Και εγώ θέλω!!!
Από συζητήσεις την Τρίτη είδα ότι υπήρχαν παιδιά όπου έλεγαν: θέλω ανοιχτή σχολή, αλλά να ψηφίσω δαπ;;; Οπότε η ινγκε έχει δίκιο, ένα ανεξάρτητο πλαίσιο ανοιχτής σχολής θα αφορούσε πολύ κόσμο..
chris_z έγραψε:Και εγώ θέλω!!!
Από συζητήσεις την Τρίτη είδα ότι υπήρχαν παιδιά όπου έλεγαν: θέλω ανοιχτή σχολή, αλλά να ψηφίσω δαπ;;; Οπότε η ινγκε έχει δίκιο, ένα ανεξάρτητο πλαίσιο ανοιχτής σχολής θα αφορούσε πολύ κόσμο..
lybe33 έγραψε:Η ομαλή διεξαγωγή των μαθημάτων ή ακόμη ακόμη και τα μαθήματα αυτά-καθαυτά δεν έχουν καμία ιερότητα & αν τα έχεις ψηλά σε κάποιο βωμό στο μυαλό σου καλά θα κάνεις να τα κατεβάσεις.
lybe33 έγραψε:Η ''ιερότητα'' βρίσκεται στην επιστημονική γνώση που τα εν λόγω μαθήματα αντιπροσωπεύουν η οποία κατακερματίζεται (σ'αυτό συνηγορούν και καθηγητές εκτός 'χώρου', βλέπε neaoktana) και εμπορευματοποιείται.
lybe33 έγραψε:Εν ολίγοις το πανεπιστήμιο στο οποίο θα βρεθείς φέτος αν ο νόμος εφαρμοστεί δε θα είναι αυτό που ξέρεις τα τελευταία 3 χρόνια...
lybe33 έγραψε:Μια απτή & άμεσα εφαρμοστέα ένδειξη:Σκέψου από την εμπειρία σου πόση δουλειά βγάζουν στη διδασκαλία των μαθημάτων λέκτορες και ΕΕΔΙΠ, βαθμίδες που πλέον καταργούνται.Νομίζω την περισσότερη αν όχι όλη
3 έγραψε:Ωπα τωρα προσβληθηκα!!
gregoire έγραψε:Διαβάζω, διαβάζω παράδοξες απόψεις σε αυτό το forum, αλλά αυτό είναι άνω ποταμών. Παρακαλώ λίγη αυτοσυγκράτηση, στη διαστρέβλωση του ορθού και αυτονόητου, όχι μόνο εν προκειμένω, αλλά γενικότερα σε διατύπωση ''αυθεντιών'' και ''αξιωμάτων''.
ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΜΕ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ;; Γαματα περασα στην διπλη και στην τριπλη!! Ξερεις τι γαματο ειναι να μαθαινεις autocad μονος σου και να τελειωνεις τα σχεδια της Οικοδομικης οποτε γουσταρεις; Για να τα παραδωσεις Σεπτεμβρη; Και Αρχιτεκτονικη το ιδιο; Ξερεις τι ειναι να δωσεις Μηχανικη 2, να κοβεσαι με 3 και μετα απο ΜΟΛΙΣ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ να την περνας με 7;; Και να μη περιμενεις σαν τον μ...κα; Ξερεις τι ειναι να συζητας στο σαιτ της σχολης σου (τοτε dapcv..) τι εβαλε στην χειμερινη και αρα τι θα βαλει ΣΙΓΟΥΡΑ στην επαναληπτικη, γιατι ολοι εχουν καταλαβει απο που βαζει θεματα;;; Ξερεις τι ειναι να δινετε +100 ατομα απο αυτα που θα δινατε κανονικα επειδη τωρα οι υπολοιποι - παρταλια ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΟΥΝ ΟΛΑ;;;; Καταλαβαινεις ΠΟΣΟ...
ΠΟΣΟ...
ΠΟΣΟ!!!
Πορωτικο ειναι να δινεις Σιδερα 1, Σιδερα 2, Στατικη 1, 2, 3 και Μπετο 1 και γενικα οτι παλουκι υπαρχει ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ κατανεμειμενα οποτε θελεις;;; Και να μη περιμενεις ενα εξαμηνο να ερθει η επαναληπτικη (σαν επαναληπτικη ενα πραγμα); Μπορεις να νιωσεις το συναισθημα να καθαριζεις 15-16 μαθηματα;; Ειτε χρωστας ειτε οχι;; Και βεβαια μεχρι τοτε εχεις κανει και τον αγωνα σου, που πετυχε;
ΤΑ ΣΠΑΕΙ!! Οι μονοι που δεν μπορουν τις διπλες εξεταστικες ειναι οι ΑΚΟΙΝΩΝΗΤΟΙ γιατι δεν ξερουν πως να διαβαζουν και να περνανε χαλαρα το χρονο τους, ακομα και αν ειναι ενας μηνας! Μικρη εξαιρεση δινω στα παιδια απο επαρχεια - οι Αθηναιοι δεν εχουν δικαιωμα να μη γουσταρουν!!
Αυτα τα λιγα και απολιτικα..Και ξαναλεω, ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ!
ingenieurin26 έγραψε:Aπό αυτούς που γράφουμε εδώ και διαφωνούμε με το κλείσιμο της σχολής γίνεται να μαζευτούμε καμιά 300αριά άτομα να ανοίξουμε τη σχολή στην επόμενη συνέλευση; Δεν μπορούμε να περιμένουμε τη ΔΑΠ να λύσει τα θέματα της με τον Σαμαρά. Ας γίνει καμιά κίνηση από fb.
kliu έγραψε:ingenieurin26 έγραψε:Aπό αυτούς που γράφουμε εδώ και διαφωνούμε με το κλείσιμο της σχολής γίνεται να μαζευτούμε καμιά 300αριά άτομα να ανοίξουμε τη σχολή στην επόμενη συνέλευση; Δεν μπορούμε να περιμένουμε τη ΔΑΠ να λύσει τα θέματα της με τον Σαμαρά. Ας γίνει καμιά κίνηση από fb.
ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!!
Επιστροφή στο Φοιτητικός Σύλλογος Πολ. Μηχ.
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες