Ζητείται τεχνολογική βοήθεια

Hardware, software, gadgets, OS, πλυντήρια, φούρνοι μικροκυμάτων...

Re: Ζητείται τεχνολογική βοήθεια

Δημοσίευσηαπό merde_conserve » Παρ, 10 Ιουν 2011 9:24 pm

Nομίζω είσαι λιγάκι υπερβολικός merde...

Είναι μέχρι να σου τύχει. Και επειδή είναι στατιστικό το φαινόμενο, σίγουρα δεν θα τύχει σε όλους. Αλλά γιατί να παίζεις με τη φωτιά; Υπάρχουν άλλες εταιρίες που και περισσότερα @@ έχουν να στηρίξουν τα laptop τους, και δεν παίζουνε με τον ένα χρόνο εγγύηση. Θα ήταν συνετό να προτιμήσεις αυτές.

Υ.Γ Το laptop δεν το ζόρισα τόσο όσο νομίζεις. :!: ;)
CSI computer expert έγραψε:I'll create a GUI interface using Visual Basic, see if i can track an IP Address out of this.

http://www.youtube.com/watch?v=ygB0Zviq ... r_embedded
Άβαταρ μέλους
merde_conserve
Ιδρυτικό Μέλος

Έτος εισαγωγής: 2005

Δημοσίευσηαπό bob » Σάβ, 11 Ιουν 2011 11:47 am

ρε παιδια, μου εχουν στειλει ενα αρχειο .bak που θελω να το ανοιξω.Κανονικά πρεπει να κανεις rename από .bak σε .dwg και υποτιθεται ανοιγει με το autocad, όμως δε μπορώ να κάνω rename....ξερει κανεις πως θα μπορούσα να το ανοίξω...????
bob

Έτος εισαγωγής: 2006

Δημοσίευσηαπό intelx86 » Σάβ, 11 Ιουν 2011 2:08 pm

Τα bak είναι backup αρχεία. Προφανώς πρέπει να ζητήσεις να σου στείλουν την τελευταία έκδοση. Παρόλα αυτά πας στην Εξερεύνηση των Windows, μενού Εργαλεία, Επιλογές Φακέλων και σε κάποια καρτέλα λέει Απόκρυψη επεκτάσεων γνωστών τύπων αρχείων. Στη χειρότερη, μπορείς να πας στο ίδιο το Autocad, άνοιγμα αρχείου, από τη λίστα στο κάτω μέρος να επιλέξεις Όλα τα αρχεία (*.*) και να ανοίξεις το bak, αν ανοίγει.
Ποιος είδε τον ικανοτικό και δεν τον φοβήθηκε

I used to be an adventurer like you.
Then I took a longitudinal reinforcement in the knee.

Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο
Απολαύστε υπεύθυνα...
Άβαταρ μέλους
intelx86
Ιδρυτικό Μέλος

Δημοσίευσηαπό airetikos » Κυρ, 03 Ιούλ 2011 3:29 pm

Γειά σας. Έχω ένα Nokia Xpress Music 5800 το οποίο από χτες δεν μου αποθηκεύει στο μητρώο καμία κλήση.Να κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων? Με την δημιουργια αντιγράφων ασφαλείας στην καρτα μνήμης που εχω είναι οκ ή πρέπει να κάνω κάτι περισσότερο? Ευχαριστώ.
Αρχιεπίσκοπος Άρειος ο Α'
airetikos

Έτος εισαγωγής: 2008

MSDN στη σχολή μας;

Δημοσίευσηαπό sf_krt » Τρί, 18 Οκτ 2011 12:48 pm

Παιδιά λίγο άσχετο...εγώ πέρισυ εγκατέστησα τα windows 7 που μας δίνει η σχολή το 32-bit και η μνήμη RAM του λάπτοπ μου είναι 2GB...από τότε κάθε τρεις και λίγο όταν ανοίγω τον υπολογιστή μου πετάει blue screen και κάνει επανεκκίνηση. Έκανα και φορμάτ αλλά το πρόβλημα δεν διορθώθηκε...έχει συναντήσει κανείς άλλος κάτι παρόμοιο;έχετε μήπως υπόψην σας τι μπορεί να φταίει;
sf_krt

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό intelx86 » Τρί, 18 Οκτ 2011 12:55 pm

Ένα σωρό πράγματα μπορεί να φταίνε. Πρέπει να καταγράψεις το μήνυμα που εμφανίζεται και να κοιτάξεις και τα logs του συστήματος σε περίπτωση που καταγράφεται κι εκεί. Μπορεί να είναι από μία προβληματική εφαρμογή μέχρι ελαττωματική ram.

Απολαύστε υπεύθυνα...
Άβαταρ μέλους
intelx86
Ιδρυτικό Μέλος

Δημοσίευσηαπό sf_krt » Τρί, 18 Οκτ 2011 1:05 pm

Αυτό είναι το μήνυμα που μου πετάει αλλά δεν βγάζω και πολύ άκρη...Επείδη δεν ξέρω και καλά από αυτά και μου είχαν πει ότι μπορεί να έχει πρόβλημα και το hardware το πήγα στην αντιπροσωπία αλλά από εκεί μου είπαν ότι δεν είχαν εγκατασταθεί σωστά τα windows γιαυτό έκαναν φορματ και τα ξαναεγκατέστησαν.Αλλά πάλι τα ίδια συνεχίζει...εσύ Intelx μπορείς να βγάλει άκρη από αυτό το μήνυμα; Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον!!
Συνημμένα
DSC00463.JPG
sf_krt

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό intelx86 » Τρί, 18 Οκτ 2011 2:18 pm

Σύμφωνα με αυτό το forum θα σε συμβούλευα να αναβαθμίσεις τους drivers της κάρτας δικτύου (μάλλον intel) με τους πιο πρόσφατους και να μπεις στο site του κατασκευαστή του laptop και να κατεβάσεις το τελευταίο BIOS.

Έχω δει στο παρελθόν αρκετές φορές bluescreens, λόγω ανενημέρωτου BIOS, που εξαφανίζονται με μία αναβάθμιση. Κάνε τα παραπάνω και παρακολούθησέ το.

Απολαύστε υπεύθυνα...
Άβαταρ μέλους
intelx86
Ιδρυτικό Μέλος

Δημοσίευσηαπό feanor23 » Τρί, 18 Οκτ 2011 2:31 pm

Και εμένα μου είχε παρουσιάσει το ίδιο πρόβλημα και όντως με μία αναβάθμιση στο BIOS λύθηκε αμέσως!!
feanor23 Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευσηαπό nikolas » Τρί, 18 Οκτ 2011 2:33 pm

Όπως λέει και ο Intelx86 έχει ένα σωρό λόγους που μπορεί να ευθύνονται για τα συγκεκριμένα bluescreens. Προσωπικά είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα μαζί σου πριν 2 μήνες. Το πρόβλημα είχε ξεκινήσει πριν κανένα 6άμηνο. Ανά τακτά χρονικά διαστήματα μου πετούσε αυτό το μήνυμα. Πιο πιθανοί λόγοι είναι α) βλάβη στο σκληρό δίσκο (bad sectors) b) υπερθέρμανση GPU c) ζημιά στην κάρτα γραφικών d) ελαττωματική ram. Εγώ που λες είχα αυτό το πρόβλημα μέχρι που μια μέρα πήγα να σταρτάρω το pc και δεν άναβε.. Τότε το πήρα σε τεχνικό και μου είπε ότι κάηκε η κάρτα γραφικών μου (Geforce).
nikolas Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Η τεχνολογική γωνιά του intelx86

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης