Οι "πατριωτες" τυπου λαος που ψηφιζουνε μνημονια ποσο πατριωτες μπορει να ναι; Σε αυτους φανταζομαι αναφερεται ο δημος κι οχι σε αυτους που κατεβαινουν στο συνταγμα.
Διαβασε λιγο για τι πραγμα συζηταμε και μετα πες τα δικα σου, γιατι εκτιθεσαι. Δε μιλαμε ουτε για τον Καρατζαφερη ουτε για την χρυση αυγη, αλλα για αυτους που διαδηλωνουν στο συνταγμα και κρατουν ελληνικες σημαιες.
Παρεπιμπτοντως να ξεκαθαρισω οτι ο καρατζαφερης κι οι χρυσαυγιτες δεν ειναι σε καμια περιπτωση "πιο πολυ" πατριωτες απο οποιονδηποτε δεξιο,κεντρωο ή αριστερο που αγαπαει την πατριδα του.
Οι διεθνιστες ειναι αυτοι που ενδιαφερονται για την Ελλαδα και συγκεκριμενα για τους εργαζομενους της κι οχι για τις τραπεζες/εφοπλιστες.
Οι διεθνιστες ειναι αυτοι που βρισκονται διπλα στους αγωνες εργαζομενων οταν οι πολυεθνικες απολυουν κοσμο. εσυ και το κομμα σου που ειστε σε αυτες τις περιπτωσεις;
Οχι, δεν ενδιαφερονται για την Ελλαδα, ενδιαφερονται για ορισμενες ομαδες, ασχετα αν αυτα που κανουν βλαπτουν τους υπολοιπους. Ενδιαφερονται και καλα για την εργατικη ταξη (την τεραστια εργατικη ταξη της βιομηχανικης Ελλαδας, που ειναι μικροτερη κι απ'την αγροτικη). Κυριως ομως προσπαθουν με τους "αγωνες" τους για να διατηρηθουν τα υπερογκα προνομια των δημοσιων υπαλληλων, και εχθρος τους δεν ειναι ο Λατσης κι ο Κοκκαλης, αλλα ο μικρομεσαιος ελληνας ελευθερος επαγγελματιας. Οχι αυτος που εχει την μεγαλη πολυεθνικη, αλλα αυτος με την μικρη βιοτεχνια ή την μικρη κατασκευαστικη εταιρια. Αυτος που θα πρεπε να αποτελει τη ραχοκοκαλια της ελληνικης οικονομιας οπως συμβαινει σε καθε χωρα που τα παει καλα οικονομικα.
Τελειωνοντας, στο συνταγμα δεν βλεπω τον λατση, αλλα αυτο δε σημαινει οτι οι αγαναχτισμενοι ειναι οι προλεταριοι που ξεσηκωθηκαν. Ειναι κομμουνιστες και δεξιοι, αρειανοι και παοκσηδες ειναι ολος ο ελληνικος λαος (εστω εκτος απ'τους λατση, μπομπολα και σια), κι αν θελει να σηκωσει ελληνικες σημαιες για να δειξει ποιος ειναι, καλα κανει.
ΥΓ:
υγ οπως εσυ απο λες τους κκε μ-λ γκρουποσκυλα, θα σ αρεσε να σε αποκαλω εγω δαποσκυλο;
Το πως με αποκαλεις εσυ ειναι το τελευταιο που με νοιαζει.
Reporter έγραψε:Η σημαια λες δε σε εκφραζει εσενα. Δικαιωμα σου, εσενα μπορει να σε εκφραζει ο πρασινος ηλιος, το σφυροδρεπανο ή μια φωτογραφια του αρχιεγκληματια θαναση κλαρα.
Γερμανός εισαι??
Απλως ξερω ιστορια