Σύνθεση Προγράμματος Επαναληπτικής Εξεταστικής 2010-11 / Προσχέδιο Προγράμματος

Πληροφορίες που αφορούν στο σύνολο της εκπαιδευτικής δραστηριότητας της σχολής και δεν εντάσσονται σε κάποιο έτος.

Συντονιστής: University Editors

Re: Σύνθεση Προγράμματος Επαναληπτικής Εξεταστικής 2010-11 / Προσχέδιο Προγράμματος

Δημοσίευσηαπό akrovolistos » Παρ, 01 Ιούλ 2011 7:30 pm

Τετάρτη 14/9 δε μπορεί να γίνει κάτι να σπάσει η τριπλέτα Στατική Ι - ΑΥΕ - Μπετό 2?

π.χ. να πάει το Μπετό2 Πέμπτη Ζωγράφου (και να έρθουν τα επιλογής του 8ου την Τετάρτη Γκίνη) ή π.χ. να μπει το Μπετό2 Δευτέρα 12/9 8.30 Γκίνη και να έρθει η Τεχν.Μηχαν.ΙΙ την Τετάρτη? Something!
Ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου για την επαναφορά του shoutbox στο mqn.gr
Ζήτω οι ρετσέτες!
akrovolistos Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Έτος εισαγωγής: 0

Re: Σύνθεση Προγράμματος Επαναληπτικής Εξεταστικής 2010-11 / Προσχέδιο Προγράμματος

Δημοσίευσηαπό bell » Παρ, 01 Ιούλ 2011 7:52 pm

akrovolistos έγραψε:Τετάρτη 14/9 δε μπορεί να γίνει κάτι να σπάσει η τριπλέτα Στατική Ι - ΑΥΕ - Μπετό 2?

π.χ. να πάει το Μπετό2 Πέμπτη Ζωγράφου (και να έρθουν τα επιλογής του 8ου την Τετάρτη Γκίνη) ή π.χ. να μπει το Μπετό2 Δευτέρα 12/9 8.30 Γκίνη και να έρθει η Τεχν.Μηχαν.ΙΙ την Τετάρτη? Something!

Τα Μπετα 1,2 καλό θα ήταν να μείνουν εκέι που είναι...όποια μέρα και να πάνε θα δημιουργούν πρόβλημα!!

Αλλαγες πρέπει να γίνουν σε μαθήματα όπως Ειδικα θεματα Θεμελιωσεων,Πεπερασμένα και όποιο άλλο έιναι κοντα στα Μπετα και δυσκολέυει φοιτητες που θα τα δώσουν...
bell

Έτος εισαγωγής: 2003

Δημοσίευσηαπό Denis » Σάβ, 02 Ιούλ 2011 12:44 am

vaggelio έγραψε:Αυτο εχω να σας προτεινω

Braaaaaaaaaavo vaggelio!! Σε συγχαίρω για την πρόταση σου!!! :clap: :clap:
Δεν ξέρω για τα υπόλοιπα έτη,για το 4ο έτος όμως είναι με διαφορά το καλύτερο απο όσα έχουν προταθεί μέχρι τώρα!Προτείνω να δουλέψουμε πάνω σε αυτό και να δούμε τι αλλαγές απαιτούνται για να εξυπηρετηθούν όλα τα έτη. ;)
Denis

Δημοσίευσηαπό ingenieurin26 » Σάβ, 02 Ιούλ 2011 12:51 am

Έχουν βάλει την Υδραυλική Ανοικτών Αγωγών την ίδια μέρα (αλλά διαφορετική ώρα) με την Αλληλεπίδραση Εδάφους και Κατασκευής, τα οποία είναι επιλογής για τους Γεωτεχνικούς 7ου και 8ου εξαμήνου. Δεν ξέρω αν συνηθίζεται αυτό. Ή μηπως δεν έχει πάρει κανείς και τα δύο;

Τετάρτη 14/9 δε μπορεί να γίνει κάτι να σπάσει η τριπλέτα Στατική Ι - ΑΥΕ - Μπετό 2?

