Και εγώ ειλικρινά θλίβομαι όταν άνθρωποι με αριστερά αντανακλαστικά στέκουν άκριτα "αλληλέγγυοι" απέναντι στη συντεχνιακή λογική που μας έχει φτάσει ως εδώ. Τη λογική και την κουλτούρα του "διεκδικώ πράγματα για το μαντρί μου - εγώ να βολευτώ και οι άλλοι ας πνιγούν", που δημιουργήθηκε από το παρόν σύστημα και το συντηρεί με τα κοπάδια κλαδικών ψηφοφόρων που θα σπεύσουν να ψηφίσουν όποιον τους καλύψει τις συντεχνιακές τους απαιτήσεις. Που αλληλεπιδρά με την εξουσία με τόσους τραγικούς τρόπους, που βολεύει ημέτερους και υμέτερους άχρηστους που τρέφουμε όλοι εμείς, που γεννάει επαγγελματίες-συνδικαλιστές που στο όνομα της εργατικής τάξης τρώνε με χρυσά κουτάλια. Που καπελώνει κινήματα και τα αισθήματα του κόσμου και τα εκφυλίζει σε ένα παράλογο θέατρο συνδικαλιστικής "δράσης", μάρτυρες του οποίου είμαστε και εμείς μέσω του φοιτητικού συνδικαλισμού.
Τέλος πάντων, δεν θεωρώ ότι η συζήτηση έχει κάποιο νόημα γιατί τίθεται σε τελείως διαφορετική ερμηνευτική βάση. Δεν προτίθεμαι να ξανα-απαντήσω οπότε επιχειρηματολογείτε ελεύθερα.