30/08: Γενική Συνέλευση Φοιτητικού Συλλόγου Πολ. Μηχ.

Εδώ ανακοινώνονται οι διεργασίες των θεσμικών οργάνων της σχολής και σχολιάζεται η δραστηριότητα και το αποτέλεσμά τους.

Re: 30/08: Γενική Συνέλευση Φοιτητικού Συλλόγου Πολ. Μηχ.

Δημοσίευσηαπό chris_z » Πέμ, 01 Σεπ 2011 3:01 pm

Πως κατεβαίνει ένα ανεξάρτητο πλαίσιο; Διαδικαστικά δηλαδή..
chris_z

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό Lost.in.Athens » Πέμ, 01 Σεπ 2011 3:03 pm

Φαντάζομαι ότι απλά δηλώνεται στην αρχή της συνέλευσης και δίνεται πιο μετά ο απαραίτητος χρόνος σε κάποιον ομιλητή... Αυτό είναι το λιγότερο...
Lost.in.Athens
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 2008

Δημοσίευσηαπό chris_z » Πέμ, 01 Σεπ 2011 3:07 pm

Πρέπει να πάνε πολλά παιδιά ή αρκεί ένας;; Αν είναι τόσο απλό, τότε χρειάζεται μια απλή ενημέρωση σε όλα τα φόρουμ: θα κατεβάσει ένας ή κάποιοι ανεξάρτητο πλαίσιο μη κατάληψης οπότε κατεβείτε όποιος θέλει να το ψηφίσει. Από πότε έχει να πλειοψηφήσει ανεξάρτητο πλαίσιο στη σχολή;
chris_z

Δημοσίευσηαπό ingenieurin26 » Πέμ, 01 Σεπ 2011 3:10 pm

Δεν έχει πλειοψηφήσει ποτέ ανεξάρτητο πλαίσιο στην σχολή. Για την ακρίβεια αν ανέβεις εκει πάνω θα πρέπει να σαι έτοιμος να σε ξεφτιλήσουν και να σε πατήσουν κάτω σαν κατσαρίδα. Γι αυτό δεν αρκεί μόνο η πληροφόρηση. Προσωπικά, θέλω να χει εξασφαλιστεί ένας ικανός αριθμός ατομών που θα παραστεί σίγουρα.
ingenieurin26
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευσηαπό kostas24 » Πέμ, 01 Σεπ 2011 3:10 pm

A καλα....εχουμε ξεφυγει εντελως ετσι...Ξερεται τι βλεπω...?Πως οσοι προασπιζονται τα ατομικα τους συμφεροντα εδω μεσα (ανοιχτη σχολη) που μαγκια τους ειναι (και δεν μπορω να διαφωνισω μαζι τους...δημοκρατια εχουμε και το σεβομαι απολυτα) απλα μου την δινει πραγματικα που δεν εχουν διαβασει καν το νομο-πλαισιο και δεν ξερουν τι τους γινεται...Πραγματικα πως αισθανεστε που εχετε πληρη αγνοια των γεγονοτων?Δεν ανηκω πουθενα αλλα δεν ειμαι και προασπιστης του ξερου ανοιχτη σχολη γιατι πρεπει να κοιταξω τον κω.. μου και τελος...εσεις μιλατε τωρα οταν πριν 4 χρονια κλεινατε τις σχολεςκαι κανατε την επανασταση σας?Γνωριζεται οτι σε 3 χρονια απο τωρα θα πληρωνουμε διδακτρα?γνωριζεται για την διασπαση των σπουδων?για την υποχρηματοδοτηση?για την συνδεση της αξιολογηση με την χρηματοδοτηση?Τι ξερεται τελωσπαντων?μονο να διαβαζεται και να καθαριζεται μαθηματα?δεν λεω μαγκια σας και μπραβο σας...αλλα αν θελεται με τοση μανια να δωσεται την εξεταστικη που ουτως η αλλως με καταληψεις δεν προκειται να χαθει δωστε επιχειρηματα και οχι μονο περι μαθηματων...αντε...
kostas24

