Τωρα οσον αφορα το θεμα με τους "μπραβους", κατα τη γνωμη μου πρωτο πραγμα που πρεπει να ειπωθει ειναι για τη διαφημηση. Εγω καταλαβαινω την αναγκη να μειωθει το κοστος, ειδικα σε μια τετοια προσπαθεια να συγκεντρωθουν τοσα χρηματα, και δεχομαι να γινονται και οριακοι συμβιβασμοι σε περιπτωσεις που το κερδος πρεπει επι της ουσιας να ξεπερασει τα 1000+ ευρω. Ομως αυτο που γραφτηκε παραπανω πως πχ οι καβες δεν επιστρεφουν, ρε παιδια δεν ξερω που ψαχτηκατε αλλα .. γενικα δεν ισχυει! Εμεις τουλαχιστον τοσα χρονια ετσι τη βγαζουμε - αν δεν τα πιουμε ολα μονοι μας

Τωρα για αυτο για τους "μπραβους", εμενα οι τυποι ψιλοχλεχλεδες μου φανηκαν και γενικα για οσους πιστευουν οτι αμα ερχοταν τιποτα περιεργοι αυτοι θα μας εσωζαν, αυταπατασθε. Οι τυποι ηταν μονο 2! Εμεις θα τους βγαζαμε κατα πασα πιθανοτητα.. Μαλλον τυπικη ηταν η δουλεια τους, οντως, να προσεχουν τα μηχανηματα, να τα φιλανε απο κανεναν μεθυσμενο κλπ. Γιατι κι εγω σε καποια φαση βγηκα εξω, ηταν 100 ατομα στην εισοδο, ειπα να πηδηξω τα καγκελα (ειχα πληρωσει εισοδο αλλωστε), με βρισκει ο ενας, του δειχνω απο μακρια τη σταμπα, και βασικα μεσα στο σκοταδι ουτε που κοιταξε το χερι μου, απλα μου εγνευσε οκ... Ομως το ξαναλεω, η παρουσια τους ξενιζει εναν κοσμο. Αμα ξαναερχοντουσαν σε αλλο παρτυ, θα ξενερωνε και κοσμος παραεξω. Αυτο σκεφτειτε μονο.
Ελα καλες εκδρομες!