Μπορουν να αλλαξουν θεση τα ΑΥΕ με την Τεχνικη Γεωλογία που είναι πολύ πιο εύκολο μάθημα.
ingenieurin26
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευσηαπό vaggelio » Σάβ, 02 Ιούλ 2011 1:01 am

Χαιρομαι που σας φαινεται σχετικα καλο το προγραμμα!!! Αν βρειτε πραγματα που χρειζονται αλλαγες, να τα πειτε, γιατι αν δεν κανω λαθος τη δευτερα περιμενουν να τους απαντησουμε για το προσχεδιο που μας εστειλαν και για την προταση γκινη-ζωγραφου... Οποτε θα πρεπει να εχουμε ολοκληρωμενες προτασεις...
vaggelio

Δημοσίευσηαπό poum » Σάβ, 02 Ιούλ 2011 1:12 am

Συγγνώμη για το off topic αλλά γιατί είναι μία μέρα Γκίνη, μία μέρα Ζωγράφου; Ποιο το νόημα;
Επίσης, μου φαίνεται καλύτερο να αλλάξει η στατική 4 με τα λιμενικά.. αλλά εντάξει μάλλον θα διαφωνήσετε όποτε δε πειράζει
bismallah
poum

Δημοσίευσηαπό sk23 » Σάβ, 02 Ιούλ 2011 1:32 am

Όσον αφορά στις 15/9 για το 5ο έτος είναι μαζί Ειδικά Γεωτεχνικά Έργα και Ειδικά Θέματα Διαχείρισης Τεχνικών Έργων που είναι και τα δύο μαθήματα επιλογής για τους γεωτεχνικούς. Οπότε ίσως και άλλοι εκτός από εμένα το βλέπουν αυτό ως πρόβλημα... Ίσως τα Ειδικά Γεωτεχνικά Έργα να ήταν πιο σωστό να πάνε την επόμενη εβδομάδα πχ τη Δευτέρα 19/9 μαζί με τη Διαχείριση Κυκλοφορίας που είναι μάθημα Συγκοινωνιολόγων, εφόσον και τα δύο καταλαμβάνουν από λίγες αίθουσες.
Γίνε ό,τι θέλεις.
Ένας ονειροπόλος, ένας ανένταχτος, ένας αραχτός, ένας ερευνητής, ένας ακτιβιστής, ένας ανύπαρκτος, ένας θεατής, ένας δάσκαλος...
Γίνε ό,τι γουστάρεις ρε παιδάκι μου. Εγώ μαζί σου.
Μόνο αυτό, που προσπαθούν με τόσο πείσμα να σε κάμουν, πρόσεξε να μη γίνεις.
Ένας χρήσιμος ηλίθιος!
Αλκυόνη Παπαδάκη
sk23

Έτος εισαγωγής: 2006

Δημοσίευσηαπό Dust » Σάβ, 02 Ιούλ 2011 3:30 am

Παιδιά στο 2ο έτος που είμαι σας έκανα κάποιες προτάσεις παραπάνω που δεν επηρεάζουν άλλα εξάμηνα. Αν θέλετε κοιτάξτε τις και λάβετε ίσως κάποιες υπόψη και φυσικά οποιοδήποτε σχόλιο δεκτό. Απλά ως έχει το πρόγραμμα του 2ου έτους τσακίζει μερικά κοκκαλά αλλά χωρίς λόγο!!
What if I fall?
But imagine, what if you fly?
Άβαταρ μέλους
Dust

Έτος εισαγωγής: 2009

Δημοσίευσηαπό ingenieurin26 » Σάβ, 02 Ιούλ 2011 3:42 am

Οντως το πρόγραμμα του 2ου έτους είναι σαν να σου φωνάζει να κάψεις μαθήματα. Από τις αλλγές που προτείνεις, νομίζω ότι είναι λάθος να μπει η Αντοχή Υλικών την ίδια μέρα με τη Στατική ΙΙ, διότι τα χρωστάνε και τα 2 τα μεγάλα έτη. Αλλαγες μεταξύ Γεωδαισίας-Αρχιτεκτονικής-Διαφορικων σιγουρα μπορουν να γίνουν. Είναι και λίγο χαζό που οι Γεωδαιτικες είναι πριν τη Γεωδαισία.
ingenieurin26
Επίτιμο μέλος

Δημοσίευσηαπό kk91 » Σάβ, 02 Ιούλ 2011 1:53 pm

Μήπως γίνεται να βάλουμε τη φυσική αργότερα; προς το τέλος της εξεταστικής αν δεν υπάρχει πρόβλημα;
kk91

Έτος εισαγωγής: 2009

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Μαθήματα-Γενικά

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες