
Ρε παιδιά....Έλεος πια με τα παροράματα σε βιβλία!Τι πράμα ειν' αυτό?
Πας να διαβάσεις,να βγάλεις μία άκρη από τις στριφνές διατυπώσεις,και βγάζεις τα μάτια σου,σπας το κεφάλι σου να καταλαβεις πώς βγήκε αυτό το 0,42971-λέω τώρα-και μετά διαπιστώνεις πως απλά ήταν λάθος-όχι τυπογραφικό φοβάμαι-του συγγραφέα!!!!!
Και καλά αν,αντι για 0,42971 έγραψε 0,43971,κάπως ίσως την καταλάβεις τη μ.....!Αλλά αν έγραψε 1,13582????Άντε εσυ να διαπιστώσεις οτι είναι απλά "λαθάκι"!!!
Η,αντι να πολλαπλασιάσουν το ταδε νούμερο με το αλλο,εχουν πολλαπλασιασει αλλ'αντ'αλλων!
Πολλές φορές,δεν προκειται για "απλα τυπογραφικά λαθη",αλλα για σημαντικοτατα εννοιολογικα λαθη!!!!
Δηλαδη ελεος πια!Αν δεν ειναι αυτοι προσεκτικοι,ποιος θα ειναι?Γιατι να ειμαι εγω στην τελικη....Γιατι να κοβομαι για τετοιους λογους?("Μηχανικος εισαι,πρεπει να βγαλεις σωστα νούμερα!"--->Αι στο δι..λο!
Και συγκεκριμενα αναφερομαι στο βιβλιο της'"Βελτιστοποιησης" του Καρλαυτη.....(δεν μπορουσα να μη το πω.....)Αλλα,το χω παρατηρησει και αλλου!
Αχ.....τα πα και ξεθυμανα!Σορυ που μακρυγορω,αλλα το θεμα νομιζω δεν ειναι τοσο"παιδαριωδες"!
Εσεις,ρε συνάδελφοι,τι γνώμη έχετε?
Το 'χετε παρατηρησει και εσεις?
Ίσως να επρεπε να κανουμε κατι....