Έτος εισαγωγής: 1990

Δημοσίευσηαπό ingenieurin26 » Πέμ, 01 Σεπ 2011 3:18 pm

Έχουμε διαβάσει τον Νόμο Πλαίσιο (μόνο προσχέδιο φυσικά, γιατί ο νόμος δεν έχει δημοσιευτεί) , αλλά προκειμένου να βγουν και θέσεις μαζί με το "ανοικτή σχολή" θα πρέπει να κάνουμε συζητήσεις επί συζητήσεων και αυτή την στιγμή δεν γίνεται, μένουν μόνο 5 μέρες. Όπως και να χει τα προβλήματα δεν λύνονται με καταλήψεις.
ingenieurin26
Επίτιμο μέλος

Δημοσίευσηαπό kostas24 » Πέμ, 01 Σεπ 2011 3:21 pm

Και για πες μου τι λυση εχεις εσυ στο μυαλο σου?τι προτεινεις?ποια ειναι η μονη δυναμη των φοιτητων την προκειμενη περιοδο?
kostas24

Έτος εισαγωγής: 1990

Δημοσίευσηαπό J.B » Πέμ, 01 Σεπ 2011 3:22 pm

3 έγραψε:Ωπα τωρα προσβληθηκα!! :D

gregoire έγραψε:Διαβάζω, διαβάζω παράδοξες απόψεις σε αυτό το forum, αλλά αυτό είναι άνω ποταμών. Παρακαλώ λίγη αυτοσυγκράτηση, στη διαστρέβλωση του ορθού και αυτονόητου, όχι μόνο εν προκειμένω, αλλά γενικότερα σε διατύπωση ''αυθεντιών'' και ''αξιωμάτων''.

ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΜΕ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ;; Γαματα περασα στην διπλη και στην τριπλη!! Ξερεις τι γαματο ειναι να μαθαινεις autocad μονος σου και να τελειωνεις τα σχεδια της Οικοδομικης οποτε γουσταρεις; Για να τα παραδωσεις Σεπτεμβρη; Και Αρχιτεκτονικη το ιδιο; Ξερεις τι ειναι να δωσεις Μηχανικη 2, να κοβεσαι με 3 και μετα απο ΜΟΛΙΣ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ να την περνας με 7;; Και να μη περιμενεις σαν τον μ...κα; Ξερεις τι ειναι να συζητας στο σαιτ της σχολης σου (τοτε dapcv..) τι εβαλε στην χειμερινη και αρα τι θα βαλει ΣΙΓΟΥΡΑ στην επαναληπτικη, γιατι ολοι εχουν καταλαβει απο που βαζει θεματα;;; Ξερεις τι ειναι να δινετε +100 ατομα απο αυτα που θα δινατε κανονικα επειδη τωρα οι υπολοιποι - παρταλια ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΟΥΝ ΟΛΑ;;;; Καταλαβαινεις ΠΟΣΟ...
ΠΟΣΟ...
ΠΟΣΟ!!!
Πορωτικο ειναι να δινεις Σιδερα 1, Σιδερα 2, Στατικη 1, 2, 3 και Μπετο 1 και γενικα οτι παλουκι υπαρχει ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ κατανεμειμενα οποτε θελεις;;; Και να μη περιμενεις ενα εξαμηνο να ερθει η επαναληπτικη (σαν επαναληπτικη ενα πραγμα); Μπορεις να νιωσεις το συναισθημα να καθαριζεις 15-16 μαθηματα;; Ειτε χρωστας ειτε οχι;; Και βεβαια μεχρι τοτε εχεις κανει και τον αγωνα σου, που πετυχε;

ΤΑ ΣΠΑΕΙ!! Οι μονοι που δεν μπορουν τις διπλες εξεταστικες ειναι οι ΑΚΟΙΝΩΝΗΤΟΙ γιατι δεν ξερουν πως να διαβαζουν και να περνανε χαλαρα το χρονο τους, ακομα και αν ειναι ενας μηνας! Μικρη εξαιρεση δινω στα παιδια απο επαρχεια - οι Αθηναιοι δεν εχουν δικαιωμα να μη γουσταρουν!!

Αυτα τα λιγα και απολιτικα.. :ninja: Και ξαναλεω, ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ!

