Stalin,
Η ώρα είναι περασμένη, παρόλα αυτά,και παρόλο το άπειρο διάβασμα που έχω αύριο,κάθομαι και σου απαντάω,γιατί δεν ανέχομαι τυχάρπαστοι παντογνώστες να φτύνουν πάνω σε αυτό που έχουμε στήσει,δομήσει και πιστέψει τόσο καιρό.Και αρχίζοντας, θα πώ οτι δεν υπήρχε κανένας λόγος να απαντήσεις στο lybe, καθώς είχα κάνει ήδη παρατήρηση,σαν συντονιστής, και σε περίπτωση που το θέμα παρεκτρέπονταν θα το κλείδωνα και θα έκανα μπαν στους αιτίους-αίτιο.Παρόλα αυτά, για ακόμη μία φορά προτίμησες να αγνοήσεις το παραπάνω γεγονός και να επιτεθείς εναντίων όλων, όπως άλλωστε είχες κάνει και
εδω.Πάγιο σύστημα.
Αν μπαίνω στο κόπο να γράφω σε αυτό το φόρουμ είναι γιατί θεωρώ οτι δεν πρέπει να αφήσω την πολιτική προπαγάνδα που ενθαρρύνεται από αυτό το <<ανεξάρτητο>> site και να μην αφήσω να αιωρείται η λάσπη που με μεγάλη ευκολία πολλοί πετάνε στον ανεμιστήρα.
Για να δούμε όμως το προφίλ του stalin.Είναι όντως έτσι όπως τα λέει;
Μπήκες στο MQN με κωδικό όνομα stalin.Μόνο απο αυτό φάνηκαν οι προθέσεις σου.Να μπεις σε Πολιτική-Κοινωνική Συζήτηση, και να τσακωθείς με "ειρωνικό" τρόπο(όπως άλλωστε ειρωνικό είναι και το username σου) με αριστερό κόσμο.Αυτό το πράγμα προφανώς, δεν είχε σκοπό να φέρει την πολιτική καθαρότητα μέσα στο φόρουμ, την οποία πρεσβεύεις( και εμείς αποκρύπτουμε), αλλά να αποσταθεροποιήσει τις συζητήσεις και να τις εκτροχιάσει.Η προσωπική μου στάση απέναντι σε αυτό, ήταν να σε υποστηρίζω μέχρι τελευταίας,όπως άλλωστε θα έκανα στον οποιοδήποτε,όταν έγραφες δομημένα πόστ και σου την "έπεφταν" λάθος.Και καλά στο πλαίσιο "Δε συμφωνώ ούτε με μια λέξη από όλα όσα λες..." Βολτέρος.
Παρόλα αυτά εσύ αποδεικνύεις καθημερινά, οτι αυτό δεν το αναγνωρίζεις(προσωπική μου παρέμβαση σε αυτό το τοπικ και στο άλλο που παραθέτω πιό πάνω).Άρα, μήπως ο λόγος που είσαι εδω μέσα, δεν είναι πραγματικά αυτός ο διάλογος,και ο πεφωτισμός απο τα "μη-ανεξάρτητα" πολιτικά σκότη;
Αστο η μεροληψία δεν καλύπτετε, είναι εμφανέστατη, δεν κρατάτε ούτε τα προσχήματα πλέον...
Να δηλώσουμε οτι, όσο ακέραιοι χαρακτήρες και να είμαστε, μεροληπτούμε εναντίων ατόμων που μας κάνουν διαρκώς επιθέσεις,άνευ λόγου και ουσίας, που εγείρουν τα ίδια θέματα περι μεροληψίας, αποπροσανατολίζοντας συνεχώς θέματα(χαρακτηριστικές δύο περιπτώσεις που παρέθεσα πιο πάνω),και μας προσβάλλουν προσωπικά σαν άτομα.
Συγχαρητήρια για τα άρτια εκπαιδευμένα στελέχη, με το φανταστικό επίπεδο, πόσο δίκιο είχες τότε και δεν το βλεπα...
Και όχι μάγκα μου, αυτός είναι χαρακτηρισμός και για μένα,που είμαι στέλεχος εδώ .Και τον κάνεις εσύ εναντίων μου,χωρίς να με ξέρεις,καλά κρυμμένος πίσω απο το username σου, και μάλιστα σε περίοδο εξεταστικής, που δεν έχω χρόνο να απαντήσω. Και σε περίπτωση που μου απαντήσεις μην το γενικεύσεις πάλι και ξεγλιστρήσεις.Σε αυτό απάντησέ μου προσωπικά.
Τα φυλλάδια της ΔΑΠ μια χαρά τα παίρνετε αλλά σας πειράζει να κατεβάζω σημειώσεις, κάντε με ban λοιπόν .
Εμείς θα συνεχίζουμε να ανεβάζουμε για να παίρνεις και εσύ και όλοι.Γιατί πιστεύουμε σε
αυτά.Και λέω εμείς, και όχι μονο για μένα, εκπροσωπώντας όλους που έχουν βοηθήσει στο να στηθεί αυτό.
Και όσο για τις σημειώσεις που λες, είμαστε κάθε μέρα στα αμφιθέατρα, και τα απογεύματα στις βιβλιοθήκες και διαβάζουμε.Δεν στηριζόμαστε σε κανενός σημειώσεις για να περάσουμε.
Τελική προσθήκη σε αυτό θα ήταν,ότι εμείς το κάνουμε απο μεράκι,χωρίς ονόματα,αλλά με "ότι να ναι" username ,και χωρίς να αποσκοπούμε σε κάτι...η συνέχεια της πρότασης είναι γνωστή.
Τέλος να πω οτι σου απάντησα σε κάθε γραμμή των 2 πόστ σου.Τώρα κάνε όπως ξέρεις.Απομόνωσε εκφράσεις απο αυτά που γράφω,απάντα σε μερικά,και πάντα γενικά.Άλλα,κάνε οτι δεν τα βλέπεις.Προσωπικά δεν πρόκειται να συνεχίσω.