Off-topic / Flaming Posts

Εδώ μεταφέρονται κάποια "προβληματικά" μηνύματα-θέματα για να μην διαγραφούν τελείως.

Re: 30/08: Γενική Συνέλευση Φοιτητικού Συλλόγου Πολ. Μηχ.

Δημοσίευσηαπό Exeisanapthra? » Σάβ, 27 Αύγ 2011 8:39 pm

poum έγραψε:να 'ναι καλά οι μανούλες σας και την έχω την καβάτζα μου

lol
29 κατασκευαστές σπιτιών συνιστούν shqip
Exeisanapthra?

Έτος εισαγωγής: 2008

Re: Ανεξάρτητο Πλαίσιο στη συνέλευση της 06/09/2011

Δημοσίευσηαπό Exeisanapthra? » Δευτ, 05 Σεπ 2011 12:09 am

Nysta έγραψε:Ποιές είναι οι πολιτικές σου πεποιθήσεις;

Ακούστε ερώτηση!! Η Στάζι η ίδια!

Nysta έγραψε:εισάγεται η έννοια των πιστωτικών μονάδων

Άκυρο. Έχω ακούσει συνασπισμένο-από τους χαμηλότερης νοημοσύνης, όχι απ' τους ιντελεξουάλ- να πιστεύει ότι οι πιστωτικές μονάδες συνδέονται κάπως με τις πιστωτικές κάρτες...

Nysta έγραψε:Ειδικά τώρα με τους καθηγητές να έχουν κρατήσει αυτή τη στάση και να δίνουν μια νομιμότητα στις φοιτητικές κινητοποιήσεις.

Δε "δίνουν μια νομιμότητα". Απλά δεν απεργούν για να μη χάσουν λεφτά. Εξ ού και η παράταση μιας βδομάδας που δώσανε για να αποφασίσουνε, λέει, πώς θα κινηθούνε οι φοιτητικοί σύλλογοι. Άκουσα όμως ότι η Διαμαντοπούλου είπε ότι θα κόψει λεφτά από καθηγητές που διδάσκουν σε σχολές που τελούν υπό κατάληψη. Αν ισχύει αυτό και είναι εφικτό τότε μαγκιά.

Nysta έγραψε:Αν δεν είχαν γίνει οι καταλήψεις το 06-07 σήμερα ο νόμος-πλαίσιο της γιαννάκου θα είχε περάσει

Ο νόμος της Γιαννάκου πέρασε, απλά το άρθρο 16 δεν αναθεωρήθηκε βλάκα.

Nysta έγραψε:μου έπιασε την κουβέντα να με συγχαρεί ένας μεσήλικας και με ρώτησε γιατί δεν έχουν κατεβει οι φοιτητές στην πλατεία. Του απάντησα γιατί δεν έχουν ακόμα την αισιοδοξία να πάρουν τις ζωές τους στα χέρια τους

ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΈΛΑ ΡΕ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΕ ΑΝΟΙΞΕ ΜΑΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ!!

Nysta έγραψε:στην φοιτητική πορεία πώς θα κατέβουμε αν έχουμε εξεταστική; Γενικά,πώς θα ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ, πώς θα σκεφτουμε αν έχουμε το μηχανισμό της εξεταστικής να μας αγχώνει να μας απασχολεί να μας πιέζει;

Κατέβα εσύ στην πορεία. Άσε όμως κάποιους άλλους που έχουν αφιερώσει ένα σεβαστό χρόνο στην προετοιμασία για την εξεταστική να γράψουν. Τέλος η κατάληψη δεν είναι μέσο πάλης διότι και οι υπουργοί και η κοινή γνώμη και μια μεγάλη μερίδα φοιτητών θα σε γράψει στα αρχίδια της. Είναι αυτοκαταστροφική για το φοιτητή, για το πανεπιστήμιο, για τη λειτουργία της χώρας, για την εικόνα της χώρας. Είσαι βλαμμένος αν νομίζεις(που νομίζεις) ότι με εσύ με άλλα 20 τυπάκια σαν αυτήν βρισκόμενοι σε ένα χώρο να βλέπετε κουλτουριάρικες ταινίες(ή καλτ γιατί είστε και πολύ χαβαλετζήδες(αυτό είναι ειρωνικό, χαζοχαρούμενα είστε)), ή κάνοντας stencil workshop με σάπιους ζαίους καλοτεχνίτες ή θεατρικά σκετσάκια και ομιλίες από αρχικομματόσκυλα(γνώρισα έναν απόλυτο τίποτα αρχιΝΑΡίτη στο ΙΚΕΑ χθες ο οποίος είχε και ένα υφάκι κουλτουροψωνισμένου!!! Αν νομίζεις ότι το λέω έτσι στείλε μου pm να σου ποιός είναι) ασκείτε πίεση τέτοια που θα πάρουν πίσω ένα νόμο που έχει ήδη ψηφιστεί 250/300. Και για να ξέρουμε πόσα πολλά κομματόσκυλα έχουμε ανάμεσα μας αν είναι δυνατόν(!!!) να παρακαλάει η Διαμαντοπούλου τον Τσίπρα να ανοίξει τα πανεπιστήμια και τα σχολεία-λες και είναι δικά του-εδώ-. Και αυτός απαντάει "όχι θα αγωνιστούμε με όλη τη δύναμη που έχουμε προκειμένου να πέσει ο νόμος που ψηφίσατε". Αν είναι δυνατόν να "ζούνε ανάμεσα μας" τόόόσα υποχείρια της μαλακίας!!!
Exeisanapthra?

Δημοσίευσηαπό agnwstos x » Δευτ, 05 Σεπ 2011 12:16 am

Exeisanapthra? έγραψε:
Nysta έγραψε:Ποιές είναι οι πολιτικές σου πεποιθήσεις;

Nysta έγραψε:εισάγεται η έννοια των πιστωτικών μονάδων

Άκυρο. Έχω ακούσει συνασπισμένο-από τους χαμηλότερης νοημοσύνης, όχι απ' τους ιντελεξουάλ- να πιστεύει ότι οι πιστωτικές μονάδες συνδέονται κάπως με τις πιστωτικές κάρτες...

Nysta έγραψε:Ειδικά τώρα με τους καθηγητές να έχουν κρατήσει αυτή τη στάση και να δίνουν μια νομιμότητα στις φοιτητικές κινητοποιήσεις.

Δε "δίνουν μια νομιμότητα". Απλά δεν απεργούν για να μη χάσουν λεφτά. Εξ ού και η παράταση μιας βδομάδας που δώσανε για να αποφασίσουνε, λέει, πώς θα κινηθούνε οι φοιτητικοί σύλλογοι. Άκουσα όμως ότι η Διαμαντοπούλου είπε ότι θα κόψει λεφτά από καθηγητές που διδάσκουν σε σχολές που τελούν υπό κατάληψη. Αν ισχύει αυτό και είναι εφικτό τότε μαγκιά.

Nysta έγραψε:Αν δεν είχαν γίνει οι καταλήψεις το 06-07 σήμερα ο νόμος-πλαίσιο της γιαννάκου θα είχε περάσει

Nysta έγραψε:μου έπιασε την κουβέντα να με συγχαρεί ένας μεσήλικας και με ρώτησε γιατί δεν έχουν κατεβει οι φοιτητές στην πλατεία. Του απάντησα γιατί δεν έχουν ακόμα την αισιοδοξία να πάρουν τις ζωές τους στα χέρια τους

ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΈΛΑ ΡΕ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΕ ΑΝΟΙΞΕ ΜΑΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ!!

Nysta έγραψε:στην φοιτητική πορεία πώς θα κατέβουμε αν έχουμε εξεταστική; Γενικά,πώς θα ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ, πώς θα σκεφτουμε αν έχουμε το μηχανισμό της εξεταστικής να μας αγχώνει να μας απασχολεί να μας πιέζει;

Κατέβα εσύ στην πορεία. Άσε όμως κάποιους άλλους που έχουν αφιερώσει ένα σεβαστό χρόνο στην προετοιμασία για την εξεταστική να γράψουν. Τέλος η κατάληψη δεν είναι μέσο πάλης διότι και οι υπουργοί και η κοινή γνώμη και μια μεγάλη μερίδα φοιτητών θα σε γράψει στα αρχίδια της. Είναι αυτοκαταστροφική για το φοιτητή, για το πανεπιστήμιο, για τη λειτουργία της χώρας, για την εικόνα της χώρας. Είσαι βλαμμένος αν νομίζεις(που νομίζεις) ότι με εσύ με άλλα 20 τυπάκια σαν αυτήν βρισκόμενοι σε ένα χώρο να βλέπετε κουλτουριάρικες ταινίες(ή καλτ γιατί είστε και πολύ χαβαλετζήδες(αυτό είναι ειρωνικό, χαζοχαρούμενα είστε)), ή κάνοντας stencil workshop με σάπιους ζαίους καλοτεχνίτες ή θεατρικά σκετσάκια και ομιλίες από αρχικομματόσκυλα(γνώρισα έναν απόλυτο τίποτα αρχιΝΑΡίτη στο ΙΚΕΑ χθες ο οποίος είχε και ένα υφάκι κουλτουροψωνισμένου!!! Αν νομίζεις ότι το λέω έτσι στείλε μου pm να σου ποιός είναι) ασκείτε πίεση τέτοια που θα πάρουν πίσω ένα νόμο που έχει ήδη ψηφιστεί 250/300. Και για να ξέρουμε πόσα πολλά κομματόσκυλα έχουμε ανάμεσα μας αν είναι δυνατόν(!!!) να παρακαλάει η Διαμαντοπούλου τον Τσίπρα να ανοίξει τα πανεπιστήμια και τα σχολεία-λες και είναι δικά του-εδώ-. Και αυτός απαντάει "όχι θα αγωνιστούμε με όλη τη δύναμη που έχουμε προκειμένου να πέσει ο νόμος που ψηφίσατε". Αν είναι δυνατόν να "ζούνε ανάμεσα μας" τόόόσα υποχείρια της μαλακίας!!!

Προσεξε λιγακι το υφακι σου
agnwstos x

Έτος εισαγωγής: 2004

Δημοσίευσηαπό Exeisanapthra? » Δευτ, 05 Σεπ 2011 12:26 am

agnwstos x έγραψε:
(βλακώδες spam)

@agnwstos x
οκ δεν θα ξαναμιλήσω έτσι μόνο σε παρακαλώ μη με δείρεις!! :(
Απλά μια ερώτηση ρε φιλαράκι, αν βρεθούμε οι δυο μας από κοντά, μου δίνεις το λόγο σου ότι θα μιλήσεις κατ' αυτόν τον "μαφιόζικο, επίφοβο" τρόπο μες στη μούρη μου; Απλά το 'χω απορία, δεν ξέρω ούτε εγώ ο ίδιος πώς θα αντιδράσω-δεν μού χει τύχει- θέλω να δω!
Exeisanapthra?

Δημοσίευσηαπό agnwstos x » Δευτ, 05 Σεπ 2011 12:44 am

Exeisanapthra? έγραψε:
agnwstos x έγραψε:
(βλακώδες spam)

@agnwstos x
οκ δεν θα ξαναμιλήσω έτσι μόνο σε παρακαλώ μη με δείρεις!! :(
Απλά μια ερώτηση ρε φιλαράκι, αν βρεθούμε οι δυο μας από κοντά, μου δίνεις το λόγο σου ότι θα μιλήσεις κατ' αυτόν τον "μαφιόζικο, επίφοβο" τρόπο μες στη μούρη μου; Απλά το 'χω απορία, δεν ξέρω ούτε εγώ ο ίδιος πώς θα αντιδράσω-δεν μού χει τύχει- θέλω να δω!

πουλας τρέλα γενικά?
agnwstos x

Δημοσίευσηαπό ingenieurin26 » Δευτ, 05 Σεπ 2011 12:47 am

Exeisanapthra? δεν κερδίζεις κάτι με το να βρίζεις τους συμφοιτητές σου. Αυτό πρέπει να το καταλάβει ο καθένας από εμάς μήπως και και καταφέρουμε ποτέ να κάνουμε κανονική συνέλευση. Το πρότελευταίο post σου είχε τοσους πολλούς χαρακτηρισμούς που δεν νομίζω ότι στέκει να μείνει εδώ.
ingenieurin26
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευσηαπό agnwstos x » Δευτ, 05 Σεπ 2011 12:49 am

βαρέστε κανά ban να ηρεμίσει ο νταης του πληκτρολογίου.Μονίμως σε παραλήρημα είναι
agnwstos x

Δημοσίευσηαπό kyriakos » Δευτ, 05 Σεπ 2011 12:58 am

Exeisanapthra? έγραψε:

Ελα ρε, ενημερωτικα ρωταει ο ανθρωπος. Αν θελει απανταει ο αλλος... (Παρεπιπτωντος, το να ανηγεις ενα τοπικ, και να μην εχεις συμμετεχει καθολου στη συζητηση μετα απο 5 σελιδες, δε το βρισκω οτι καλυτερο)

Βασικα δεν ειναι ακριβως ετσι. Δινουν νομιμοτητα στους φοιτητες για να παλεψουν εναντιον του νομου, και τη δυνατοτητα να κανουν ΓΣ, εξαλλουν μην ξεχνας οτι η εξεταστικη αναβληθηκε, ''για να μπορεσουν οι φοιτητες να κανουν συνελλευσεις στις σχολες τους και να παοφασισουν τι θα κανουν στην πορεια...''

Εφαρμοστηκε? Οχι!!! Αρα τι να το κανω το οτι περασε... Ειναι σαν τα λεφτα τα προεκλογικα. Μου τα εδωσες? Οχι. Αρα τι σημασια εχει το οτι μου τα ειχες ταξει. Δεν τα πηρα στο χερι...

Είσαι βλαμμένος αν νομίζεις(που νομίζεις) ότι με εσύ με άλλα 20 τυπάκια σαν αυτήν βρισκόμενοι σε ένα χώρο να βλέπετε κουλτουριάρικες ταινίες(ή καλτ γιατί είστε και πολύ χαβαλετζήδες(αυτό είναι ειρωνικό, χαζοχαρούμενα είστε)), ή κάνοντας stencil workshop με σάπιους ζαίους καλοτεχνίτες ή θεατρικά σκετσάκια και ομιλίες από αρχικομματόσκυλα ασκείτε πίεση τέτοια που θα πάρουν πίσω ένα νόμο που έχει ήδη ψηφιστεί 250/300.
Μπορει και να ειμαστε βλαμενοι, δεν ξερω γι αυτο. Αυτο που ξερω ειναι πως παλευουμε με οτι μεσα διαθετουμε, ειτε αυτο λεγετε καταληψη, ειτε λεγεται πορεια, ειτε λεγεται τσαρκα στις καφετερειες και τις πλατειες για να μοιρασουμε φυλαδια, να πετυχουμεε αυτο που πιστευουμε. Και το παλευουμε τοσο εντονα, γιατι το θεωρουμε χρεος μας προς το πανεπιστημιο μας...
(Παρεπιπτωντος τι ακριβως θεωρεις το περιεργο στην κοπελιτσα στο βιντεο? Το οτι συμμετεχει σε κομα? Το οτι ειναι μονο 25 και μιλαει γαματα στην τηλεοραση? Το οτι δεν την νοιαζει να τελειωσει την σχολη της γιατι ξερει οτι το πτυχειο της δεν εχει αξια στη συγχρονη μερα, ... ? )

Edit: chris_z, υπαρχει πανω αριστερα ενα κουμπακι που γιαφει quote, Θα εμφανιζει τα γραφομενα των αλλων στο γνωστο μπεζ φοντο. Γινονται λιγο πιο ευαναγνωστα αυτα που γραφεις και δεν ειναι ξερο κειμενο κατεβατο. Μην το ξευτιλισεις ομως :P :P
Η μεγαλυτερη δοξα της ζωης δεν ειναι να μην πεφτεις ποτε,
Αλλα να σηκωνεσαι καθε φορα που πεφτεις... (Κομφουκιος)
kyriakos

Έτος εισαγωγής: 2006

Re: 13/09: Γενική Συνέλευση Φοιτητικού Συλλόγου Πολ. Μηχ.

Δημοσίευσηαπό graviasd » Πέμ, 15 Σεπ 2011 12:11 am

αρχικα να πω οτι οσοι κοροιδευουν ειναι για γελια και δεν αξιζει να ασχοληθεις μαζι τους.κριμα.για λυπηση.
επειτα.
1)για τη σταση της πασπ.αν θελετε να πιστευετε οτι ηταν 40 ατομα που δεν ηθελαν να στηριξουν την παραταξη τους που ελεγε "κλειστη σχολη" μεχρι δευτερα και ηθελαν "καταληψη" μεχρι τριτη και οτι δεν ηταν απλως για να μη βγει πρωτο το πλαισιο της δαπ μαλλον κατι παει λαθος.ειδατε και πως γελουσαν και επιδεικτικα ψηφιζαν καταληψη.το οτι ψηφισαν και δαπιτες καταληψη δειχνει οτι δεν υπαρχει απο μερους μας καποια γραμμη.απλως νομιζω πως οσοι συμμετεχουν και ειναι στα ψηφοδελτια το ονομα τους σε καποια βασικα πραγματα συμφωνουν με τις παγιες θεσεις της παραταξης οπως πχ η ανοιχτη σχολη.αλλο πραγμα να στηριζεις εξ αρχης καταληψη και οχι δαπ παρα το οτι εισαι ''δαπιτης'' και αλλο το να ψηφιζεις τη μια βδομαδα την παραταξη σου (πασπ εν προκειμενω) και την αλλη καταληψη.μεσα σε μια βδομαδα τοσο τραγικη αλλαγη στη θεωρηση των πραγματων;κατι βρωμαει θεωρω.α και οσοι πασπιτες βλεπουν τη συζητηση να πω οτι ακομα και στις φαρσες τραγικοι ειναι.μεχρι εκει μπορουν.να παιρνουν τηλεφωνα και να κοροιδευουν.
2)για το θεμα περι νοθειας.αν καποιος ειδε τα ποστ μου θα διαπιστωσε οτι μιλαω και ψαχνω μαζι με αλλους φορουμιτες για τροπους που θα μπορουσαν να σβησουν εστω και την υποψια.αλλα οσο γινεται το μπαχαλο εκει στα τελευταια εδρανα και κρινονται συνελευσεις για 10 ψηφους ας εχω τις αμφιβολιες μου εγω και ας ειμαι αυτος που εχει λαθος.κανενας δεν μπορει να απαγορευσει να εχω την αποψη μου περι του θεματος.αν θελετε βρειτε τροπους για να μη χανετε το δικιο σας στην τελικη.εγω κανα 2 προτασουλες -δεν ξερω κατα ποσο ειναι εφικτες- παντως τις εκανα.σειρα σας.εκτος αν συμφερει το αντιθετο.ποιος ξερει..

η σχολη θα ανοιξει γιατι ειναι σωστο να ειναι ανοιχτη.να ερθει ο φοιτητης πανω και ας τον πιασεις να του πεις για τον νομο.πεισε τον.και καν τον να κατεβει στην πορεια.αλλα οταν ειναι κλειστη δε θα ερθει ο φοιτητης.απλως θα εισαι μια απο τις 300 σχολες κλειστη.πολλα αυτια ιδρωσαν ετσι.τι να λεμε..κανενας δεν ενημερωνεται και κανενας δεν αλλαζει γνωμη ετσι αν θελετε.ουτε οι μεν ουτε οι δε.το να απαντησω στον καθενα ξεχωριστα που λεει κατι σοβαρο και δεν κοροιδευει προφανως νομιζω οτι δεν εχει και τοση σημασια.αρκουν οσα εγραψα.οσοι θελουν κατι αλλο για να μην χαλαμε το τοπικ πμ.καληνυχτα
graviasd

Έτος εισαγωγής: 2010

Re: 13/09: Γενική Συνέλευση Φοιτητικού Συλλόγου Πολ. Μηχ.

Δημοσίευσηαπό +blueoystercult+ » Πέμ, 15 Σεπ 2011 2:44 am

Ρε γραβια δ , αφου δεν σκαμπαζεις μια απο πολιτικα , και με ολο το σεβασμο απλα τρολαρεις , και συ και πολλοι αλλοι ομοιοι σου, ασε επιτελους ΚΑΙ το πληκτρολογιο ΚΑΙ τον συνδικαλισμο.
+blueoystercult+

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Μπλε κάδος

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες