30/08: Γενική Συνέλευση Φοιτητικού Συλλόγου Πολ. Μηχ.

Εδώ ανακοινώνονται οι διεργασίες των θεσμικών οργάνων της σχολής και σχολιάζεται η δραστηριότητα και το αποτέλεσμά τους.

Re: 30/08: Γενική Συνέλευση Φοιτητικού Συλλόγου Πολ. Μηχ.

Δημοσίευσηαπό havale_tsoglan » Τρί, 30 Αύγ 2011 9:37 pm

Δε θέλω να γίνω κακός,αλλά τι μας νοιάζει τι κάναν οι άλλες σχολές?Δεν ξέρω αν είναι ιδέα μου η όχι,αλλά μήπως θέλει κάποιος έμμεσα να μας πει πως επειδή κλείσαν οι άλλοι καλά κάνουμε κι εμείς...??
Άβαταρ μέλους
havale_tsoglan

Έτος εισαγωγής: 2005

Δημοσίευσηαπό 3 » Τρί, 30 Αύγ 2011 9:45 pm

Βαλε και αλλες 18 απο τις 21 σχολες ΑΕΙ στην Πατρα σημερα.. Γενικα εχουμε 45 καταληψεις σχολων (με οτι επιμερους τμηματα αυτες εχουν) πανελλαδικα. Μακαρι το συλλαλητηριο να γεμισει την Αθηνα!

@airetikos: Τι βολευει; Δηλαδη αν δεν εχουμε βιβλια ή πληρωνουμε διδακτρα βολευει περισσοτερο;; Αμα (κατα πασα πιθανοτητα) τα παιδια μας ΔΕΝ ΜΠΟΥΝΕ σε αυτο το πανεπιστημιο μας αρεσει;; Ξεκολλατε......... Στα 20 ο ανθρωπος αλλαζει νοοτροπια...... Οχι τιποτα αλλο αλλα εδω στην Ελλαδα οταν τα πραγματα κυλανε στραβα στη ζωη απο δικο μας φταιξιμο, τα ριχνουμε στο κωλοδημοσιο, στην μπανανια μας, στους βλακες τους αλλους που κυβερνουν, στους μαλλιαδες τους καταληψιες. Εμεις δεν φταιμε..
Εικόνα
3

Δημοσίευσηαπό Amelie » Τρί, 30 Αύγ 2011 9:49 pm

Πώς περάσαμε στις διακοπές όταν ψηφιζόταν ο νόμος???
Aν δεν μπορείς να βρεις λύση, βρες άλλο πρόβλημα...
Amelie

Έτος εισαγωγής: 2006

Δημοσίευσηαπό 3 » Τρί, 30 Αύγ 2011 9:51 pm

Ναι λες και αμα παμε λιγοι και βαρβατοι, κανουμε κινημα.. Αιντα.. Εσυ στην εξεταστικη σου πως περασες οταν σου ελεγα να παμε να τον προλαβουμε;; Eventually you lose..
Εικόνα
3

Δημοσίευσηαπό vassilia_gr » Τρί, 30 Αύγ 2011 9:55 pm

Amelie έγραψε:Συγγνωμη να ρωτήσω κάτι, αν δηλ την ερχόμενη Τρίτη στις 6/09 δεν ψηφιστεί κατάληψη, την επομένη στις 7/9 θα ισχύει το υπάρχον πρόγραμμα της εξεταστικής?? Ή θα υπάρξει τροποποίηση?

κάποια απάντηση σε αυτο το ερώτημα;
Εις οιωνός άριστος αμύνεσθαι περί πάρτης
vassilia_gr Οικονομική ενίσχυση στο MQN.gr

Έτος εισαγωγής: 2009

Δημοσίευσηαπό 3 » Τρί, 30 Αύγ 2011 9:56 pm

Αυτο δεν εχει ξεκαθαριστει ακομα, ισχυει, θα το δουμε απο αυριο. Σημερα δεν μπορουσαμε να βρουμε κανεναν σε επικοινωνια.
Εικόνα
3

Δημοσίευσηαπό akis » Τρί, 30 Αύγ 2011 9:58 pm

Αύριο στη 13:30 συντονιστικό κατάληψης στο αμφιθέατρο της Σχολής.

Θα γίνει συζήτηση για το πως ο σύλλογος κινείται στρατηγικά από εδώ και πέρα και θα αποφασιστούν οι δράσεις που θα γεμίσουν τις επόμενες μέρες.

Μπορούμε να αποφασίσουμε για πολλές δράσεις μιας και έχουμε αρκετές μέρες. Εκδηλώσεις, προβολές ταινιών και ντοκιμαντέρ, ανοικτές συζητήσεις και με καθηγητές της σχολής, μοιράσματα στου Ζωγράφου, παρέμβαση στο Σύνταγμα και ότι άλλο μπορεί να σκεφτεί ο καθένας μας.

Θα μπορούσαμε να κάνουμε μια εκδήλωση σαν συλλογική ανάγνωση του νόμου όπου να υπεραναλυθεί κάθε πτυχή του και τι αλλαγές επιφέρει ή και άλλη μία ανοιχτή συζήτηση με θέμα τι Πανεπιστήμιο θέλουμε εμείς έναντι αυτού που φέρνει ο νέος νόμος.

Αύριο να φέρουμε όλοι τις ιδέες μας, τη φαντασία μας, την αγωνία μας για τη συνέχεια του κινήματος, τους προβληματισμούς μας, τς διαφωνίες μας και να γίνει μια παραγωγική συζήτηση που θα λειτουργήσει προωθητικά για το Σύλλογο και θα ζωντανέψει της σχολή όλες τις μέρες της κατάληψής της...
akis:-Πάμε για καφέ;
lybe:-Περιμένεις λίγο να πάω τα δίδακτρα στη Γραμματεία;
akis:-ΟΚ. Εγώ τα πλήρωσα χτες. Έμαθα θα σε πάρουν στο πρόγραμμα του ΑΚΤΩΡΑ.
lybe:-Ναι ισχύει. Καλός ο Μπόμπολας. Δίνει πολλά λεφτά στο ΕΜΠ. Δουλεύει κι η αδερφή μου εκεί. Πληρώνεται 500ευρώ το μήνα. Καλά είναι κι αν είναι καλή δεν θα την απολύσουν του χρόνου όπως μπορούν να κάνουν αλλά θα την κρατήσουν με 700ευρώ.
akis
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 2008

Δημοσίευσηαπό blindone1712 » Τρί, 30 Αύγ 2011 10:00 pm

3 έγραψε:Ναι λες και αμα παμε λιγοι και βαρβατοι, κανουμε κινημα.. Αιντα.. Εσυ στην εξεταστικη σου πως περασες οταν σου ελεγα να παμε να τον προλαβουμε;; Eventually you lose..

χαχαχαχα
απεριγραπτος...τι να προλαβεις ρε καμαρι?οπως προλαβες και το 2007 με την τριπλη εξεταστικη?καλα κοροιδευομαστε τωρα?
και στην τελικη στην εαρινη εξεταστικη καλα ηταν αφου δωσαμε και περασαμε καποια μαθηματα.τωρα που δεν ξερουμε καν αν θα δωσουμε και συναμα το νομοσχεδιο εχει περασει,νομιζεις ειναι καλυτερα?Eventually you are the one,the number one....
Κι εγώ είμαι ο Μάκης....
blindone1712

Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευσηαπό skype » Τρί, 30 Αύγ 2011 10:02 pm

ελεος με τις ταινιες και τα ντοκιμαντερ..

Δημοσίευσηαπό airetikos » Τρί, 30 Αύγ 2011 10:02 pm

@3 Τα δίδακτρα συ ειπας. Τα βιβλία που και εγώ έκραζα τελικά υπάρχει ΠΡΟΝΟΙΑ για αυτο. Και πέρα από τους μανατζαραίους και την ακραία επιλογή της πλήρους κατάργησης (ήμουν υπέρ της τροποποιησης) το νομοσχέδιο έχει και σωστά. Καλώς ή κακώς πέρασε και η υποβάθμιση των καταλήψεων (που συντελείται πριν καν γεννηθούν οι Διαμαντοπούλου και Γιαννάκου που λέει ο λόγος) πρέπει να σταματήσει. Ό,τι και να κάνουμε μόνο κέρδος θα έχουνε αυτοί που θέλουν το κακό του Ελληνικού ΑΕΙ. Και οταν θα λες για το ποιος φταίει κατά τον καθένα παρακαλώ εξαίρεσέ με από το σύνολο μιας και πρώτα τον εαυτό μου ψέγω για τα λάθη αλλά δεν μπορώ να παραγνωρίσω τα λάθη πολλών από αυτούς που ουρανοκατέβατοι μας διοικούν.... Και στα 20 ο άνθρωπος αλλάζει νοοτροπία σημαίνει βλέπει τα πράγματα πιο ώριμα και δεν μένει στο αντισταση κατάληψη ούγκ....Και αν θέλουμε αντίδραση μπορεί να γίνει και με ανοιχτά ΑΕΙ.
Αρχιεπίσκοπος Άρειος ο Α'
airetikos

Έτος εισαγωγής: 2008

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Φοιτητικός Σύλλογος Πολ. Μηχ.

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης