Ανέκδοτα

5 μέρες στη δουλειά για 1 νύχτα γκλαμουριά. Ας ξέρουμε τουλάχιστον ποια γκλαμουριά είναι καλύτερη.

Re: Ανέκδοτα

Δημοσίευσηαπό dimtsap » Παρ, 25 Μαρ 2011 12:05 am

Τι είπε ο Σαχα στους συμπαικτες του μετά το τέλος του αγώνα ολυμπιακός-ΑΕΚ;
- Μαζί τα φάγαμε.....!!!
Δεν μπορώ να πω πως τα πράγματα θα γίνουν καλύτερα αν αλλάξουν. Το μόνο που μπορώ να πώ είναι πως για να γίνουν καλύτερα πρέπει να αλλάξουν.
dimtsap Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Έτος εισαγωγής: 2009

Δημοσίευσηαπό paktomenos » Παρ, 01 Απρ 2011 8:49 pm

«Δεν ελπίζω τίποτα, δεν φοβάμαι τιποτα. Είμαι τρολ»,Νίκος Τρολαντζάκης

«Τρολάρισμα είναι το δικαίωμα να λες στους ανθρώπους αυτού που δεν αντέχουν να ακούσουν», Τζορτζ Τρόλγουελ

«Το μεγαλύτερο επίτευγμα του τρολ είναι να πείσει τους ανθρώπους ότι δεν υπάρχει», τρολική θυμοσοφία

«Τα πάντα τρολ», Ηράτρολος

«Τρολ επιφανών, πάσα γη τάφος», Τρολκυδίδης

«Από σήμερα δε θα λέμε ότι οι Έλληνες πολεμούν σαν ήρωες, αλλά ότι οι Έλληνες πολεμούν σαν τρολ», Ουίνστον Τρόλτσιλ

«Η τρολική είναι τέχνη του εφικτού», Όττο Φον Τρόλμαρκ

«Όποιος ελεύθερα τρολάρει, τρολάρει καλά», Ρήγας Τρολαίος

xaxaxaxaxaxa.Περισσότερα εδώ.

Υ.Γ-Δύο πράγματα είναι άπειρα:Το σύμπαν και τα τρολ.Και για το πρώτο δεν είμαι σίγουρος!,Paktrolmenos
(Painter, περιμένω να συνεχίσεις δυναμικά τα τρολικά αποφθέγματα)
Όταν δίνω τροφή στους φτωχούς, με λένε άγιο. Όταν ρωτάω γιατί οι φτωχοί δεν έχουν τροφή, με λένε κομμουνιστή.
Έλντερ Πεσσόα Κάμαρα, αρχιεπίσκοπος Ολίντα-Ρετσίφε Βραζιλίας
(καλά σου κάνουν! οι φτωχοί είναι χαζοί! Αξιοκρατία ΡΕ!!!!)
paktomenos

Έτος εισαγωγής: 2008

Δημοσίευσηαπό Theodore » Παρ, 06 Μάιος 2011 10:41 pm

ΕΡΩΤΗΜΑ:

<<Γιατί το κοτόπουλο διέσχισε τὸ δρόμο;>>

ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ:

ΠΛΑΤΩΝ: Γιὰ τὸ καλό του. Στὴν ἄλλη πλευρὰ τοῦ δρόμου βρίσκεται ἡ ἀλήθεια.
ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ: Εἶναι στὴν φύση τοῦ κοτόπουλου νὰ διασχίζει τοὺς δρόμους.
ΓΑΛΙΛΑΙΟΣ: Κι ὅμως, τὸν διέσχισε!
ΜΑΚΙΑΒΕΛΙ: Ὁ σκοπός, νὰ περάσει τὸ κοτόπουλο τὸ δρόμο, ἁγιάζει τὰ μέσα - ὅποια κι ἂν εἶναι αὐτά.
ΚΑΡΛ ΜΑΡΞ: Ἦταν ἱστορικὰ ἀναπόφευκτο.
ΔΑΡΒΙΝΟΣ: Τὰ κοτόπουλα στὸ πέρασμα τῶν αἰώνων ἐπελέγησαν ἀπὸ τὴν φύση μὲ τέτοιο τρόπο, ὥστε νὰ εἶναι σήμερα γενετικῶς ἱκανὰ νὰ διασχίζουν δρόμους.
ΣΙΓΚΜΟΥΝΤ ΦΡΟΙΝΤ: Τὸ γεγονὸς ὅτι ἀσχολεῖστε μὲ τὸ ἐὰν τὸ κοτόπουλο διέσχισε τὸ δρόμο ἀποδεικνύει ὅτι διακατέχεστε ἀπὸ σύνδρομα ἀνασφάλειας καὶ ὅτι ἡ σεξουαλικότητά σας εἶναι καταπιεσμένη.
ΜΑΡΤΙΝ ΛΟΥΘΕΡ ΚΙΝΓΚ: Ὀνειρεύομαι ἕναν κόσμο ὅπου κάθε κοτόπουλο θὰ εἶναι ἐλεύθερο νὰ διασχίζει τὸ δρόμο, χωρὶς νὰ δίνει λογαριασμὸ γιὰ τὴν πράξη του.
ΓΙΟΥΡΙ ΓΚΑΓΚΑΡΙΝ: Γιὰ νὰ πάει ἐκεῖ ὅπου κανένα ἄλλο κοτόπουλο δὲν ἔχει πάει πρίν.
ΜΠΙΛ ΓΚΕΙΤΣ: Εἴμαστε στὴν εὐχάριστη θέση νὰ σᾶς ἀναγγείλουμε ὅτι μόλις κυκλοφόρησε τὸ νέο Chicken Office 2011 ποὺ δὲν διασχίζει μόνο τὸν δρόμο, ἀλλὰ ἐκκολάπτει, ἀρχειοθετεῖ, σχεδιάζει καὶ ἄλλα ἐνδιαφέροντα.
ΚΩΣΤΑΣ ΠΡΕΚΑΣ: Ἀξιοσέβαστο κοτόπουλο, χαίρομαι ποὺ ἡ ἑλληνική σου παιδεία, σοῦ ἐπιτρέπει νὰ περνᾶς τὸ δρόμο μὲ τὸ ἦθος καὶ τὸ κάλλος τῶν ἀρχαίων μας προγόνων... Νὰ προσθέσω ἐπίσης, ὅτι εἶναι ντροπὴ καὶ διασυρμὸς νὰ χαρακτηρίζεται ἡ Ἐπανάσταση, Χούντα καὶ τὸ κοτόπουλο τὸ γνωρίζει καλῶς.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ: Μόνο ἐγώ, ἐδῶ στὸ Τηλεάστυ, τόλμησα νὰ πῶ καὶ νὰ ἀποκαλύψω ὅτι τὸ κοτόπουλο προῆλθε ἀπὸ ἰσραηλίτικο ἀβγό...
ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ: Ἐμεῖς μὲ σεμνότητα καὶ ταπεινότητα ἐξασφαλίσαμε τὶς προϋποθέσεις σὲ ὅλα τὰ κοτόπουλα τῆς Ἑλλάδος νὰ διασχίζουν ἀνεμπόδιστα τοὺς δρόμους, χωρὶς παρέμβαση νταβατζήδων.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: Πρέπει νὰ ἀφουγκραστοῦμε τὶς σκέψεις καὶ τὶς ἀνάγκες ποὺ ἔχει τὸ κάθε κοτόπουλο. Νὰ νοιώθει ὅτι ἔχει τὴν ἐλευθερία νὰ περπατάει στοὺς δρόμους χωρὶς τὸν φόβο τῶν τροχοφόρων τῆς δεξιᾶς!
ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ: Τὸ κοτόπουλο εἶναι τυχερὸ ποὺ δὲν διασχίζει τὸν δρόμο ποὺ μένει ὁ κ. Πάγκαλος! Θὰ εἶχε γίνει θύμα τῆς ἀχαλίνωτης ὄρεξής του!
ΑΛΕΚΑ ΠΑΠΑΡΗΓΑ: Οἱ ἀντεργατικὲς πολιτικὲς ποὺ ἀκολουθοῦν ΠΑΣΟΚ καὶ Δεξιὰ ἔχουν ὠθήσει τὰ κοτόπουλα στοὺς δρόμους.
ΚΩΣΤΑΣ ΖΟΥΡΑΡΙΣ: Ὦ ὑπερφίαλη ὄρνις, ὦ πουλοκλαίουσα, περιπεσοῦσα στὶς ὑποανθρωπιστικοαναλυτικές σου διακυμάνσεις, πῶς θὰ διασχίσεις τὸν σπαρμένο μὲ οἰοφαινάκες ὑποσχέσεις δρόμο, ὦ κνώδαλο;
ΕΝΑΣ ΙΝΔΟΣ: Ἐμεῖς ἔχουμε ἀγελάδες ποὺ κάνουν τὸ ἴδιο.
ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΤΗΣ N.A.S.A.: Στείλαμε πρῶτα τὸ κοτόπουλο γιὰ νὰ μελετήσουμε τὶς συνθῆκες διάβασης, πρὶν στείλουμε κάποιον ἄνθρωπο.
Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ: Πιάσ᾽ τὸ γρήγορα πρὶν περάσει ἀπέναντι!!!

:ellinofreneia:

πηγή: http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/05/blog-post_8316.html
What you see, is not always what you get...! (NO_USER_NAME) :D
Το γεγονός ότι δεν μπορείς να δεις "κάτι", δεν συνεπάγεται ότι αυτό το "κάτι" δεν υπάρχει εκεί που κοιτάς...! :think:
Σε κάθε αξιωματικά θεμελιωμένη θεωρία υπάρχει τουλάχιστον μία αληθής πρόταση που δεν μπορεί να αποδειχθεί. (Kurt Goedel) :ugeek:
Theodore Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Έτος εισαγωγής: 1999

Δημοσίευσηαπό korfolatis » Παρ, 06 Μάιος 2011 10:51 pm

1)Οι φοιτητές έχουν εξετάσεις στο πανεπιστήμιο, και ο καθηγητής είναι πολύ αυστηρός:
- Έχετε στη διάθεση σας τρεις ώρες, τους λέει. Όποιο γραπτό παραδοθεί αργότερα δεν θα γίνει δεκτό.
Μετά από μισή ώρα στην αίθουσα μπαίνει καθυστερημένος ένας φοιτητής. Ζητάει τα θέματα από τον καθηγητή κι εκείνος του τα δίνει λέγοντάς του κυνικά:
- Αποκλείεται να προλάβεις! του λέει.
- Θα προλάβω! λέει ο φοιτητής.
Κάθεται σε μια θέση κι αρχίζει να γράφει. Πάνω στις τρεις ώρες, όλοι οι φοιτητές πηγαίνουν και αφήνουν τα γραπτά τους πάνω στην έδρα. Όλοι εκτός από τον αργοπορημένο. Αυτός μισή ώρα αργότερα τελειώνει το γραπτό του και πάει να το παραδώσει.
- Χα! Στο είχα πει ότι δεν θα προλάβεις! του λέει θριαμβευτικά ο καθηγητής. Δε θα δεχτώ το γραπτό σου!
Ο φοιτητής δείχνει να εκνευρίζεται.
- Ξέρετε ποιος είμαι εγώ; λέει στον καθηγητή.
Εκείνος τον κοιτάζει έκπληκτος και του αποκρίνεται αρνητικά με νεύρο.
- Σας ξαναρωτάω, ξέρετε ποιος είμαι εγώ εδώ που στέκομαι μπροστά σας;
- Ούτε ξέρω και ούτε με ενδιαφέρει, του απαντάει με ύφος γεμάτο ειρωνία ο καθηγητής.
- Ωραία! λέει ο φοιτητής.
Και με μια γρήγορη κίνηση, ανασηκώνει μερικά γραπτά, βάζει το δικό του στη μέση των χαρτιών και φεύγει τρέχοντας!
Ένα παιχνίδι 'ν' η ζωή κι εκείνος που κερδίζει
είναι εκείνος π' αγαπά κι αυτός απού γλεντίζει.
korfolatis Οικονομική ενίσχυση στο MQN.gr

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό efp@linos » Σάβ, 07 Μάιος 2011 12:19 am

korfolatis έγραψε:1)Οι φοιτητές έχουν εξετάσεις στο πανεπιστήμιο, και ο καθηγητής είναι πολύ αυστηρός:
- Έχετε στη διάθεση σας τρεις ώρες, τους λέει. Όποιο γραπτό παραδοθεί αργότερα δεν θα γίνει δεκτό.
Μετά από μισή ώρα στην αίθουσα μπαίνει καθυστερημένος ένας φοιτητής. Ζητάει τα θέματα από τον καθηγητή κι εκείνος του τα δίνει λέγοντάς του κυνικά:
- Αποκλείεται να προλάβεις! του λέει.
- Θα προλάβω! λέει ο φοιτητής.
Κάθεται σε μια θέση κι αρχίζει να γράφει. Πάνω στις τρεις ώρες, όλοι οι φοιτητές πηγαίνουν και αφήνουν τα γραπτά τους πάνω στην έδρα. Όλοι εκτός από τον αργοπορημένο. Αυτός μισή ώρα αργότερα τελειώνει το γραπτό του και πάει να το παραδώσει.
- Χα! Στο είχα πει ότι δεν θα προλάβεις! του λέει θριαμβευτικά ο καθηγητής. Δε θα δεχτώ το γραπτό σου!
Ο φοιτητής δείχνει να εκνευρίζεται.
- Ξέρετε ποιος είμαι εγώ; λέει στον καθηγητή.
Εκείνος τον κοιτάζει έκπληκτος και του αποκρίνεται αρνητικά με νεύρο.
- Σας ξαναρωτάω, ξέρετε ποιος είμαι εγώ εδώ που στέκομαι μπροστά σας;
- Ούτε ξέρω και ούτε με ενδιαφέρει, του απαντάει με ύφος γεμάτο ειρωνία ο καθηγητής.
- Ωραία! λέει ο φοιτητής.
Και με μια γρήγορη κίνηση, ανασηκώνει μερικά γραπτά, βάζει το δικό του στη μέση των χαρτιών και φεύγει τρέχοντας!

[url]
http://www.youtube.com/watch?v=MSapXI4sb_U[/url]
efp@linos

Έτος εισαγωγής: 2006

Δημοσίευσηαπό Nysta » Παρ, 20 Μάιος 2011 7:46 pm

ανοίγω και πάλι την κατηγορία που πονάει, ο τσακ νόρις είναι ΠΑΣΠ και όχι ΠΑΣΟΚ
Η πληρότητα του μπλε κάδου είναι ευθέως ανάλογη με το επίπεδο του διαλόγου στο forum..
Άβαταρ μέλους
Nysta

Έτος εισαγωγής: 2009

Δημοσίευσηαπό +blueoystercult+ » Παρ, 20 Μάιος 2011 8:08 pm

Ο chuck norris ειναι ο μονος πασπιτης που ειναι και στη νεολαια πασοκ και το παραδεχεται.Γιατι μπορει.
+blueoystercult+

Δημοσίευσηαπό apo7 » Κυρ, 22 Μάιος 2011 6:35 pm

Ήταν ένας ετοιμοθάνατος Παοκτζής και λέει στον γιο του:
- Γιε μου, η τελευταία μου επιθυμία είναι να γραφτώ στον σύνδεσμο του Αρη.
- Τι λές ρε πατέρα; Εμείς είμαστε φανατικοί Παοκτζήδες, γήπεδα, συνθήματα, εκδρομές και τώρα θες να σε γράψω στον Αρη.
- Είναι η τελευταία μου επιθυμία και πρέπει να το κάνεις.
Τι να κάνει και ο γιος, πάει και γράφει τον πατέρα του στον Αρη.
- Εντάξε πατέρα, σε έγραψα.
- Ουφ, τώρα μπορώ να πεθάνω ήρεμος, ένας Αριανός λιγότερος!
apo7

Δημοσίευσηαπό apo7 » Παρ, 27 Μάιος 2011 4:54 pm

Έρχεται ο Αϊνστάιν στην Ελλάδα και τον καλούνε σε μια δεξίωση.
Καθώς πίνει το απεριτίφ του τον πλησιάζει ένας και του λέει "καλησπέρα σας κύριε Αϊνστάιν, τιμή μας να σας έχουμε απόψε μαζί μας". "Τιμή δική μου" απαντάει ο μεγάλος επιστήμων, "αν επιτρέπετε τι IQ έχετε;". "250" απαντάει αυτός. Τότε ο Αϊνστάιν του πιάνει συζήτηση για τη θεωρία της σχετικότητος, τις μαύρες τρύπες και δε συμμαζεύεται.
Λίγο αργότερα κι ενώ έτρωγαν το ορεκτικό τους ένας κύριος που καθόταν αριστερά του τού λέει "μεγάλη τιμή μας κάνετε κύριε Αϊνστάιν να βρίσκεστε εδώ μαζί μας". "Δική μου η τιμή ευγενικέ κύριε" απάντησε ο Αϊνστάιν. "Τι IQ έχετε ευγενικέ κύριε;". "150". Του πιάνει λοιπόν κουβέντα ο Αϊνστάιν για το διεθνές δίκαιο, για τα προβλήματα που ανακύπτουν από τα πειράματα γενετικής κοκ.
Λίγο αργότερα κι ενώ έτρωγε το κυρίως πιάτο του, αυτός που καθόταν δεξιά του, του λέει "είναι μεγάλη μου τιμή να τρώω δίπλα σ'έναν τόσο μεγάλο επιστήμονα". "Δική μου η τιμή" απάντησε ο Αϊνστάιν, "τι IQ έχετε;". "100". Του πιάνει λοιπόν κουβέντα για την κυβέρνηση, για τα επιτόκια, το χρηματιστήριο, την τιμή της βενζίνης κοκ.
Λίγο αργότερα κι ενώ έτρωγαν επιδόρπιο ο κύριος που καθόταν απέναντι του τού λέει "είναι πάρα πολύ μεγάλη μου τιμή να σας έχω απέναντι μου κύριε Αϊνστάιν". "Δική μου η τιμή κύριε, τι IQ έχετε;". "50". Του πιάνει λοιπόν κουβέντα ο Αϊνστάιν για τον Αλαβανο, τον Τσιπρα, την ελληνικη αριστερα και δε συμμαζεύεται".
Καθώς έπιναν καφέ, τον πλησιάζει ένας κύριος και του λέει με τη σειρά του "πολύ μεγάλη μας τιμή κύριε Αϊνστάιν να βρίσκεστε σήμερα μαζί μας". "Δική μου η τιμή. Ποιο το IQ σας;". "10". Κι ο Αϊνστάιν απαντάει "Πώς πάει o Παναθηναικός;".
apo7

Δημοσίευσηαπό lybe33 » Παρ, 27 Μάιος 2011 7:33 pm

apo7 έγραψε:Λίγο αργότερα κι ενώ έτρωγαν επιδόρπιο ο κύριος που καθόταν απέναντι του τού λέει "είναι πάρα πολύ μεγάλη μου τιμή να σας έχω απέναντι μου κύριε Αϊνστάιν". "Δική μου η τιμή κύριε, τι IQ έχετε;". "50". Του πιάνει λοιπόν κουβέντα ο Αϊνστάιν για τον Αλαβανο, τον Τσιπρα, την ελληνικη αριστερα και δε συμμαζεύεται".

Δε σου βγαίνει φυσικά πλέον, έχεις χάσει το ταλέντο σου και το λαϊκό λεπτεπίλεπτο δεξιό χιούμορ που χαρακτήριζε τα ποστ σου (όχι αυτά που έχεις βγάλει τη μισή ΣΠΜ ηλίθια και απορείς για το επίπεδο των πανελληνίων, τα υπόλοιπα :sick: )...
Άβαταρ μέλους
lybe33
Επίτιμο μέλος

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Ψυχαγωγία/Χόμπυ

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες