02/04: Party 3ου Έτους

Συντονιστής: University Editors

Re: 02/04: Party 3ου Έτους

Δημοσίευσηαπό sanako » Κυρ, 03 Απρ 2011 10:57 pm

Καλησπέρα παιδιά και απο εμένα. Πραγματικά δεν καταλαβαίνω που είναι το κόλλημα του παιδιού παραπάνω. Εάν εσυ φίλε είχες να διαχειριστείς τόσα λεφτα, και είσαι τόσο αλάνι που ,1 στο 1000000αν έρθει ενας πιωμένος - μπάχαλος - χούλιγκαν - δενξέρωεγώτιάλλο και έλεγε στις συμφοιτητρίες σου στην είσοδο 1000 ευρώ τώρα αλλίως πεθάνατε, τα εβγαζες πέρα μαζί του, οκ πάω πάσο. Άλλα πέρα απο αυτό, εάν νομίζεις πως κάτι "μέτριο" θα εφερνε 1200++ άτομα, τότε φίλε μου είσαι βαθιά νυχτωμενος.
Και πριν βγεις να κατηγορήσεις την επιτροπή για παρασκηνιακές συναλλαγες με εταιρίες του υποκόσμου, που έχουν οδηγήσει το ελληνικο πανεπιστήμιο στο χείλος του γκρεμου, επείδη φέρνουν ένα ψυγείο της RedBull, θα έπρεπε τουλάχιστον να ρωτήσεις κάποιον απο την επιτροπή για το τι ακριβώς αποφασίστηκε, πριν γράψεις δημόσια κάτι που εκθέτει όλους μαζί αλλα και τον καθένα ξεχωριστα.
Για τα ποτά μόνο, να πω πως αν τα αγοράζαμε απο κάβα, και γινόταν μία στραβη και δεν ανοιγοντουσαν 20 φιάλες, τότε μόνο και μόνο απο αυτό, θα είμασταν 400 ευρώ κάτω, διότι οι κάβες δεν δεχονται επιστροφές, σε αντίθεση με τον διοργανωτή του πάρτυ, που απο την πρώτη στιγμή μας τόνισε, ότι δεν ανοίγεται δεν πληρώνεται. Και επίσης στην περίπτωση που ερχόταν παραπάνω κόσμος και ξεμέναμε απο ποτά ( πράγμα που συνέβη :D ) μας είχε τονίσει πως σε μισή ώρα μπορεί να έχει ό,τι του ζητήσουμε.

Κλείνοντας, 1000000000000000000000 μπράβο σε όσους οργάνωσαν, κόλλησαν, σχεδίασαν, έπαιξαν μουσική, τραγούδησαν, σέρβιραν ποτά, κουβάλησαν...Κάλή εκδρομή!!!
sanako

Έτος εισαγωγής: 2008

Δημοσίευσηαπό PAINTER » Δευτ, 04 Απρ 2011 12:09 pm

Και εγώ να πω ενα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στην επιτροπή για την επιτυχια του πάρτυ. Προσωπική μου άποψη είναι ότι από τη στιγμή που τα βάζεις κάτω και αποδεδειγμένα συμφέρει να δώσεις την οργάνωση αλλού αντί να την κάνεις εξολοκλήρου μόνος σου, τότε καλώς έγινε έτσι.Και ναι και γω είδα τον ένα τουλάχιστον. Αν αυτός ήταν υπάλληλος, ή ο κολλητός μου που πλακώνεται στο γυμναστήριο και του τάζω ποτά τσάμπα για να βοηθήσει σε περίπτωση ανάγκης, δεν με απασχολεί. Το θέμα είναι ότι αν σκάγαν μύτη τίποτα καλοπαλίκαρα και "απαλλωτριώναν" τα λεφτά ή εκαναν τσαμπουκάδες και εσπαγαν τη σχολή ή τον εξοπλισμό, τότε θα ΠΑΡΑΚΑΛΑΓΑΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ "ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ".Γι'αυτο γαργάρα τώρα, και αφήστε τα παιδιά να ευχαριστηθούν την εκδρομή.
Και πάλι μπράβο στην επιτροπή.
αυτό το ίδρυμα,εσείς οι ίδιοι το απαξιώνετε κάθε μέρα...με τον να μπαίνετε το πρωί και το να βγαίνετε το βράδυ χωρίς να προσφέρετε τίποτα σ'αυτό,χωρίς να γυρνάτε κάτι σ'αυτό.Εάν κατανοήσετε τη σημασία του να είσαι μέλος του πολυτεχνείου ίσως ανακαλύψετε ότι ο άνθρωπος δεν έχει μόνο έναν ρόλο.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΙΚΙΟΥΝΙΤΕΣ

