουν ποιος θα δώσει και ποιος όχι; Εγώ αν είχα βάλει στόχο να δώσω 20 μαθήματα σε μια εξεταστική για να τελειώνω, θα μου το απαγόρευαν; Και γω να τελειώσω θα ήθελα...
Αν κάποιος "επί πτυχίω" θέλει να δώσει μαθήματα, να πάει να ψηφίσει στη συνέλευση ανοιχτή σχολή και όχι κατάληψη (σε αυτούς κυρίως πήγαινε το σχόλιο). Μετά ας κράζει όσο θέλει για τα μαθήματα που δεν μπορεί να δώσει.
Αν κάποιος "επί πτυχίω" θέλει να δώσει μαθήματα, να πάει να ψηφίσει στη συνέλευση ανοιχτή σχολή και όχι κατάληψη (σε αυτούς κυρίως πήγαινε το σχόλιο). Μετά ας κράζει όσο θέλει για τα μαθήματα που δεν μπορεί να δώσει.
CSI computer expert έγραψε:I'll create a GUI interface using Visual Basic, see if i can track an IP Address out of this.
merde_conserve έγραψε:Νομίζω ότι κανείς από αυτούς που θεωρούν εαυτούς "επί πτυχίω" εδώ μέσα δεν διακατέχεται από το δυϊσμό - "ψηφίζω κατάληψη - αλλά μετά απαιτώ να δώσω μαθήματα".
Επιστροφή στο Φοιτητικός Σύλλογος Πολ. Μηχ.
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες