Μηχανική των Ρευστών (2010-11)

Συντονιστής: University Editors

Re: Μηχανική των Ρευστών (2010-11)

Δημοσίευσηαπό tdgt » Τρί, 05 Ιούλ 2011 7:32 pm

Προς ευαγγελία:
<<Δείχνετε να μην έχετε καμία επαφή με την πραγματικότητα.Τα θέματα των ρευστών ήταν απαράδεκτα.Δεν διδασκετε στο Μ.Ι.Τ. ουτε σκοπεύουμε να
δουλεψουμε στο CERN>>
Το πανεπιστήμιο και η γνώση που οφείλει να μεταδίδει δεν απευθύνεται μόνο στους πολλούς αλλά και στον έναν που ξεχωρίζει!!
Αν και έχω περάσει το μάθημα εδώ και 2 χρόνια και δεν με ενδιαφέρει το συγκεκριμένο topic λυπάμαι που επιτίθεστε σε έναν από τπυσ λίγους καθηγητές που ασχολούνται καθημερινά με τις απορίες των φοιτητών!!
Και μάλιστα όταν οι σειρές ασκήσεων και οι πρόοδοι που γίνονται μέσα στο εξάμηνο είναι τόσο αντιπροσωπευτικές για τις εξετάσεις!!ο θυμός σας φαντάζομαι ότι θα ήταν πιο λογικός για τους καθηγητές στο μπετό και στις στατικές!!
tdgt

Έτος εισαγωγής: 2006

Δημοσίευσηαπό pinkrose » Τρί, 05 Ιούλ 2011 7:40 pm

Με αυτή τη συζήτηση νομιζω οτι γινεται ρεζιλι οποιος μιλαει με αυτο τον τροπο!Τα θεματα γενικα λυνονταν (δεν ξερω αν και τι εχω γραψει)αλλα τουλαχιστον οποιος δεν εκανε γκαφες περνουσε!Ειναι ντοπη να μιλατε ετσι σε εναν ανθρωπο που δινει ολο του το χρονο να φτιαχνει σημειωσεις και να κανει πιο ελκυστικο ενα μαθημα πραγματικα κολαση!Ομως για την δυσκολια του μαθηματος δεν εχει ευθυνη ο ιδιος!Με το ιδιο θρασος που μιλατε τωρα πισω απ το username σας ,μιλατε και στους αλλους καθηγητες που ειναι πραγματικα αχρηστοι και τους παρακαλαμε να ανεβασουν ασκησεις και δεν περναει και ανθρωπος??????/(μη λεμε ονοματα τωρα οπως μηχανικες!)Εκει θα επρεπε να μιλατε αλλα δεν εχω δει κανενα να κανει κατι στην πραξη!Ας αναλογιστει ο καθενας τις ευθυνες του και πιστευω πως αν προσπαθησε ουσιαστικα καθε αποτυχια σχετιζεται με τον ιδιο του τον εαυτο(μιλαω και προσωπικα που προσπαθησα πολυ ,τωρα αν περασα εχει να κανει με ποσες βλακειες εχω κανει!Λιγη ωριμοτητα παιδια ....
pinkrose

Έτος εισαγωγής: 2009

Δημοσίευσηαπό toumba4 » Τρί, 05 Ιούλ 2011 7:43 pm

Δεν θα πω για τα θέματα, γιατί ήταν δύσκολα κατά τη γνώμη μου. Από τα παλιά θέματα που είχα δει σίγουρα πιο δύσκολα.

Αλλά ας τα λέγατε ρε στη μάπα ρε!! Τι είναι αυτά με την ανωνυμία του chat και μαλακίες. Έλεος, θάρρος γνώμης δεν έχετε? ΈΛΕΟΣ! Βγαίνουν όλοι τώρα λένε ότι τους κατέβει και "πως σε λένε μάτια μου?" - "chujhwsjd7"

Μπράβο ρε.. Μαγκια μεγάλη!!! Έχετε όλοι στο net φτιάξει μια ...."μαγκια" να!!!!
Τελευταία επεξεργασία από toumba4 και Τρί, 05 Ιούλ 2011 7:44 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
expose yourself before your peers...
toumba4

Έτος εισαγωγής: 2004

Δημοσίευσηαπό havale_tsoglan » Τρί, 05 Ιούλ 2011 7:44 pm

Κι εγώ το χω περάσει το μάθημα πριν κάτι χρόνια,δεν καταλαβαίνω όμως γιατί τόση υποστήριξη από μερικούς προς τους καθηγητές χωρίς καν να έχουν δει τα θέματα και χωρίς καν να γνωρίζουν τ όλο σκηνικό!Αν δε γνωρίζεις κάτι,καλύτερα να μη μιλάς γιατί εκτείθεσαι στους υπολοίπους!Εκτός αν ψάχνεσαι για καμιά διπλωματική στον συγκεκριμένο καθηγητή η για καμιά καλή συστατική επιστολή....!Ειδικά το τελευταίο ποστ (που αναρτήθηκε την ώρα που έγραφα τη δική μου απάντηση) είναι καθαρό γλύψιμο και μας μιλάς μετά pinkrose για ωριμότητα?Κι εσύ διπλωματική θες η καλό βαθμό???
Άβαταρ μέλους
havale_tsoglan

Έτος εισαγωγής: 2005

Δημοσίευσηαπό ingenieurin26 » Τρί, 05 Ιούλ 2011 7:45 pm

Καλα θα πεις εσυ στην Pinkrose οτι δεν έχει δει τα θέματα;;;;; χαχαχαχαχαχαχαχ Το ειδαμε κι αυτο!!!!!
ingenieurin26
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευσηαπό havale_tsoglan » Τρί, 05 Ιούλ 2011 7:46 pm

toumba4 έγραψε:Δεν θα πω για τα θέματα, γιατί ήταν δύσκολα κατά τη γνώμη μου. Από τα παλιά θέματα που είχα δει σίγουρα πιο δύσκολα.

Αλλά ας τα λέγατε ρε στη μάπα ρε!! Τι είναι αυτά με την ανωνυμία του chat και μαλακίες. Έλεος, θάρρος γνώμης δεν έχετε? ΈΛΕΟΣ! Βγαίνουν όλοι τώρα λένε ότι τους κατέβει και "πως σε λένε μάτια μου?" - "chujhwsjd7"

Μπράβο ρε.. Μαγκια μεγάλη!!! Έχετε όλοι στο net φτιάξει μια ...."μαγκια" να!!!!

Συνοπαδέ,δεν είναι θέμα τ ότι δεν τολμάς μερικές φορές να τα λες στη μάπα των καθηγητών.Απλά αν κάνεις κάτι τέτοιο μετά παίζει να κόβεσαι για τα επόμενα 1-2 χρόνια.
Άβαταρ μέλους
havale_tsoglan

Δημοσίευσηαπό toumba4 » Τρί, 05 Ιούλ 2011 7:47 pm

Οποτε, ας τα πεις πισω απο μια μασκα.. να εισαι κυριος..!!!!!!!! Για μενα αυτο ειναι ξεφτιλα...........
expose yourself before your peers...
toumba4

Έτος εισαγωγής: 2004

Δημοσίευσηαπό havale_tsoglan » Τρί, 05 Ιούλ 2011 7:48 pm

ingenieurin26 έγραψε:Καλα θα πεις εσυ στην Pinkrose οτι δεν έχει δει τα θέματα;;;;; χαχαχαχαχαχαχαχ Το ειδαμε κι αυτο!!!!!

διάβασε καλύτερα το ποστ και θα καταλάβεις πως το πρώτο κομμάτι αναφέρεται σε άλλο χρήστη!Τώρα γελάμε χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Άβαταρ μέλους
havale_tsoglan

Δημοσίευσηαπό pinkrose » Τρί, 05 Ιούλ 2011 7:50 pm

Οχι καλο μου παιδι 2 ετος ειμαι και ημουν εκει και ειδα τα θεματα και μπορω να εκφερω αποψη!!!!Και δεν νομιζω οτι αποτελει γλυψιμο απλα να υποστηριζεις καποιον που το μονο που εχει κανει ειναι να μας βοηθαει!Εσυ χωρις τις σημειωσεις του θα ειχες περασει???
pinkrose

Έτος εισαγωγής: 2009

Δημοσίευσηαπό merde_conserve » Τρί, 05 Ιούλ 2011 7:53 pm

Ναι αν μη τι άλλο ο συγκεκριμένος είναι τέτοιου τύπου. Κρατάει τεφτέρια για χρόνια άμα του τα πεις στη μάπα, και σε πατάει με τη μερσεντέ όταν περπατάς στα στενά του campus.

Θα ξαναπώ κάτι που είπα και στο shoutbox γιατί πέρασε γρήγορα. Όταν είναι από τον καναπέ και από απόσταση, όλοι είστε φοβεροί μάγκες και αλάνια. Όταν μας μαμάνε από κοντά και μας κάνουν καψώνια άνθρωποι που δεν καταδέχονται ούτε απορίες να μας λύσουν, όλοι τσιμουδιά και απίκο, "ε τι να κάνουμε, έτσι είναι τα πράματα, να ξεμπερδεύουμε". Jamba manga.

images.jpg
images.jpg (9.52 KiB) 1688 προβολές

Μακάρι να βλεπα την ίδια μαγκιά και σε άλλες "κορωνίδες" της σχολής μας. Αλλά εδώ είναι η εύκολη λύση. Δεν έγραψα καλά, ρίχνω ένα γαμωσταυρίδι, ξεσπάω, κυριλέ.
CSI computer expert έγραψε:I'll create a GUI interface using Visual Basic, see if i can track an IP Address out of this.

http://www.youtube.com/watch?v=ygB0Zviq ... r_embedded
Άβαταρ μέλους
merde_conserve
Ιδρυτικό Μέλος

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο 2ο Έτος

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες