Κατ' αρχάς θα ήθελα να δώσω θερμά συγχαρητήρια σε όλους όσους συντέλεσαν στην διοργάνωση και διεξαγωγή αυτού του παρτυ και να πώ ένα ΑΚΟΜΑ μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στο 3ο έτος που με τις πρωτοποριακές κινήσεις και με την ομαδική προσπάθεια έχει επιτύχει να διαφοροποιηθεί και να ξεχωρίσει.
Είναι λογικό ότι πάντα υπάρχουν κάποιοι οι οποίοι προδικάζουν μία τέτοια προσπάθεια(και που δεν ήταν λίγοι) και άλλοι οι οποίοι ακόμα και μετά από αυτήν την τεράστια ,για τα δεδομένα του party ,επιτυχία θα έχουν κάτι να πουν για να καταδικάσουν μία ομαδική πρωτοβουλία για το κοινό καλό όλων.Χαίρομαι απ τη μία γιατί κάτι παρόμοιο δεν έχει γίνει από κανέναν στο παρελθόν και γιατί τα έσοδα( που η τάξη μεγέθους τους εντυπωσιάζει ακόμα και εμάς τους ίδιους) θα συμβάλλουν στο να πάμε φθηνότερα εκδρομή με τη δεδομένη κατάσταση.Λυπάμαι όμως που υπάρχουν κάποιοι οι οποίοι από ανάγκη για προσοχή ,ή για οποιαδήποτε άλλη αιτία που καθόλου δεν με αφορά(όπως και τους περισσότερους νομίζω) θα γυρίσουν να μιλήσουν για μπράβους και παρατάξεις μέσα σε ένα party που πιο ανεξάρτητο δεν γινόταν να είναι.
Απλά για να ξεκαθαριστεί λίγο το τοπίο, όλες αυτές οι ανυπόστατες κατηγορίες,υποθέσεις και αερολογίες δεν καταλαβαίνω πώς βγήκαν..είδε κανείς κόσμο μόνο από τη δαπ?τη οποιαδήποτε άλλο σχήμα ή παράταξη??δεν νομίζω..είδε κανείς τύπους κουστουμαρισμένους με μονιτορ να κάνουν φεις κοντρολ?ή υπήρχε πουθενά κάποιο βαν με μπράβους με σιδηρογροθιές?Σοβαρευτείτε λίγο..πραγματικά δηλαδή..ας βρεθεί μία φορά κάποιος που να συγχαρεί μία τέτοια πρωτοβουλία.Τέλος, ό,τι και να κάνεις αναπόφευκτα θα εμπλακούν και εταιρείες..καλώς ή κακώς ακόμα καπιταλισμό έχουμε..απλά αναζητήσαμε τη φθηνότερη προσφορά για να μεγιστοποιηθούν τα έσοδα για την εκδρομή και να μην έχουμε ρίσκο παίζοντας με τα λεφτά των συμφοιτητών μας.Δεν ξέρω εν τέλει αν κι αυτό είναι κατακριτέο.
Για οποιαδήποτε ένσταση παρακαλώ να εμφανίζεστε επώνυμα σε κάποιο μέλος της επιτροπής.
Και πάλι θερμά συγχαρητήρια και θερμές ευχαριστίες στα 1250 άτομα που ήρθαν για να μας στηρίξουν