αν μπορει καποιος μεγαλυτερος να μας πει τι να διαβασουμε (λιγα πραγματα που συνηθως πεφτουν) γιατι λιγες ωρες πριν το μπετο που το δινουμε ειναι λιγο καταδικασμενο...
καλησπερα,ξερει κανεις ποιο μερος της εξετασης γραφουμε με ανοιχτα βιβλια (ερωτηματολογια ή ασκηση) ? επισης πρεπει οντως να διαβασουμε και τα 3 βιβλια και τον ΓΟΚ για να δωσουμε ή υπαρχουν και ''παρακαμπτήριες'' ?
Συναδελφοι,καλησπερα.για το 1ο θεμα ποιο βιβλιο χρησιμοποιουμε.μπορει καποιος να γραψει γενικα ποιες σελιδες ειναι για το θεμα και απο ποια βιβλια.θα βοηθουσε τους μεγαλυτερους που δεν προλαβαινουν να ασχοληθουν διεξοδικα με το θεμα.ευχαριστω
Χωρίς να πάρω κάποιον στο λαιμό μου εγώ έχω χρησιμοποιήσει τα εξής: 1.1) σελ 97 1.2) σελ 96-97 1.3) σελ 11 τελευταία παράγραφος από σημειώσεις internet πηγές δικαίου 1.4) σελ 105 1.5) σελ 113 (?) Αυτά είναι από το άσπρο βιβλίο 2.1) σελ 77-78 2.2) σελ 132,137,123 2.3) σελ 228-229 Αυτά από το βιβλίο των Δημοσίων Έργων Για το πολεοδομικό δίκαιο δεν είμαι καθόλου σίγουρη αλλά μάλλον είναι σελ 148-150 3.1) ΖΟΕ 3.2) ΖΕΕ και ΣΕΚ