http://www.youtube.com/watch?v=W3XZqb50SfI
Άβαταρ μέλους
PAINTER
Ιδρυτικό Μέλος

Έτος εισαγωγής: 2002

Δημοσίευσηαπό georgette » Δευτ, 04 Απρ 2011 5:12 pm

καλησπερα και απο μενα.λιγο καθυστερημενα βεβαια αλλα θα ηθελα και γω να καταδικασω το γεγονος της παρουσιας μπραβων στο παρτυ πραγμα που με εκανε να φυγω νωριτερα απο οτι θα ηθελα!ξενερωσα αφανταστα οταν ειδα ενα φουσκωτο 40ρη να καθεται στο μπαλκονι διπλα στα καγκελα και να σταματαει 3 κοριτσια που ηθελαν εκεινη τη στιγμη να μπουνε μεσα!πηγα και του μιλησα και μου ειπε οτι προφανως δεν ειναι απο τη σχολη και οτι τον βαλαν για να μην αφηνει κοσμο να μπαινει μεσα, τα ατομα που οργανωνουν το παρτυ!αυτο το γεγονος εμενα με εξοργισε αφανταστα καθως φετος δωσαμε μαχη στην συνελευση ετους για να μην εχει κομματικο χαρακτηρα η επιτροπη ετους και δυστυχως για μενα το παρτυ πηρε τετοιο χαρακτηρα!αν ολα τα μελη της επιτροπης το γνωριζαν πραγματικα κριμα...
* Ο Ο' Μπράιαν σήκωσε το αριστερό του χέρι, με την πλάτη του γυρισμένη στον Γουήνστοουν, με τα τέσσερα δάκτυλα εκτεταμένα και τον αντίχειρα κρυμμένο.
-Πόσα δάκτυλα είναι αυτά, Γουήνστοουν;
-Τέσσερα.
-Κι αν το Κόμμα πει ότι δεν είναι τέσσερα, αλλά πέντε, τότε πόσα είναι;
-Τέσσερα.
Η λέξη τέλειωσε με μια κραυγή πόνου. Τζ. Οργούελ "1984"
georgette

Δημοσίευσηαπό Exeisanapthra? » Δευτ, 04 Απρ 2011 5:17 pm

Γενικά δεν γουστάρω να ασχολούμαι με τα μετέπειτα μιας γαμάτης εκδήλωσης. Αλλά με τρώει η απορία: τί κομματικό χαρακτήρα δίνει ένας fictional μπράβος σε ένα πάρτυ;
29 κατασκευαστές σπιτιών συνιστούν shqip
Exeisanapthra?

Δημοσίευσηαπό Lost.in.Athens » Δευτ, 04 Απρ 2011 5:18 pm

georgette έγραψε:πηγα και του μιλησα και μου ειπε οτι προφανως δεν ειναι απο τη σχολη και οτι τον βαλαν για να μην αφηνει κοσμο να μπαινει μεσα, τα ατομα που οργανωνουν το παρτυ!αυτο το γεγονος εμενα με εξοργισε αφανταστα καθως φετος δωσαμε μαχη στην συνελευση ετους για να μην εχει κομματικο χαρακτηρα η επιτροπη ετους και δυστυχως για μενα το παρτυ πηρε τετοιο χαρακτηρα!αν ολα τα μελη της επιτροπης το γνωριζαν πραγματικα κριμα...

Γιατί έπρεπε να τους αφήσει να μπουν; Ελπίζω να μην εννοείς τζάμπα, έτσι; Γιατί όπως ειπώθηκε άφηναν άτομα με στάμπες να μπουν. Και από πού και ως πού το πάρτυ απέκτησε κομματικό χαρακτήρα; Ακόμα και αν τους αποκαλείτε "μπράβους", η ΔΑΠ δεν είναι η μόνη παράταξη που έχει τέτοιους... Εφόσον ερχόταν μαζί με το "πακέτο" της διοργάνωσης του πάρτυ, καλώς ήρθε, μιας και θα μπορούσε να γίνει η στραβή και τα λεφτά να κάναν φτερά. Λες τα μπάχαλα μάς είναι άγνωστα...
Lost.in.Athens
Επίτιμο μέλος

Δημοσίευσηαπό georgette » Δευτ, 04 Απρ 2011 5:25 pm

πες μου μια φορα που εχουν γινει μπαχαλα σε παρτυ στο πολυτεχνειο,γιατι εγω πραγματικα δεν εχω ακουσει 3 χρονια τωρα που ειμαι στη σχολη!και στο κατω κατω ειμαστε σε δυσκολους καιρους και μπορει καποιοι να μην εχουν τα 5 ευρω για να πληρωσουν ,δλδ ειναι προτιμοτερο να φευγαν απο το να μπουνε και να πιουνε εστω και μια μπυρα με 2 ευρω?!επισης η παρουσια μπραβων μπορει ν απωθησε μερικους!και για να το ξεκαθαρισουμε ναι δινει παραταξιακο χαρακτηρα και μαλιστα δαπιτικο και πασπιτικο,σε κανενα παρτυ εαακ ή αρεν δεν εχω δει ποτε μπραβους...
* Ο Ο' Μπράιαν σήκωσε το αριστερό του χέρι, με την πλάτη του γυρισμένη στον Γουήνστοουν, με τα τέσσερα δάκτυλα εκτεταμένα και τον αντίχειρα κρυμμένο.
-Πόσα δάκτυλα είναι αυτά, Γουήνστοουν;
-Τέσσερα.
-Κι αν το Κόμμα πει ότι δεν είναι τέσσερα, αλλά πέντε, τότε πόσα είναι;
-Τέσσερα.
Η λέξη τέλειωσε με μια κραυγή πόνου. Τζ. Οργούελ "1984"
georgette

Δημοσίευσηαπό BullsEye » Δευτ, 04 Απρ 2011 5:30 pm

Στα δικά σου πάρτυ με τα δικά σου λεφτά να ρισκάρεις ό,τι θέλεις. Εδώ που "επενδύθηκαν" λεφτά 180 ατόμων δεν σου δίνει κανένας το δικαίωμα να κρινεις μόνη σου το ρίσκο που υπάρχει με τα μπάχαλα και το πώς θα διασφαλιστούν οι εισπράξεις. Στην τελική, ας ασχολιόσουνα με το πάρτυ για να τα έλεγες από πριν. Η κριτική εκ των υστέρων είναι το πιο εύκολο πράγμα.
BullsEye

Δημοσίευσηαπό Exeisanapthra? » Δευτ, 04 Απρ 2011 5:35 pm

σε κανενα παρτυ εαακ ή αρεν δεν εχω δει ποτε μπραβους...

Και στα white pride parties δεν βλέπεις μετανάστες. Αυτό τί σημαίνει; Ότι πρέπει να μπαίνεις στο forum τους και να τους τη λες;
29 κατασκευαστές σπιτιών συνιστούν shqip
Exeisanapthra?

Δημοσίευσηαπό mone » Δευτ, 04 Απρ 2011 5:53 pm

εντάξη ρε παιδιά, μια απλή κριτική έγινε γύρω από το θέμα τον μπράβων.. μην τρελλαίνεστε κιόλας..
regnabo..regno..regnavi..sum sine regno..
mone

Έτος εισαγωγής: 2006

Δημοσίευσηαπό toumba4 » Δευτ, 04 Απρ 2011 6:02 pm

mone έγραψε:εντάξη ρε παιδιά, μια απλή κριτική έγινε γύρω από το θέμα τον μπράβων.. μην τρελλαίνεστε κιόλας..

Lost.in.Athens έγραψε:Γιατί έπρεπε να τους αφήσει να μπουν; Ελπίζω να μην εννοείς τζάμπα, έτσι; Γιατί όπως ειπώθηκε άφηναν άτομα με στάμπες να μπουν. Και από πού και ως πού το πάρτυ απέκτησε κομματικό χαρακτήρα; Ακόμα και αν τους αποκαλείτε "μπράβους", η ΔΑΠ δεν είναι η μόνη παράταξη που έχει τέτοιους... Εφόσον ερχόταν μαζί με το "πακέτο" της διοργάνωσης του πάρτυ, καλώς ήρθε, μιας και θα μπορούσε να γίνει η στραβή και τα λεφτά να κάναν φτερά. Λες τα μπάχαλα μάς είναι άγνωστα...

Exeisanapthra? έγραψε:Γενικά δεν γουστάρω να ασχολούμαι με τα μετέπειτα μιας γαμάτης εκδήλωσης. Αλλά με τρώει η απορία: τί κομματικό χαρακτήρα δίνει ένας fictional μπράβος σε ένα πάρτυ;

Δεν μένει παρά να πουμε ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ εν τέλει.... και όπως το πάρει κανεις...
expose yourself before your peers...
toumba4

Έτος εισαγωγής: 2004

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο 3ο Έτος

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες