Πωλείται/Χαρίζεται

Συζητήστε θέματα παντός ενδιαφέροντος.

Re: Πωλείται/Χαρίζεται

Δημοσίευσηαπό nevermore » Τρί, 05 Απρ 2011 1:17 pm

Πωλούνται φοιτητικά έπιπλα

Συγκεκριμένα:

Πλυντήριο 3 χρ. 70€
Μικρό ψυγείο 4χρ. 40€
Καναπές 4θέσεος 30€
Καταψύκτης 7 χρ. 40€
Έπιπλο τηλεόρασης 10€
Γραφείο 1.30χ0.5 40€
Βιβλιοθήκη 2.00χ0.60,6 ράφια, 15€

Όλα σε καλή κατάσταση,

Τιμές συζητήσιμες και μειωμένες σε περίπτωση αγοράς παραπάνω απο 2 αντικειμένων!
nevermore

Έτος εισαγωγής: 2004

Δημοσίευσηαπό eki13 » Παρ, 15 Απρ 2011 1:20 am

Ζητείται ένα εισιτήριο για F4 VARKELWNH!!!!
eki13

Δημοσίευσηαπό Jimmis » Δευτ, 18 Απρ 2011 6:21 pm

οπως λενε και στις χρυσες αγγελιες. ζητω να μου χαρισουν μαυρο πληκτρολογιο και ποντικι για υπολογιστη λογω ελλειψης budget.και ενα καλωδιο dv-i δεν θα με χαλαγε.
Your gonna eat lightning, and your gonna crap thunder!
Mickey Goldmill
Rocky (1976)
Άβαταρ μέλους
Jimmis Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Έτος εισαγωγής: 2010

Δημοσίευσηαπό Nysta » Τρί, 17 Μάιος 2011 7:59 pm

ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ πολύ όμορφο κουτάβι 2 μηνών εμβολιασμένο . Δεν είναι ράτσας , μοιάζει σε σκυλί lambrador.Χρώματα κανελί με λευκό-έχει μια πολύ χαρακτηριστική άσπρη λωρίδα στην κανελλί μουσούδα του. Αρκετοί το είδατε σήμερα στη σχολή. Το κουτάβι βρέθηκε στη βιβλιοθήκη της πολυτεχνειούπολης (μάλλον)παρατημένο από το αφεντικό του, αφού βρέθηκε με λουράκι και κομμένη ουρά. Όποιος/α ενδιαφέρεται ας μου στείλει πμ.
Η πληρότητα του μπλε κάδου είναι ευθέως ανάλογη με το επίπεδο του διαλόγου στο forum..
Άβαταρ μέλους
Nysta

Έτος εισαγωγής: 2009

Δημοσίευσηαπό Γιωργής » Πέμ, 02 Ιουν 2011 10:15 pm

Nysta έγραψε:ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ πολύ όμορφο κουτάβι 2 μηνών εμβολιασμένο . Δεν είναι ράτσας , μοιάζει σε σκυλί lambrador.Χρώματα κανελί με λευκό-έχει μια πολύ χαρακτηριστική άσπρη λωρίδα στην κανελλί μουσούδα του. Αρκετοί το είδατε σήμερα στη σχολή. Το κουτάβι βρέθηκε στη βιβλιοθήκη της πολυτεχνειούπολης (μάλλον)παρατημένο από το αφεντικό του, αφού βρέθηκε με λουράκι και κομμένη ουρά. Όποιος/α ενδιαφέρεται ας μου στείλει πμ.

Δοκιμασε να βαλεις την αγγελια στο aggeliopolis και στο stray.gr.Δοκιμασε και σε αλλα φορουμ ή και κυριως σε φιλους σου.Μην απευθυνεις στην φιλοζωικη(ειναι η τελευταια επιλογη) καθως ειναι πολυ δυσκολο να ζησει το σκυλακι εκει.Καλο θα ηταν να υπαρχουν και ΠΟΛΛΕΣ φωτογραφιες.Αν το δω απο κοντα μπορω να προβλεψω και το πιθανο μεγεθος του οταν θα ενηλικιωθει,ισως και την ρατσα(ρατσες :P ) του.Προτεραιοτητα ειναι να το παρει ο ιδιοκτητης του και οχι μια καινουρια οικογενεια.Δεν μπορουμε να γνωριζουμε αν σιγουρα το παρατησε.Προφανως ο ιδιοκτητης του θα ειναι απο την περιοχη του Ζωγραφου και ισως να μην ειναι τοσο δυσκολο να τον βρουμε.Ισως και αυτος να το ψαχνει.
Μπραβο σου ,παρ'ολα αυτα! ! ! :clap: :clap: :clap:
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ σημαίνει
ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ και ΝΙΚΗ

Εικόνα
Γιωργής

Δημοσίευσηαπό airetikos » Πέμ, 02 Ιουν 2011 10:20 pm

Μπορούμε να βάλουμε χαρτάκια στην Πολυτεχνειούπολη και κυρίως εκεί που βρέθηκε.Εγώ που το είδα πιστεύω ότι κάποιος θα τον κλαίει άγρια που τον έχασε. Και αν θέλει κάποιος μπορούμε να πάμε μαζί να κολλήσουμε χαρτιά σε σημεία κλειδιά. Είναι και πολύ καλό σκυλί οπότε εαν δεν είναι κάποιου τότε θα βρεί νέα οικογένεια αμέσως :)
Αρχιεπίσκοπος Άρειος ο Α'
airetikos

Έτος εισαγωγής: 2008

Δημοσίευσηαπό Γιωργής » Πέμ, 02 Ιουν 2011 10:42 pm

airetikos έγραψε: Είναι και πολύ καλό σκυλί οπότε εαν δεν είναι κάποιου τότε θα βρεί νέα οικογένεια αμέσως :)

Νταξει,μην ορκιζεσαι κιολας.Υπαρχουν πανω απο 400 κουταβια αυτη τη στιγμη στην αττικη που περιμενουν υιοθεσια αλλα ο κοσμος προτιμα ή τα petshops ή την ησυχια του.Προφανως δεν ξερει πως λειτουργουν τα πρωτα ουτε οτι προμηθευονται κουταβια απο puppy mills .
Η ιστορια με τα αδεσποτα και τα κουταβια απο pet shops ειναι λιγο πιο μεγαλη απο το ... κυπριακο και σιγουρα δεν χωραει σε ενα φορουμ σχολης.Γι'αυτο το λογο παραθετω χωρις καμια επιφυλαξη αυτο το λινκ http://www.dogforum.gr/v3/content.php .Αυτο που εγω εχω να πω παντως σε οσους εχουν αμφιβολια για το αν ενα κουταβι αδεσποτο "μετραει" οσο ενα αγορασμενο,ειναι οτι τα αδεσποτα που εχω γνωρισει ειναι εξισου ,ισως και περισσοτερο, εξυπνα,ομορφα,ζωηρα και ΥΓΙΗ.Δινω μεγαλη βαρυτητα στο τελευταιο.

Eιμαι μεσα για την αφισοκολληση ;)
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ σημαίνει
ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ και ΝΙΚΗ

Εικόνα
Γιωργής

Δημοσίευσηαπό airetikos » Πέμ, 02 Ιουν 2011 10:49 pm

Γιωργή να συνεννοηθούμε σε ποιόν θα καλέσει ο ενδιαφερόμενος και το πώς θα γίνει η διαδικασία και μετά εγώ και σύ θα αφισσοκολλήσουμε. Ενημερώστε με όταν το βρείτε αυτό.
Αρχιεπίσκοπος Άρειος ο Α'
airetikos

Δημοσίευσηαπό PSW » Πέμ, 02 Ιουν 2011 11:00 pm

Πωλουνται nike air max 2011, νουμερο 42, καινουργια στη μιση τιμη απο το κανονικο, δλδ 90ευρω, το μοντελο ειναι στο ακολουθο link.
http://store.nike.com/gr/en_gb/?cp=EUNS ... gid-371940

οποιος ενδιαφερεται μου στελνει pm και συνενοουμαστε για να τα δει, δοκιμασει οτι θελει.
PSW

Έτος εισαγωγής: 2003

Δημοσίευσηαπό Peace088 » Παρ, 01 Ιούλ 2011 1:48 pm

Χαρίζονται βιβλία βοηθήματα.. πχ ματίνες, καρούτζοι για τα 3 πρώτα έτη, πρέπει να αδειάσω το διαμέρισμα!! όποιος ενδιαφέρεται ας μου στείλει πμ!
εκεί που σταματάει η λογική... ξεκινάει το πανεπιστήμιο!
Peace088

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Γενικές Συζητήσεις

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης