Εδαφομηχανική Ι (2010-11)

Συντονιστής: University Editors

Re: Εδαφομηχανική Ι (2010-11)

Δημοσίευσηαπό Elendil » Παρ, 18 Φεβ 2011 9:14 pm

Off topic:
Αυτό που έχω ακούσει για τα επαναληπτικά του Τσάμη είναι ότι οι διδάσκοντες δεν είναι πάντα ευνοικώς διακείμενοι απέναντι σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο και γι' αυτό δεν τα ανακοινώνει.
και δε δακρύζεις ποτέ σου μάνα μου Ελλάς
που τα παιδιά σου σκλάβους ξεπουλάς
Νίκος Γκάτσος

If you end up with a boring miserable life because you listened to your mom, your dad, your teacher, your priest, or some guy on television telling you how to do your shit, then you deserve it.
Frank Zappa
Άβαταρ μέλους
Elendil
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευσηαπό mixalis » Παρ, 18 Φεβ 2011 10:40 pm

παιδια και εγω εδωσα σημερα και πιστευω οτι τα θεματα ηταν δυσκολα μεν,οχι αλυτα δε...το προβλημα ηταν ο χρονος,αφου οπως ειπε και ο Peace088 χρειαζοσουν 1 ωρα να καταλαβεις τι σου γινεται και να συγκεντρωσεις αποριες...
mixalis

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό tranikos » Σάβ, 19 Φεβ 2011 12:30 am

Κατι τελευταιο για να κλεισω γιατι παρατραβηξε

@maria b
Ειμαι μεγαλο αν οχι τεραστιο εξαμηνο και εχω ηδη εμπειρια και απο δευτερη σχολη. Ειρωνευομαι γιατι ο καθενας αδικει τον ευατο του πιο πολυ με το να κλαψουριζει παρα τον αδικουν οι αλλοι.

@kavourdista-amugdala
Ζητησαμε οι ιδιοι να κανουμε μαθημα γιατι το ειχαμε αναγκη μιας και η εργασια μας δεν μας επιτρεπει να παρακολουθουμε μεσα στο εξαμηνο.

@Peace088
vip για τον Τσαμη κατα τη γνωμη μου θεωρουνται ολοι οι φοιτητες αν σκεφτεις οτι ανα πασα στιγμη αμα πας στο γραφειο του μπορει να σου κανει επιτοπου μαθημα η να σου λυσει αποριες. Απλα ρωτας -αν ενδιαφερεσαι πραγματικα- και οπως συνηθως συμβαινει καποιος που επισης ενδιαφερεται απανταει.

Αυτα...Πολυ κακο για το τπτ.
tranikos

Δημοσίευσηαπό airetikos » Σάβ, 19 Φεβ 2011 12:42 am

Ας πώ κάτι και εγώ επειδή πολλά ακούστηκαν.
Για το μάθημα δεν ενημερωθήκαμε και θα έπρεπε απο στοιχειώδη οργάνωση να ενημερωθούμε (Και πολύ καλώς έγινε).
Τα θέματα στην εξέταση για όποιον είχε διαβάσει κατά τη γνώμη μου ήταν βατά αλλά υπερβολικά πολλά για 2 ώρες. Δεν καταλαβαίνω σε τί θα τον πείραζε (και αναφέρομαι και στους 2 διδάσκοντες) να έδινε 2 30 ώρες.
Και επίσης θεωρώ χαζό το να διαμαρτυρόμαστε για την δυσκολία των θεμάτων όχι γιατί δεν υπάρχουν στρεβλώσεις και δυσκολίες που δεν θα έπρεπε να υπάρχουν αλλά επειδή πρέπει να λειτουργούμε υπό πίεση (όσο και αν με νευριάζει άγρια αυτή η στρατιωτική άσκηση-καψώνι) γιατί πολλές φορές θα κληθούμε να το κάνουμε και έξω.
Αυτά και όποιος διαφωνεί με αυτά που λέω ας το πεί αλλά ας μην βρίσει και ας μην βάλει κασέτα.
Αρχιεπίσκοπος Άρειος ο Α'
airetikos

Έτος εισαγωγής: 2008

Δημοσίευσηαπό morisson » Σάβ, 19 Φεβ 2011 12:58 am

Βρε tranikos πάντως ο οποισδήποτε μαθαίνει κάτι,ας ενημερώνει και τους άλλους,πχ αφού το ξερες πόσταρε το σαν ενημέρωση και για μας . Όλοι έτσι πρέπει να λειτουργούμε...δεν υπάρχουν "θεσμικά όργανα" στο MQN να γράφουν ανακοινώσεις.Ο ένας απαντάει στον αλλον και ο ένας ενημερώνει τον άλλον...Οκ ίσως να μην είχες χρόνο ξερω εγώ...απλώς λέω για άλλη φορά και όχι μόνο σε σένα :)
...brothers and sisters of the pale forest
children of night
who among you will run with the hunt?
Άβαταρ μέλους
morisson
Επίτιμο μέλος

Δημοσίευσηαπό airetikos » Σάβ, 19 Φεβ 2011 1:01 am

Μόρισον επειδή το έθιξες ήθελα να το πώ...
Εγώ μιλάω για την απουσία επίσημης ανακοίνωσης από τον τομέα όχι για απλή ανακοίνωση από το MQN.... Απλά για να εξηγούμαι.
airetikos

Δημοσίευσηαπό Lost.in.Athens » Σάβ, 19 Φεβ 2011 1:07 am

Όπως ειπώθηκε και πιο πάνω, το μάθημα που έγινε δεν είναι επίσημο μάθημα του τομέα και ΔΕΝ έχει την υποστήριξη των υπόλοιπων καθηγητών, οπότε επίσημη ανακοίνωση δεν θα μπορούσε να βγει.
Lost.in.Athens
Επίτιμο μέλος

Δημοσίευσηαπό ingenieurin26 » Σάβ, 19 Φεβ 2011 1:09 am

Airetikos, αυτό που λες είναι σωστό , απλά στη συγκεκριμένη περίπτωση ο κ. Τσάμης (όπως ακούγεται τουλάχιστον) δεν θέλει να γίνεται ευρέως γνωστό ότι κάνει επαναληπτικά μαθήματα γιατι δεν θέλουν οι υπόλοιποι διδάσκοντες. Ίσως και να είχε πει στα παιδιά να μην το γραψουν στο internet. Ας το κλεισουμε εδώ αυτό το θέμα κι ας το χουμε υπόψη για εδάφη 2 και θεμελιωσεις ότι όποιος θέλει να παρακολουθήσει το επαναληπτικό μάθημα θα πρέπει να πάει στο γραφείο του κ. Τσάμη να τον ρωτήσει και να μην περιμένει να το μάθει από πουθενά αλλού.
ingenieurin26
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευσηαπό nami » Σάβ, 19 Φεβ 2011 1:11 am

θα μπορούσε βέβαια ο κ. Τσάμης να το πει τουλάχιστον στα παιδιά που παρακολουθούσαν στο τμήμα του την τελευταία μέρα αλλά τεσπα περασμένα ξεχασμένα....
nami

Δημοσίευσηαπό airetikos » Σάβ, 19 Φεβ 2011 1:13 am

Σωστά νάμι και ίντζε αν είπε όντως μην το πείτε στο ιντερνετ το θεωρώ κάτι πολυ κακό και άδικο για όσους δεν έχουν ακούσει για αυτη τη πιθανότητα επαναληπτικού μαθήματος. Και αυτά τα νάζια μεταξύ των καθηγητών πόσο θα θελα να εκλείψουν......
airetikos

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο 3ο Έτος

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες