Συνέλευση για τις επιστροφές της Εκδρομής Τεχνικής Γεωλογίας 2009-2010

Συντονιστής: University Editors

Re: Συνέλευση για τις επιστροφές της Εκδρομής Τεχνικής Γεωλογίας 2009-2010

Δημοσίευσηαπό manosbar » Δευτ, 20 Ιουν 2011 11:32 pm

Καταρχάς, είσαι πάρα πολύ εριστικός χωρίς λόγο. Και εγώ έχω εξεταστική αλλά ξεσπάω αλλού, όχι στο laptop μου.

Κατά δεύτερον, αν και δεν είμαι στη χρονιά σου, να σε ενημερώσω ότι όταν ήμουν εγώ στην επιτροπή, καθυστερήσαμε τις επιστροφές και βγήκαμε "εκτός προγράμματος" γιατί περιμέναμε κάποιες εταιρίες να μας δώσουν τις χορηγίες που είχαμε συμφωνήσει.

Τέλος, αν εσύ από τώρα ξεκινήσεις να κατηγορείς συναδέλφους σου χωρίς να έχουν κάνει κάτι κακό, που θα φτάσεις; Τον εαυτό σου θα έπρεπε να λυπάσαι και όχι τα μέλη της επιτροπής.
manosbar

Έτος εισαγωγής: 2006

Δημοσίευσηαπό Nysta » Δευτ, 20 Ιουν 2011 11:42 pm

θα φτάσει να μην έχει εμπιστοσύνη σε αυτούς που του χαμογελάνε εγκάρδια λέγοντάς του να τους έχει εμπιστοσύνη σε ότι αφορά τις αμοιβές του. Το καλύτερο δηλαδή
Η πληρότητα του μπλε κάδου είναι ευθέως ανάλογη με το επίπεδο του διαλόγου στο forum..
Άβαταρ μέλους
Nysta

Έτος εισαγωγής: 2009

Δημοσίευσηαπό Yiannis007 » Δευτ, 20 Ιουν 2011 11:59 pm

Ξέρετε τι ρε παιδιά? καθόμουν και διάβαζα τα σχόλιά σας και άρχισα να συνειδητοποιώ ότι αυτό το τέλμα της Ελλάδας δεν θα τελειώσει ποτέ! Γιατί πολύ απλά υπάρχουν πάντα άτομα σαν κι εσάς, συνομοσιολόγοι, πονηράκηδες και πιο "έξυπνοι" από εμάς τους υπόλοιπους αφελείς που πστεύουμε τις εξηγήσεις των παιδιών. Λυπάμαι ειλικρινά, γιατί ούτε εμένα μ αρέσει να μου τρώνε τα λεφτά και μαζί σας σε όποια αντίδραση απέναντι σ' αυτούς, αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση πέσατε έξω. Αντί να πετάξετε ό,τι σας κατέβει στο φτωχό μυαλουδάκι σας, ρωτήστε πρώτα τους υπευθύνους να σας πληροφορήσουν γιατί καθυστερούν οι επιστροφές. Ζητήστε εξηγήσεις, ακούστε, κρίνετε και μετά καταδικάστε αν πρέπει, και αν όχι, σιγήστε ή ακόμα καλύτερα, ζητήστε συγγνώμη (αν το αντέχετε και δεν σας μαλώσουν οι σύντροφοί σας γι αυτή σας την απόφαση)
Yiannis007

Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευσηαπό recon » Τρί, 21 Ιουν 2011 12:04 am

Και εγώ έχω εξεταστική αλλά ξεσπάω αλλού, όχι στο laptop μου.

δεν εχουν ολοι laptop δικε μου.
και ουτε εξεταστικη εχω, τελείωσα. δεν ξεσπαω γιατι ειμαι στερημενος, δεν το θεωρώ καν ξέσπασμα. απλά εκφράζω σε έντονο ύφος αυτο που πιστευω και αυτο που διεκδικώ.

Κατά δεύτερον, αν και δεν είμαι στη χρονιά σου, να σε ενημερώσω ότι όταν ήμουν εγώ στην επιτροπή, καθυστερήσαμε τις επιστροφές και βγήκαμε "εκτός προγράμματος" γιατί περιμέναμε κάποιες εταιρίες να μας δώσουν τις χορηγίες που είχαμε συμφωνήσει.

ειχα δωσει και link πιο παλια σε αλλο thread. αργησατε και εσεις, αλλα τα δωσατε μεσα στην χρονια που ακολουθησε της εκδρομης. και δεν αργησατε τόσο πολύ όσο αργεί αυτή η επιτροπή.
εδω δεν μιλαμε για τέτοιου είδους καθυστερηση. τα λεφτα ειναι στην τραπεζα και αν θες κανε το κόπο να διαβάσεις και το προτελευταιο μου post εδω.
εκτος αν θες να μου πεις και εσυ οτι ''μαζι τα φαγαμε'', ή οτι όλοι δεν πληρώσαμε ή κατι τετοιο παρόμοιο

Τέλος, αν εσύ από τώρα ξεκινήσεις να κατηγορείς συναδέλφους σου χωρίς να έχουν κάνει κάτι κακό, που θα φτάσεις; Τον εαυτό σου θα έπρεπε να λυπάσαι και όχι τα μέλη της επιτροπής.

καλός διπλωμάτης πας να γίνεις και εσυ και να το πας αλλού το θεμα. αλλα σας εχουμε καταλαβει τόσα χρόνια και χαζοί δεν ειμαστε, σου απάντησε όμορφα και ωραία και ο νυσταγμενος πιο πριν.

Ξέρετε τι ρε παιδιά? καθόμουν και διάβαζα τα σχόλιά σας και άρχισα να συνειδητοποιώ ότι αυτό το τέλμα της Ελλάδας δεν θα τελειώσει ποτέ! Γιατί πολύ απλά υπάρχουν πάντα άτομα σαν κι εσάς, συνομοσιολόγοι, πονηράκηδες και πιο "έξυπνοι" από εμάς τους υπόλοιπους αφελείς που πστεύουμε τις εξηγήσεις των παιδιών. Λυπάμαι ειλικρινά, γιατί ούτε εμένα μ αρέσει να μου τρώνε τα λεφτά και μαζί σας σε όποια αντίδραση απέναντι σ' αυτούς, αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση πέσατε έξω. Αντί να πετάξετε ό,τι σας κατέβει στο φτωχό μυαλουδάκι σας, ρωτήστε πρώτα τους υπευθύνους να σας πληροφορήσουν γιατί καθυστερούν οι επιστροφές. Ζητήστε εξηγήσεις, ακούστε, κρίνετε και μετά καταδικάστε αν πρέπει, και αν όχι, σιγήστε ή ακόμα καλύτερα, ζητήστε συγγνώμη (αν το αντέχετε και δεν σας μαλώσουν οι σύντροφοί σας γι αυτή σας την απόφαση)

όσο ήμουν στην αθήνα ρωτούσα και άκουγα και έκρινα, και αυτο που κατάλαβα εν τέλει είναι οτι με κοροιδεουν φιλε μου.
ειναι κοινή λογική οτι αν κάποιοι δεν τα εχουν δωσει όλα τα λεφτά το φταίξιμο είναι της επιτροπής που τους άφησε να πάνε εκδρομή, οι υπόλοιποι δεν φταίμε σε τιποτα.
και αδερφε ''συντρόφους'' εγω δεν έχω. τωρα εσυ θα μου ζητήσεις συγγνώμη που δεν ρώτησες, που έκρινες ετσι απο μόνος σου και έπεσες έξω αφού με κατηγόρησες?
Don't squeeze too tight
'Cos I can blow up in your face like dynamite
recon Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό stalin » Τρί, 21 Ιουν 2011 12:56 am

Εχω την τύχη τρία από τα πέντε παιδιά να είναι φίλοι μου. Οταν ο γιατρός ζήτησε κάποια υλικά τα παιδιά απο την τσέπη τους και όχι απο το <<ταμείο>>, πλήρωσαν το φαρμακείο και το ταξί. Δεν το λέω επειδή είναι φίλοι μου αλλά πρόκειται για αξιοπρεπέστατα άτομα που δεν θα καταδεχόταν να πάρουν ούτε ένα ευρώ. Εχει προκύψει ένα αρκετά σοβαρό θέμα με το πρακτορείο για το οποίο η επιτροπή είναι αρμόδια να ενημερώσει (και για το πόσες φορές πήγαν στο Σωτηρίου, που έχετε καταλάβει νομίζω τι ρόλο βαράει...)
Αυτό όμως που με θλίβει είναι οτι κάποιοι αναξιοπρεπείς, που κορόιδευαν συμφοιτητή τους κάτα όλη την διάρκεια της εκδρομής και φώναζαν μέσα στα αυτιά των αποκοιμισμένων συμφοιτητών τους για να τους ακούσει καλά αυτός που κορόιδευαν και δεν σέβονταν κανέναν και τίποτε, τολμούν να σπιλώνουν άτομα, των οποίων την αξιοπρέπεια και το ήθος, δεν μπορούν να φαντασούν... :silent:
Είμαστε έτοιμοι να πεθάνουμε για τα ιδανικά μας, αλλά, δόξα τω Θεό, δεν πιστεύουμε πια σε τίποτα.
stalin

Δημοσίευσηαπό ckotscv » Τρί, 21 Ιουν 2011 10:57 am

Είμαι από την επιτροπή της Εκδρομής της Ολλανδίας(Εκδρομή Υδραυλικών 4ο Έτος). Με το ταξιδιωτικό γραφείο του Σωτηρίου, θέλω να ενημερώσω όλους τους συναδέλφους ότι υπάρχουν αρκετά προβλήματα! Οι άνθρωποι εκεί δεν εξυπηρετούν κανέναν αν δεν περιμένουν από αυτόν χρήματα...(δυστυχώς μας κρατάει εκεί η πολύ καλή προσφορά που δίνει για τις εκδρομές)... Γι΄αυτό ας κάνουμε λίγη υπομονή ακόμα και δεν νομίζω κάποιος να βγεί χαμένος. Άλλωστε μέσα στην σχολή όλοι γνωριζόμαστε, υπάρχει περίπτωση κάποια άτομα να θέλουν στοχευμένα να κοροϊδέψουν τόσους συναδέλφους τους ;) ?

Να σημειώσω το δικό μας πρόβλημα(με την εκδρομή στην Ολλανδία): Εδώ και 2 μήνες αποδεδειγμένα κάποια επιστροφή χρημάτων(από χορηγίες) μας ανήκει. Ο κ. Σωτηρίου δεν επιστρέφει τίποτα πίσω αν πρώτα το πολυτεχνείο δεν τον ξεπληρώσει, άσχετα αν το ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ που υπογράψαμε διαχωρίζει τις δύο πληρωμές( Φοιτητές - Πολυτεχνείο). Αυτά.... Καλημέρα και Καλή εξεταστική σε όλους!
ckotscv

Δημοσίευσηαπό av » Τρί, 21 Ιουν 2011 1:03 pm

Yiannis007 έγραψε:Ξέρετε τι ρε παιδιά? καθόμουν και διάβαζα τα σχόλιά σας και άρχισα να συνειδητοποιώ ότι αυτό το τέλμα της Ελλάδας δεν θα τελειώσει ποτέ! Γιατί πολύ απλά υπάρχουν πάντα άτομα σαν κι εσάς, συνομοσιολόγοι, πονηράκηδες και πιο "έξυπνοι" από εμάς τους υπόλοιπους αφελείς που πστεύουμε τις εξηγήσεις των παιδιών. Λυπάμαι ειλικρινά, γιατί ούτε εμένα μ αρέσει να μου τρώνε τα λεφτά και μαζί σας σε όποια αντίδραση απέναντι σ' αυτούς, αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση πέσατε έξω. Αντί να πετάξετε ό,τι σας κατέβει στο φτωχό μυαλουδάκι σας, ρωτήστε πρώτα τους υπευθύνους να σας πληροφορήσουν γιατί καθυστερούν οι επιστροφές. Ζητήστε εξηγήσεις, ακούστε, κρίνετε και μετά καταδικάστε αν πρέπει, και αν όχι, σιγήστε ή ακόμα καλύτερα, ζητήστε συγγνώμη (αν το αντέχετε και δεν σας μαλώσουν οι σύντροφοί σας γι αυτή σας την απόφαση)

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου
av

Δημοσίευσηαπό tommygunz » Τρί, 21 Ιουν 2011 1:05 pm

Όσο για αυτά που γράφεις recon, θα σου πρότεινα να έρθεις στη συνέλευση να ενημερωθείς και να μην βγάζεις συμπεράσματα χωρίς να έχεις γνώση της όλης κατάστασης. Μιλάς λες και είσαι ο μόνος που θέλει να πάρει τα λεφτά της επιστροφής. Εμείς από την επιτροπή που τρέχουμε συνέχεια Γραμματεία-Πρόεδρο-Σωτηρίου (ακόμη και σήμερα) δεν θέλουμε να τα δώσουμε για να κλείσει η υπόθεση και να τα πάρουμε και εμείς οι ίδιοι. Όσο για κάποιες προσβλητικές εκφράσεις που έγραψες, καλύτερα να έρθεις να τις πεις μπροστά μας και όχι πίσω από τον υπολογιστή σου.
tommygunz

Δημοσίευσηαπό recon » Τρί, 21 Ιουν 2011 7:28 pm

Αν ημουν στη Αθήνα και στη συνελευση θα ερχομουν και μπροστα σας θα τα ελεγα. Και τοσο καιρο δεν θα καθομουν.

Ενδεικτικο της υποθεσης ειναι οτι εστω και πισω απο τον υπολογιστη μου με το που ειπα κατι για αυτο το θεμα και το θύμησα (Γιατι μάλλον είχε ξεχαστεί, αλλιώς δεν δικαιολογείται τέτοια καθυστέρηση στο να γίνει μια συνέλευση), αμεσως οργανώσατε συνέλευση.κατι ειναι και αυτο...

Ελπίζω να έχει κόσμο απο το έτος μας, να εξηγηθούν οι λόγοι για την καθύστερηση, και μακάρι να ειμαι και λάθος και να χρειαστεί να ζητήσω συγγνώμη για αυτά που είπα. Είδωμεν.
Don't squeeze too tight
'Cos I can blow up in your face like dynamite
recon Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Δημοσίευσηαπό harispug » Τρί, 21 Ιουν 2011 10:01 pm

Recon δεν είσαι ικανός να δρομολογήσεις τέτοιες εξελίξεις(συνέλευση έτους). Το πρόβλημα είναι ότι έχεις γνώμη για κάτι χωρίς να ξέρεις... Θες απλά να κατηγορείς. Το χεις στο αίμα σου. Δε σε αδικώ, είναι το επαναστατικό της ηλικίας βλέπεις...αλλά προσπάθησε να το ελέγξεις, κρίμα είναι.
harispug

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Ειδήσεις

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες