Μία επίσημη παρατήρηση δεν έκανες και αυτή είναι μεροληψία. Τα θέματα που γράφω (αμιγώς πολιτικά) εκτροχιάζονται για τον πολύ απλό λόγο οτι είμαι ο μόνος που διαφωνεί...
Θεωρείς τον καμβά των πολιτικών απόψεων αντιπροσωπευτικό; Σε μία σχολή που Δαπ παίρνει 45% γράφουν 2 μέλη στο site το πολύ. Επίσης ούτε ενας Πασπίτης. Και όλα αυτά για έναν απλό λόγο. Σου λέει ο άλλος θα ανέχομαι να μου την πέφτουν 500 αριστεροί σε κάθε δημοσίευση και να με χαρακτηρίζουν και να συγχύζομαι; Επειδή εγώ όμως δεν μασάω απο τέτοια θα συνεχίσω να μιλώ για <<την άλλη πλευρά της Σελήνης>>.
Μόνο σε ένα θα συμφωνήσω μαζί σου οτι η φράση<<τα στελέχη>> ήταν υπερβολική γιατί και κάποια απο τα παιδιά τα ξέρω, εσένα δεν σε ξέρω αλλά μου είσαι συμπαθής και όντως έχουν επίπεδο. Και ο lybe33 δεν πιστεύω οτι αυτό που είπε είναι αντιπροσωπευτικό του ήθους του αλλά θα έπρεπε να λάβει επίσημη προειδοποίηση και το ποστ του να πάει μπλε κάδο, δεν μπορεί η φράση ΑΝΤΕ ΠΟΥΛΟ να κοσμεί το τόπικ και κανείς να μην το έχει στείλει μπλε κάδο, κατανοώ οτι είναι φίλος σας αλλά και η ισοτιμία μεταξύ των μελών πρέπει να διασφαλίζεται.