από jb » Πέμ, 03 Μαρ 2011 4:09 pm
Παιδιά καλησπέρα.
Θα ήθελα να κάνω την εξής ερώτηση:
Επειδή πρόκειται να παραδώσω διπλωματική στις 22 Μαρτίου και πρέπει μέχρι τότε να έχω περάσει όλα τα μαθήματα. Έδωσα την Παρασκευή μπετό Ι που ήταν το τελευταίο μου χειμερινό, θα ήθελα λοιπόν να ξέρω εάν για τους φοιτητές που βρίσκονται στη θέση μου υπάρχει κάποια ρύθμιση ώστε να βγαίνουν τα αποτελέσματα νωρίτερα. Γιατί από την εμπειρία μου τα αποτελέσματα, ειδικά σε μαθήματα όπως μπετά, στατικές κλπ, αργούν παρά πολύ και θεωρώ σίγουρο πως δε θα έχουν βγει μέχρι τις 22/3.
Επομένως θα ήθελα εάν κανένας συναδελφος έχει παρόμοια εμπειρία να με συμβουλέψει τι να κάνω...Το πιο πιθανό που σκέφτομαι είναι να μιλήσω με τους διδάσκοντες, αλλά θα ήθελα να πάρω και μια γνώμη από κάποιον που έχει περάσει παρόμοια διαδικασία. Είναι σημαντικό για εμένα, καθώς από ότι μου έχει πει ο επιβλέπων της διπλωματικής μου, θα πρέπει όλα τα μαθήματα να έχουν περαστεί στη γραμματεία, για να μου δώσουν την άδεια από τον τομέα μου να παρουσιάσω...
Υ.Γ. Sorry που το μήνυμα αυτό είναι στα όρια του off topic, αλλά θέωρησα πως είναι καλύτερο το παραθέσω εδώ παρά να ανοίξω νέο topic.