15/02: Αναβολή προγραμματισμένων εξετάσεων

Συντονιστής: University Editors

Re: 15/02: Αναβολή προγραμματισμένων εξετάσεων

Δημοσίευσηαπό Reporter » Πέμ, 17 Φεβ 2011 4:58 pm

Reporter

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό 3 » Πέμ, 17 Φεβ 2011 11:12 pm

3 έγραψε:Σωπα ρε! Λες κι εγω δεν το χρωσταω (Θεμελια)! Εχω κοπει 2 φορες στο μπου#@^λο! Χαχαχα
Εχω και διαχειρηση κυκλοφοριας οδικης ασφαλειας. Ασε, ειμαι παθων..
Κοιτα ρε φιλε! Εχω δυο μαθηματα και πεφτουν ιδια μερα! Τριτη εξεταστικη που συμβαινει το ιδιο πραγμα!! ΕΛΕΟΣ!

Και καλα, ασε με εμενα. Πραγματικα το προγραμμα ειναι απαραδεκτο και αποδεικνυεται ποσο ικανοι ειναι στη γραμματεια με χειρουργικη ακριβεια να αλλαξουν 3 επι της ουσιας μαθηματα και να τα κανουν μπ#$%#λο! Αυριο θα παρω τηλεφωνο, θα ανεβω πανω, δεν βλεπεται αυτο το πραγμα! Δηλαδη αν παιρναμε το δευτερο σαββατοκυριακο να τα απομακρυνουμε καπως τα μαθηματα θα αλλαζε κατι;

Να μη σχολιασω το Μπετο-καπακι μετα οι Θεμελιωσεις.. πανεξυπνο.. Ο κοσμος τοσα χρονια με Υδραυλικη δεν αρχιζει τη Δευτερα του; Εχει 3 μερες μετα το Μπετο, και αλλες τοσες η Διαχειρηση! Μια χαρα για να κανεις επαναληψη στο πρωτο και κανονικο διαβασμα στο δευτερο. Βεβαια το θεμα ειναι να απλωναμε τα μαθηματα, αλλα που μυαλο..

Κοιτα ρε με κατι αποκριες που μπλεξαμε..
Εικόνα
3

Έτος εισαγωγής: 2005

Δημοσίευσηαπό Reporter » Πέμ, 17 Φεβ 2011 11:20 pm

3 πιστεύεις οτι μπορούμε ακόμα να κάνουμε κάτι να απλωθούνε λίγο τα μαθήματα?
Reporter

Δημοσίευσηαπό Reporter » Πέμ, 17 Φεβ 2011 11:24 pm

Σε ρωτάω γιατί το βρίσκω πολυ χλωμο να μπορεί να αλλάξει κάτι. Επίσης σκέφτομαι οτι μάλλον εχουν αφήσει το σ/κ κενό μην τυχόν γίνει κάποια νεα 24ωρη μεσοβδόμαδα οπότε θα μεταφέρουν αυτομάτως τα μαθήματα το Σάββατο
Reporter

Δημοσίευσηαπό 3 » Πέμ, 17 Φεβ 2011 11:27 pm

Δεν εχω ιδεα, θα το τσεκαρω το πρωι. Ψιλοχλωμο το βλεπω, αλλα.. ας το δουμε. Αμα ειναι θεμα ληξης εξεταστικης παντως, θα κανω επισκεψη και στην πρυτανεια να το διερευνησω. Φιλε το προγραμμα ειναι χαλια, ειναι α-σ-χ-η-μ-ο..
Εικόνα
3

Δημοσίευσηαπό 3 » Τρί, 22 Φεβ 2011 4:44 pm

Τις τελευταιες μερες παλευαμε να αλλαξουμε θεση 2 μαθηματα απο το προγραμμα οπως διαμορφωθηκανε, τα Θεμελια και την Οδοποιια. Η Οδοποιια να παει μια μερα πισω, και τα Θεμελια να μεταφεροντουσαν το Σαββατο της 5ης εβδομαδας. Αυτες οι κινησεις απο οσο το βλεπαμε δημιουργουσαν πολλαπλα ωφελη σε πολλα ετη και κατευθυνσεις. Ολα εδειχναν οτι τελικα υπαρχουν ελπιδες να γινει αυτο, αφου μεχρι και η διοικηση ψιλοσυμφωνουσε για αυτη τη μικρη διευκολυνση. Παρολα αυτα, πλεον η προσπαθεια αυτη εληξε διοτι πλεον ουτε οι καθηγητες των 2 μαθηματων δεν θελουν να ξανακουσουν για μετακινηση μαθηματος, διοτι πλεον κουραστηκαν απο τις συνεχεις μετακινησεις.. Εκει που θελω να καταληξω ειναι πως για ολα φταιει η γραμματεια που, οπως παντα, δεν ρωταει κανεναν και λειτουργει οπως θελει η ιδια, εκτος του γεγονοτος οτι η ιδεα του να εκμεταλλευτουμε το Σαββατο ειχε προταθει εδω και καιρο, αλλα η γραμματεια την αγνοησε, λογω "ληξης του εξαμηνου την Τεταρτη". Αυτο ειναι κατι το τυπικο βεβαια, αλλα οχι θα πρεπει να κολλησουμε στους τυπους, λες και αναβολες δεν μπορουν να βγουν, ειδικα για ενα μονο μαθημα!

Τι να πω με ορισμενους ανθρωπους.. Δηλαδη αμαν..
Εικόνα
3

Δημοσίευσηαπό ortega sakamoura » Τρί, 22 Φεβ 2011 5:01 pm

Ευτυχώς που οι καθηγητές διαθέτουν κάποια στοιχειώδη λογική και δεν πραγματοποίησαν τις αλλαγές του 3.

Τι να πω με ορισμενους ανθρωπους.. Δηλαδη αμαν..
ortega sakamoura

Έτος εισαγωγής: 2006

Δημοσίευσηαπό ckotscv » Τρί, 22 Φεβ 2011 6:10 pm

Ρε 3 κανένα φοιτητή που να μην χρωστάει μάθημα τον ρώτησε κανείς τι λέει για τις 5 και 6 εβδομάδες εξεταστικής! Να σου απαντήσω εγώ λοιπόν που δεν έτυχε(?) να χρωστάω κάτι εδώ και 4 χρόνια : Έχω βαρεθεί να περνάω τις μέρες μου άσκοπα μπροστά από ένα βιβλίο και να μην μαθαίνω τίποτα παραπάνω! Πόσοι φοιτητές λένε ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ, όχι άλλες κ#λ#εξετάσεις μαραθώνιοι----> ΧΑΖΕΥΟΥΜΕ! Προσωπικά βαρέθηκα. Μιλάμε ρε γαμώτο για καλυτέρευση των καταστάσεων όταν απαιτούμε σε αυτό το μπουρδέλο που ζούμε να βολεύουμε πάντα αυτόν που..... Θα επιβραβευτεί κάποτε ο κόπος, ο μόχθος, η πειθαρχία,,,,, κάποιων(?) ή θα κρυβόμαστε μια ζωή και θα εκτρέφουμε την σαβούρα? Ε?
ckotscv

Δημοσίευσηαπό suki #6 » Τρί, 22 Φεβ 2011 6:27 pm

Πες τα ckotscv!!!Πρέπει να καταλάβουμε ότι εξεταστική ΔΕΝ σημαίνει εξάμηνο. Όποιον δεν τον βολεύει να τα δώσει τον Σεπτέμβρη και να μην παίρνει στον λαιμό του και όλους τους άλλους με τις απαιτήσεις του. Το να εκφέρουμε άποψη είναι πολύ καλό πράγμα αλλά αν το παρακάνουμε είναι μ@λ@κία. ΟΧΙ άλλο κάρβουνο!!!
suki #6

Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευσηαπό TechniCalD » Τρί, 22 Φεβ 2011 6:43 pm

Ένα "like" στον ckotscv...ένα,διότι ήταν αρκετά [url]επιεικής[/url] στους χαρακτηρισμούς :ninja: ;)
Δεν υπάρχει δρόμος που δεν μπορούμε να χαράξουμε
Δεν υπάρχει φορέας που δεν μπορούμε να οπλίσουμε
Δεν υπάρχει Υ.Α. που δε μπορούμε να ελέγξουμε
Δεν υπάρχει πρανές που δε μπορούμε να αντιστηρίξουμε
TechniCalD

Έτος εισαγωγής: 2007

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Ειδήσεις

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες