Και εγώ έχω εξεταστική αλλά ξεσπάω αλλού, όχι στο laptop μου.
δεν εχουν ολοι laptop δικε μου.
και ουτε εξεταστικη εχω, τελείωσα. δεν ξεσπαω γιατι ειμαι στερημενος, δεν το θεωρώ καν ξέσπασμα. απλά εκφράζω σε έντονο ύφος αυτο που πιστευω και αυτο που διεκδικώ.
Κατά δεύτερον, αν και δεν είμαι στη χρονιά σου, να σε ενημερώσω ότι όταν ήμουν εγώ στην επιτροπή, καθυστερήσαμε τις επιστροφές και βγήκαμε "εκτός προγράμματος" γιατί περιμέναμε κάποιες εταιρίες να μας δώσουν τις χορηγίες που είχαμε συμφωνήσει.
ειχα δωσει και link πιο παλια σε αλλο thread. αργησατε και εσεις, αλλα τα δωσατε μεσα στην χρονια που ακολουθησε της εκδρομης. και δεν αργησατε τόσο πολύ όσο αργεί αυτή η επιτροπή.
εδω δεν μιλαμε για τέτοιου είδους καθυστερηση. τα λεφτα ειναι στην τραπεζα και αν θες κανε το κόπο να διαβάσεις και το προτελευταιο μου post εδω.
εκτος αν θες να μου πεις και εσυ οτι ''μαζι τα φαγαμε'', ή οτι όλοι δεν πληρώσαμε ή κατι τετοιο παρόμοιο
Τέλος, αν εσύ από τώρα ξεκινήσεις να κατηγορείς συναδέλφους σου χωρίς να έχουν κάνει κάτι κακό, που θα φτάσεις; Τον εαυτό σου θα έπρεπε να λυπάσαι και όχι τα μέλη της επιτροπής.
καλός διπλωμάτης πας να γίνεις και εσυ και να το πας αλλού το θεμα. αλλα σας εχουμε καταλαβει τόσα χρόνια και χαζοί δεν ειμαστε, σου απάντησε όμορφα και ωραία και ο νυσταγμενος πιο πριν.
Ξέρετε τι ρε παιδιά? καθόμουν και διάβαζα τα σχόλιά σας και άρχισα να συνειδητοποιώ ότι αυτό το τέλμα της Ελλάδας δεν θα τελειώσει ποτέ! Γιατί πολύ απλά υπάρχουν πάντα άτομα σαν κι εσάς, συνομοσιολόγοι, πονηράκηδες και πιο "έξυπνοι" από εμάς τους υπόλοιπους αφελείς που πστεύουμε τις εξηγήσεις των παιδιών. Λυπάμαι ειλικρινά, γιατί ούτε εμένα μ αρέσει να μου τρώνε τα λεφτά και μαζί σας σε όποια αντίδραση απέναντι σ' αυτούς, αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση πέσατε έξω. Αντί να πετάξετε ό,τι σας κατέβει στο φτωχό μυαλουδάκι σας, ρωτήστε πρώτα τους υπευθύνους να σας πληροφορήσουν γιατί καθυστερούν οι επιστροφές. Ζητήστε εξηγήσεις, ακούστε, κρίνετε και μετά καταδικάστε αν πρέπει, και αν όχι, σιγήστε ή ακόμα καλύτερα, ζητήστε συγγνώμη (αν το αντέχετε και δεν σας μαλώσουν οι σύντροφοί σας γι αυτή σας την απόφαση)
όσο ήμουν στην αθήνα ρωτούσα και άκουγα και έκρινα, και αυτο που κατάλαβα εν τέλει είναι οτι με κοροιδεουν φιλε μου.
ειναι κοινή λογική οτι αν κάποιοι δεν τα εχουν δωσει όλα τα λεφτά το φταίξιμο είναι της επιτροπής που τους άφησε να πάνε εκδρομή, οι υπόλοιποι δεν φταίμε σε τιποτα.
και αδερφε ''συντρόφους'' εγω δεν έχω. τωρα εσυ θα μου ζητήσεις συγγνώμη που δεν ρώτησες, που έκρινες ετσι απο μόνος σου και έπεσες έξω αφού με κατηγόρησες?