Απεργίες ΜΜΜ εν μέσω εξεταστικής

Συντονιστής: University Editors

Re: Απεργίες ΜΜΜ εν μέσω εξεταστικής

Δημοσίευσηαπό fosia89 » Πέμ, 10 Φεβ 2011 8:14 pm

Δεν είναι και ότι πιο άνετο για να γράψει κανείς, κατά τη γνώμη μου.
"συνάδελφοι" είμαστε όλοι στην τρέλα...
fosia89 Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευσηαπό poum » Πέμ, 10 Φεβ 2011 8:25 pm

και τόσα χρόνια πώς έγραφες σ'αυτά τα αμφιθέατρα στις 8.30;
bismallah
poum

Δημοσίευσηαπό fosia89 » Πέμ, 10 Φεβ 2011 8:37 pm

Όντως, πες στα αμφιθέατρα έχω ξαναγράψει, δεν είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα, απλά επιβαρύνει και άλλο την κατάσταση.
Απλά τις άλλες φορές δε χρειαζόταν να πάρω λεωφορείο από τα χαράματα, συνήθως κατέβαινα με ηλεκτρικό. Το κυριότερο πρόβλημα είναι το μέσο που θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσω, η ώρα και η κατάσταση που θα επικρατεί. Και πιστεύω πως όλοι όσοι θα θελήσουν να κατέβουν και θα πρέπει να πάρουν λεωφορείο θα αντιμετωπίσουν ίδιες καταστάσεις. Φαντάσου τι θα γίνεται σε 608, Α8 κλπ...

(είμαι και γενικότερα γκρινιάρα, άσε)
"συνάδελφοι" είμαστε όλοι στην τρέλα...
fosia89 Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Δημοσίευσηαπό redy » Πέμ, 10 Φεβ 2011 8:38 pm

και οταν δεν υπηρχε ρευμα πριν 170 χρονια πως εγραφαν? προτεινω να το κοψουμε και εμεις...
redy Οικονομική ενίσχυση στο MQN.gr

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό merde_conserve » Πέμ, 10 Φεβ 2011 8:41 pm

Ρε παιδί μου τώρα, μη γκρινιάζετε, είναι γαμάτα που ξαναγράφουμε στο Γκίνη να πούμε, είναι το κέντρο των συγκοινωνιών ακόμα και αν απεργούν. Έχει τα πάντα δίπλα, καταστήματα για πισί και πόρνες στην 3η Σεπτεμβρίου τα μεσημέρια και πρέζα στη Στουρνάρη και τέτοια. Γκέγκε; Μόκο τώρα, χαλάτε τη συνταγή για τους λαϊκούς αγώνες του αύριο. :P :lol:
CSI computer expert έγραψε:I'll create a GUI interface using Visual Basic, see if i can track an IP Address out of this.

http://www.youtube.com/watch?v=ygB0Zviq ... r_embedded
Άβαταρ μέλους
merde_conserve
Ιδρυτικό Μέλος

Έτος εισαγωγής: 2005

Δημοσίευσηαπό Lost.in.Athens » Πέμ, 10 Φεβ 2011 8:41 pm

poum έχεις γράψει ποτέ στα εν λόγω "αμφιθέατρα";
Σου πέφτουν συνέχεια τα πράγματα και δεν μπορείς να συγκεντρωθείς. Το κομπιουτεράκι μου έχει πέσει πάνω από 10 φορές στο 18. Η κόλλα δεν χωράει καλά καλά στο έδρανο! Και την πληρώνουμε πάντα αυτοί που έχουμε επώνυμα από τα πρώτα γράμματα. Κανονικά οι αίθουσες αυτές δεν θα έπρεπε να χρησιμοποιούνται καθόλου για εξετάσεις!
Όσο για το 8.30 γράφουμε με το ζόρι τότε, δεν είμαστε και βιτσιόζοι να ξυπνάμε από τις 6 τα χαράματα!
Lost.in.Athens
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 2008

Δημοσίευσηαπό poum » Πέμ, 10 Φεβ 2011 8:44 pm

redy έγραψε:και οταν δεν υπηρχε ρευμα πριν 170 χρονια πως εγραφαν? προτεινω να το κοψουμε και εμεις...

καλή ιδέα γουστάρω!

Lost.in.Athens έγραψε:poum έχεις γράψει ποτέ στα εν λόγω "αμφιθέατρα";
Σου πέφτουν συνέχεια τα πράγματα και δεν μπορείς να συγκεντρωθείς. Το κομπιουτεράκι μου έχει πέσει πάνω από 10 φορές στο 18. Η κόλλα δεν χωράει καλά καλά στο έδρανο! Και την πληρώνουμε πάντα αυτοί που έχουμε επώνυμα από τα πρώτα γράμματα. Κανονικά οι αίθουσες αυτές δεν θα έπρεπε να χρησιμοποιούνται καθόλου για εξετάσεις!
Όσο για το 8.30 γράφουμε με το ζόρι τότε, δεν είμαστε και βιτσιόζοι να ξυπνάμε από τις 6 τα χαράματα!

εμένα δε μου πέφτουν! και μ' αρέσουν! είναι τόσο όμορφο το Γκίνη δεν σας καταλαβαίνω πραγματικά!
bismallah
poum

Δημοσίευσηαπό taliampes » Πέμ, 10 Φεβ 2011 8:47 pm

Lost.in.Athens έγραψε:poum έχεις γράψει ποτέ στα εν λόγω "αμφιθέατρα";

Και αντε φιλε δωσε στο 104...ακομα χειροτερα...
taliampes

Δημοσίευσηαπό Lost.in.Athens » Πέμ, 10 Φεβ 2011 8:51 pm

poum ένα πρόβλημα που υπάρχει σε διάφορες καταστάσεις (και ναι, το πάω και στην πολιτική!) είναι ότι μένουμε προσηλωμένοι σε ένα δόγμα και δεν τολμούμε να σκεφτούμε ότι κάτι δεν πάει καλά ώστε να προσπαθήσουμε να το διορθώσουμε. Άλλο πράγμα είναι να υπερασπίζεσαι την ενεργό χρήση του κτηρίου Γκίνη και άλλο να λες ότι δεν υπάρχουν προβλήματα. Δεν θα σε βάλουνε στη μαύρη λίστα αν κάνεις κριτική σε κάποια προβλήματα που υπάρχουν, το οποίο άλλωστε είναι και απαραίτητο ώστε η επιχειρηματολογία σχετικά με τη χρήση του Γκίνη να είναι ολοκληρωμένη. Ή μήπως θα σε βάλουν; :-P
Lost.in.Athens
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 2008

Δημοσίευσηαπό poum » Πέμ, 10 Φεβ 2011 8:57 pm

κοίτα, προσωπικά δεν έχω κανένα θέμα να μπω στη "μαύρη λίστα" (αν δεν έχω μπει ακόμα).
και 'γω γουστάρω Γκίνη και πέρα απ' το πολιτικό. μ αρεσει σαν χώρος! πως να το κανουμε! και γουστάρω που είναι κέντρο, γιατί εκτός των άλλων, πηγαίνοντας βλέπουμε λίγο πώς είναι και η πραγματική ζωή πέρα απ το μικρόκοσμό μας
bismallah
poum

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Ειδήσεις

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης