από chris_z » Πέμ, 09 Ιουν 2011 5:18 pm
Εγώ κατάλαβα lost γιατί αποχώρησε από την τάξη!Εγώ τον είδα που ενοχλήθηκε και τον άκουσα που είπε: φεύγω, και έφυγε. Αποχώρησε διότι πολύ απλά είχε αρχίσει το μάθημα ,γινόταν φασαρία και μιλούσαμε σχεδόν όλοι μεταξύ μας. Απόδειξη για αυτό που λέω είναι ότι όντως τα περισσότερα παιδιά δεν είχαν καταλάβει γιατί έφυγε.. Είχαν δει ότι έλειπε, αλλά δεν ήξεραν γιατί, νόμιζαν ότι θα ξανάρθει μάλλον και συνέχιζαν να μιλάνε. Είχαν περάσει μερικά λεπτά πριν πω σε κάποιους ότι έφυγε εξαιτίας μας και τότε πήγε ένα κορίτσι να τον βρει να του πει να γυρίσει, όπου και δεν γύρισε ο δάσκαλος.. Είχε αρχίσει το μάθημα , αλλά ακόμη και με τους μισούς φοιτητές υπήρχαν συζητήσεις και δεν είχε την προσοχή μας. Επίσης από την αρχή του εξαμήνου μας έχει εξηγήσει ότι δεν θέλει καθόλου ομιλίες στο μάθημα και σε κάθε μάθημα μας κάνει πολλές παρατηρήσεις για αυτό. Οπότε δεν το θεωρώ ΚΑΘΟΛΟΥ απαράδεκτο που έφυγε.
Όσο για το ότι κάναμε μετά μόνο σε μία αίθουσα ασκήσεις , εικάζω(δεν το ξέρω) ότι σχετίζεται με το ότι όταν χωριστήκαμε για ασκήσεις πήγαν σχεδόν όλοι στη μία αίθουσα των ασκήσεων με αποτέλεσμα στην άλλη να μείνουν ελάχιστα άτομα.