Λοιπον.. Καταρχας, επειδη ολα ειναι ιδεες, ας αρχισουμε απο ΤΩΡΑ τη συζητηση, για να μη λεει ο καθενας οτι παρθηκαν αποφασεις και μαλιστα "αυθαιρετα". Προσεξτε να δειτε, εγω ειμαι φαν του να τελειωσουμε την 5η εβδομαδα.. πολυ φαν ομως - για διαφορους λογους. Ειχα μονο καποιους ενδοιασμους στο ΠΩΣ θα το κανουμε αυτο. Εγω δεν ειπα να δωσουμε και την 6η εβδομαδα, την Παρασκευη πχ.. Αυτο αν δεν κανω λαθος δεν εχει γινει και ποτε, να δινουμε τη 2η εβδομαδα του εαρινου. Απο την αλλη επι της ουσιας καπως πρεπει να κατανειμουμε, αν ειναι το χρονο στον οποιο καποιος απο το 3ο ετος πχ. να προλαβει να ανακεφαλαιωσει εν τελει, Οδοποιια, Υδραυλικη και Βελτιστοποιηση. Απο οσο ξαναβλεπω, λαθος εγραψα πριν, υπαρχουν 4 μαθηματα συνολικα στο 9ο που αναβληθηκαν (βαζοντας μεσα και τις 23/2), αλλα ξανακοιτωντας καλυτερα:
Οι Μη Μονιμες Ροες παιζει να ειναι ενα μαθημα με ..7 ατομα. Σιγουρα κατω απο 10. Αρα δεν παιζει προβλημα.
Οι Εγκ.Επεξερ. & Διαθεση Αστικων Αποβλητων (ή αλλιως "Σκατα 3"

) ΔΕΝ ΕΞΕΤΑΖΕΤΑΙ ΓΡΑΠΤΑ. Περνας το μαθημα με το θεμα. Παει κι αυτο.
Η Θεωρια Δισκων και Κελυφων, δεν το ξερω το μαθημα, αλλα πρεπει να το εχουν δηλωσει κι αυτο.. κατω απο 3 ατομα.. ας το επιβεβαιωσει καποιος..
Η Εδαφοδυναμικη ειναι η Εδαφοδυναμικη. Το εχουν οι Γεωτεχνικοι και ειναι βασικο.
Αρα μαλλον δεν υπαρχει μεγαλο θεμα με το 9ο, τα βολευουμε! Τωρα.. Με τα υπολοιπα, ας μπει καπως μια αποσταση ανα 2-3 μερες για τα μαθηματα του 5ου, ωστε να δινει και επαρκες κενο στη Διαχειρηση Τεχνικων Εργων με τα Θεμελια του 7ου, μη και χρωσταει καποιος τα παντα (απο 5ο-7ο-9ο και εννοω Υδραυλικη-Θεμελια και ειναι Συγκοινωνιολογος..). Εν τελει, οριακα θα αγγιξουμε το Σαββατο ή την Κυριακη της 5ης εβδομαδας, ε κι αν δεν χωραμε τοσο, θα παρουμε και τη Δευτερα. Και τελος. Προφανως ισως παιξει και μετακινηση πανω για αυτο το λογο.
Νομιζω αυτο τα λυνει ολα και δεν χρειαζεται να φιλολογουμε αλλο στο θεμα.. Κι εγω ημουν βιαστικος στις εκτιμησεις μου.