15/02: Αναβολή προγραμματισμένων εξετάσεων

Συντονιστής: University Editors

Re: 15/02: Αναβολή προγραμματισμένων εξετάσεων

Δημοσίευσηαπό nqm » Δευτ, 14 Φεβ 2011 6:25 pm

Oπα μου 'ρθε ιδεα : να τα δωσουμε ολα το ερχομενο σαββατοκυριακο,να γραφουμε απ'το πρωι ως το βραδυ,με μικρα διαλειματα για νερακι(απ' το ντεποζιτο του εμπ) και κρασι (αλκοολ υποχρεωτικα) και οποιος δινει λευκη κολλα να αλοιφεται με πισσα και πουπουλα σαν τους χαρτοκλεφτες στα φαρ-ουεστ.Επισης,προτεινω να μην παρει κανενας λεωφορεια και μετρο και να 'ρθουμε με τα ποδια.Οποιος δεν προλαβαινει ας ξεκινησει απ΄τη προηγουμενη μερα και ας κατασκηνωσει στο αθηναικο υπαιθρο το βραδακι.Ε? (αντιρρησεις απαγορευονται δια λιθοβολισμου)
nqm

Έτος εισαγωγής: 1950

Δημοσίευσηαπό morisson » Δευτ, 14 Φεβ 2011 6:36 pm

Μάλλον δεν ακούσατε την προηγούμενη παραίνεση,να μην γράφετε ειρωνικά ποστ μόνο και μόνο για να δημιουργείτε εντυπώσεις.Το τόπικ λοιπόν κλειδώνεται μέχρι νεωτέρας.
...brothers and sisters of the pale forest
children of night
who among you will run with the hunt?
Άβαταρ μέλους
morisson
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 2008

Δημοσίευσηαπό morisson » Δευτ, 14 Φεβ 2011 8:19 pm

Ξεκλειδώθηκε το θέμα με στόχο να συνεχιστεί η συζήτηση πάνω στην αναβολή των εξετάσεων,και να ακουστούν περισσότερες απόψεις.Σε περίπτωση που η συζήτησει ξεφύγει πάλι, το θέμα θα κλειδωθεί οριστικά.
...brothers and sisters of the pale forest
children of night
who among you will run with the hunt?
Άβαταρ μέλους
morisson
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 2008

Δημοσίευσηαπό lnFam0uS » Δευτ, 14 Φεβ 2011 10:26 pm

Παντως αν προκειται να γινουν εξετασεις , μεσα σε εβδομαδες που γινονται και μαθηματα καλο θα ηταν να μην μας τρεχουν απο Ζωγραφου-Κεντρο και τουμπαλιν... Φανταζομαι θα το εχουν υποψιν οτι θελει καποιος μια ωρα να παει απτο ενα μερος στο αλλο... (Προσωπικα σκοπευω να μην χασω ουτε μια ωρα παρακολουθησης αυτο το εξαμηνο για να μεγιστοποιησω πιθανοτητα επιτυχιας σε εξεταστικη, κατι που δεν θα συμβει αν πρεπει να κανω μαθημα Ζωγραφου και να δινω στο Γκινη. Δεν ξερω αν ειμαι ο μονος, αλλα πιστευω οτι ειναι δικαιωμα μου να μπορω να παρακολουθησω και να εξεταστω τα/στα μαθηματα που χρωσταω.)
lnFam0uS

Έτος εισαγωγής: 2003

Δημοσίευσηαπό lx1842 » Δευτ, 14 Φεβ 2011 11:21 pm

Ελπίζοντας να μην καταχρώμαι το topic λίγο μετά το ξεκλείδωμά του, ήθελα να μοιραστώ κάτι που θυμήθηκα με τη συζήτηση για τα λεωφορεία του ΕΜΠ. Την Πέμπτη 03.02, είχε εκφραστεί από την πλεύρα του Πολυτεχνείου η πρόθεση να χρησιμοποιήσει το(τα?) λεωφορείο/α του την Παρασκευή 04.02 όσο θα είχαν στάση εργασίας οι εργαζόμενοι της ΕΘΕΛ για τη μεταφορά μας από το σταθμό της Κατεχάκη (τότε το μετρό λειτουργούσε). Κάποιοι "συνδικαλιστές" είχαν απειλήσει τότε να εμποδίσουν την ενέργεια αυτή με κάθε τρόπο και είχαν ακουστεί διάφορα ωραία μέχρι και για σπάσιμο των λεωφορείων. Βέβαια δεν είμαι σε θέση να ξέρω το κατά πόσο στα σοβαρά τα πήρε αυτά το Πολυτεχνείο και αν ήταν αυτός τελικά ο ανασταλτικός παράγοντας που δεν προχώρησε η ιδέα αυτή. Κρίνοντας από το δείγμα γραφής βέβαια κάποιων από αυτών δεν το θεωρώ και απίθανο κάτι τέτοιο να συνέβαινε :(
Spoiler: show
Το ότι σε μια 24ώρη απεργία σε όλα τα μέσα τα λεωφορεία, βανάκια κλπ του ΕΜΠ δεν προσφέρουν κάτι δεν είνα ανάγκη να το εξηγήσω και εγώ, έγινε και κάποια post πιο πάνω :)

Στα της εξεταστικής, όντας και εγώ από μεγαλύτερο εξάμηνο, ήθελα να συμφωνήσω (παραδόξως, γιατί συνήθως διαφωνώ :? ) με τα λεγόμενα του Stalin.
stalin έγραψε: Έλεος πια! Τα μαθήματα, με εξαίρεση μπετο κτλπ, πρέπει να μπούν με κριτήριο το έτος στο οποίο βρίσκονται και πως θα βολέψει αυτό, οχι θα τρέχουμε να δώσουμε ΔΤΕ κσι θεμέλια την 6η εβδομάδα, έλεος, ο καθένας όπω βολεύεται. Και εμένα όλα τα μαθήματα που χρωστάω έπεσαν μέρες που δίνω του έτους μου, αλλά δεν παραπονιέμαι εγώ φταίω που τα χρωστάω εγώ θα τα λουστώ δεν θα τρέχω τους άλλους βδομάδες πίσω για να βολευτώ!!!

Το ότι έχουμε το δικαίωμα να δίνουμε αρκετές φορές τα μαθήματα δεν το θεωρώ υπερβολικό, αλλά δεν μπορούμε να έχουμε και κάποια απαίτηση στη διαμόρφωση του προγράμματος. Είναι αυτονόητο και θεμιτό η ημερομηνία του κάθε μαθήματος να προκύπτει κατ' αρχήν από τις προτεραιότητες και ανάγκες του εκάστοτε εξαμήνου (και αν αυτές καλύπτονται βλεπουμε τί καλύτερο μπορεί να γίνει).

Γενικά πάντως πρέπει και η σχολή και εμείς να έχουμε υπόψιν μας ότι οι πρώτοι που ζημιώνονται όταν ένα μάθημα αναβάλλεται είμαστε εμείς, αλλά και όταν η εξέταση του γίνεται μια μέρα που όλα τα μέσα δεν λειτουργούν ή υπολειτουργούν πάλι εμείς. Στην εξέταση ενός μαθήματος πρέπει να φτάσεις αφενός εγκαίρως και αφετέρου σε κατάσταση που να μπορείς να αποδώσεις. Και όταν σε μια πόλη όπως η Αθήνα όλα τα μέσα δεν λειτουργούν αυτό δεν γίνεται. Γι' αυτό και πιστέυω πώς όλα τα post του στύλ πάρε και κανένα ταξί, πήγαινε με το αμάξι κάποιου που θα το έπαιρνε έτσι κι αλλιώς, πάρε τα πόδια σου, πάρε το ποδήλατό σου,πήγαινε 2 ώρες νωρίτρα και φύγε 2 αργότερα και άλλα που ανταλλάσουμε μεταξύ μας κάθε φορα που η εξέταση ενός μαθήματος αναβάλλεται είναι τελείως άστοχα και εκτός πραγματικότητας.
lx1842 Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό tranikos » Τρί, 15 Φεβ 2011 12:22 am

H οδοποιια ρε παιδια γιατι να αναβληθει? εχει συμβει κατι προγραμματισμενο?
tranikos

Δημοσίευσηαπό ingenieurin26 » Τρί, 15 Φεβ 2011 12:24 am

Μια περιήγηση στο apergia.gr και θα καταλάβεις.
ingenieurin26
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευσηαπό 3 » Τρί, 15 Φεβ 2011 12:58 am

Λοιπον.. Καταρχας, επειδη ολα ειναι ιδεες, ας αρχισουμε απο ΤΩΡΑ τη συζητηση, για να μη λεει ο καθενας οτι παρθηκαν αποφασεις και μαλιστα "αυθαιρετα". Προσεξτε να δειτε, εγω ειμαι φαν του να τελειωσουμε την 5η εβδομαδα.. πολυ φαν ομως - για διαφορους λογους. Ειχα μονο καποιους ενδοιασμους στο ΠΩΣ θα το κανουμε αυτο. Εγω δεν ειπα να δωσουμε και την 6η εβδομαδα, την Παρασκευη πχ.. Αυτο αν δεν κανω λαθος δεν εχει γινει και ποτε, να δινουμε τη 2η εβδομαδα του εαρινου. Απο την αλλη επι της ουσιας καπως πρεπει να κατανειμουμε, αν ειναι το χρονο στον οποιο καποιος απο το 3ο ετος πχ. να προλαβει να ανακεφαλαιωσει εν τελει, Οδοποιια, Υδραυλικη και Βελτιστοποιηση. Απο οσο ξαναβλεπω, λαθος εγραψα πριν, υπαρχουν 4 μαθηματα συνολικα στο 9ο που αναβληθηκαν (βαζοντας μεσα και τις 23/2), αλλα ξανακοιτωντας καλυτερα:

Οι Μη Μονιμες Ροες παιζει να ειναι ενα μαθημα με ..7 ατομα. Σιγουρα κατω απο 10. Αρα δεν παιζει προβλημα.
Οι Εγκ.Επεξερ. & Διαθεση Αστικων Αποβλητων (ή αλλιως "Σκατα 3" :lol: ) ΔΕΝ ΕΞΕΤΑΖΕΤΑΙ ΓΡΑΠΤΑ. Περνας το μαθημα με το θεμα. Παει κι αυτο.
Η Θεωρια Δισκων και Κελυφων, δεν το ξερω το μαθημα, αλλα πρεπει να το εχουν δηλωσει κι αυτο.. κατω απο 3 ατομα.. ας το επιβεβαιωσει καποιος..
Η Εδαφοδυναμικη ειναι η Εδαφοδυναμικη. Το εχουν οι Γεωτεχνικοι και ειναι βασικο.

Αρα μαλλον δεν υπαρχει μεγαλο θεμα με το 9ο, τα βολευουμε! Τωρα.. Με τα υπολοιπα, ας μπει καπως μια αποσταση ανα 2-3 μερες για τα μαθηματα του 5ου, ωστε να δινει και επαρκες κενο στη Διαχειρηση Τεχνικων Εργων με τα Θεμελια του 7ου, μη και χρωσταει καποιος τα παντα (απο 5ο-7ο-9ο και εννοω Υδραυλικη-Θεμελια και ειναι Συγκοινωνιολογος..). Εν τελει, οριακα θα αγγιξουμε το Σαββατο ή την Κυριακη της 5ης εβδομαδας, ε κι αν δεν χωραμε τοσο, θα παρουμε και τη Δευτερα. Και τελος. Προφανως ισως παιξει και μετακινηση πανω για αυτο το λογο.

Νομιζω αυτο τα λυνει ολα και δεν χρειαζεται να φιλολογουμε αλλο στο θεμα.. Κι εγω ημουν βιαστικος στις εκτιμησεις μου.
Εικόνα
3

Έτος εισαγωγής: 2005

Δημοσίευσηαπό stalin » Τρί, 15 Φεβ 2011 1:03 am

Καλό είναι να τα βολέψουμε μέσα στην 5η εβδομάδα και να μην επεκταθούμε θεού θέλοντος και οασα επιτέποντος!
Είμαστε έτοιμοι να πεθάνουμε για τα ιδανικά μας, αλλά, δόξα τω Θεό, δεν πιστεύουμε πια σε τίποτα.
stalin

Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευσηαπό kostis » Τρί, 15 Φεβ 2011 2:22 am

Ο καθένας κοιτάει ότι τον συμφέρει.

Εγω για παράδειγμα την Πέμπτη βδομάδα δίνω σιδηρές γέφυρες. Μου έχουν αναβάλλει ήδη Υδραυλική και Θεμέλια.

Άμα τα βάλλουν όλα τη πέμπτη βδομάδα με πεθαίνουν.
kostis

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Ειδήσεις

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Σπύρος Κ. και 4 επισκέπτες