3 ένα πράγμα έχω να πω. 3 πουλάκια κάθονταν. Επίσης, ακοινώνητος είσαι εσυ αγόρι μου που νομίζεις οτι είσαι κ έξυπνος με τις μ@@@@ες που λες.. Να τονίσω ότι δεν έχω κάτι μαζί σου γιατί δεν σε ξέρω προσωπικά, αλλά καλό θα ήταν να προσέχεις τα λόγια σου που προσβάλλουν αλλους φοιτητές που διαφωνούν με σένα.. Το χειρότερο ακόμα είναι ότι άτομα σαν κ εσένα καθορίζουν διάφορα θέματα στη σχολή, όπως πχ να βάζουμε εσένα να φτιάχνεις μέχρι και πρόγραμμα εξεταστικής κ να προτείνεις αλλαγές γιατί υποτίθεται εκπροσωπείς όλους μας..
J.B

Δημοσίευσηαπό chris_z » Πέμ, 01 Σεπ 2011 3:30 pm

Εσύ Κώστα που δεν έχεις άγνοια για πες μας που λέει ότι θα πληρώνουμε δίδακτρα; Αυτό από που το συμπεραίνεις; Γιατί η σύνδεση αξιολόγησης χρηματοδότησης είναι αναγκαία κακή; Υποχρηματοδότηση είχαμε και χωρίς το νόμο-πλαίσιο.
Εγώ πριν 4 χρόνια δεν ήμουν καν φοιτητής, πως γενικεύεις αβέρτα; Που ξέρεις ότι αυτοί που κλείναν πριν 4 χρόνια τις σχολές τώρα υποστηρίζουν το ξερό ανοιχτή σχολή;
Εσύ τι άλλο ξέρεις; Για φώτισε μας..
Που ξέρεις ότι εμείς δεν έχουμε διαβάσει το νόμο-πλαίσιο;
Πως είσαι σίγουρος ότι δεν ξέρουμε τι μας γίνεται και ότι εσύ ξέρεις τι σου γίνεται;
chris_z

Δημοσίευσηαπό Exeisanapthra? » Πέμ, 01 Σεπ 2011 3:31 pm

kostas24 έγραψε:Γνωριζεται οτι σε 3 χρονια απο τωρα θα πληρωνουμε διδακτρα?

Αυτό πού το είδες; Ανέβαζε και κάτι εσύ που είσαι "ενημερωμένος".

kostas24 έγραψε:γνωριζεται για την διασπαση των σπουδων?

Για πες πρακτικά τί σημαίνει αυτό; Και πού θα μας επηρρεάσει;

kostas24 έγραψε:για την υποχρηματοδοτηση?

Γι αυτό σου λέει ο νέος νόμος ότι το πανεπιστήμιο θα μπορεί να αναζητήσει πόρους από εξωτερικούς φορείς.

kostas24 έγραψε:αλλα αν θελεται με τοση μανια να δωσεται την εξεταστικη που ουτως η αλλως με καταληψεις δεν προκειται να χαθει δωστε επιχειρηματα και οχι μονο περι μαθηματων

Τί λες ρε φιλαράκι που δεν θα χαθεί; Εγώ δεν γουστάρω για 2 μήνες σερί να γράφω μαθήματα τον Φλεβάρη. Αν περάσεις τα μαθήματα εσύ για μένα(με βαθμάρες) κάτι γίνεται.

Και όσο για το ανεξάρτητο πλαίσιο πολύς κόσμος θα το υπερψηφίσει σίγουρα. Εγώ πάντως θα το στηρίξω. Δεν χρειάζεται ομιλία εκτός αν κάποιος ψηθεί να διαβάσει τις επίμαχες θέσεις του νέου Νόμου και να δείξει ότι είναι ακίνδυνες και τα εαακοσυνασπισμένα τις έχουν βαφτίσει όπως θέλουν αυτά. Θα τό κανα και γω αλλά έχω σοβαρό πρόβλημα με τις συνελεύσεις-όπως γίνονται-, μου προκαλούν εμετό.

Και τέλος ένα πολύ ενδιαφέρον site ενός πρώην εγκελαδίτη που τα λέει όλα http://www.katalipsi.org
29 κατασκευαστές σπιτιών συνιστούν shqip
Exeisanapthra?

Έτος εισαγωγής: 2008

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Φοιτητικός Σύλλογος Πολ. Μηχ.

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης