Όταν δίνω τροφή στους φτωχούς, με λένε άγιο. Όταν ρωτάω γιατί οι φτωχοί δεν έχουν τροφή, με λένε κομμουνιστή. Έλντερ Πεσσόα Κάμαρα, αρχιεπίσκοπος Ολίντα-Ρετσίφε Βραζιλίας (καλά σου κάνουν! οι φτωχοί είναι χαζοί! Αξιοκρατία ΡΕ!!!!)
Όταν δίνω τροφή στους φτωχούς, με λένε άγιο. Όταν ρωτάω γιατί οι φτωχοί δεν έχουν τροφή, με λένε κομμουνιστή. Έλντερ Πεσσόα Κάμαρα, αρχιεπίσκοπος Ολίντα-Ρετσίφε Βραζιλίας (καλά σου κάνουν! οι φτωχοί είναι χαζοί! Αξιοκρατία ΡΕ!!!!)
“You never change things by fighting the existing reality. To change something, build a new model that makes the existing model obsolete.” ~Richard Buckminster Fuller
ναι σωστή παρατήρηση. Αλλά πιστεύω ότι δεν το βλέπουμε από τη φυσιολογική του πλευρά. Αυτό το τρίγωνο δεν είναι μια αλήθεια, αλλά απλώς μια πραγματικότητα που μας επιβάλλεται. Σε αυτό το σύστημα δεν μπορείς να τα έχεις όλα...
Η πληρότητα του μπλε κάδου είναι ευθέως ανάλογη με το επίπεδο του διαλόγου στο forum..
Σε κανένα σύστημαδεν είναι δυνατό να τα έχεις όλα. Ευτυχώς ή δυστυχώς; Γνώμη μου: ευτυχώς... Για το τρίγωνο: Προσέξτε τι θα επιλέξετε! Οι δικές μου επιλογές <τότε> (στην ηλικία σας) παραμένουν και <τώρα>!
"Le meteque" - G. Moustaki (- 23/05/2013) & Zazie: https://www.youtube.com/watch?v=O51zyf83mfk "Et nous ferons de chaque jour toute une eternite d' amour, que nous vivrons a en mourir..."
Είναι προφανές τι θα επιλέξουμε, από τη στιγμή που υπάρχουν τόσα υποκατάστατα για τη μία επιλογή (με την καφεΐνη να είναι η πιο legit), αλλά λίγα για τις άλλες δύο.
CSI computer expert έγραψε:I'll create a GUI interface using Visual Basic, see if i can track an IP Address out of this.
Γίνε ό,τι θέλεις. Ένας ονειροπόλος, ένας ανένταχτος, ένας αραχτός, ένας ερευνητής, ένας ακτιβιστής, ένας ανύπαρκτος, ένας θεατής, ένας δάσκαλος... Γίνε ό,τι γουστάρεις ρε παιδάκι μου. Εγώ μαζί σου. Μόνο αυτό, που προσπαθούν με τόσο πείσμα να σε κάμουν, πρόσεξε να μη γίνεις. Ένας χρήσιμος ηλίθιος! Αλκυόνη Παπαδάκη