Απεργίες ΜΜΜ εν μέσω εξεταστικής

Συντονιστής: University Editors

Re: Απεργίες ΜΜΜ εν μέσω εξεταστικής

Δημοσίευσηαπό MAKIA182 » Σάβ, 29 Ιαν 2011 4:31 pm

Παντως και την Τριτη διαβαζω για 24ωρη στο μετρο αλλα επισημη ανακοινωση απο οασα δε βλεπω...
“You never change things by fighting the existing reality.
To change something, build a new model that makes the existing model obsolete.”

~Richard Buckminster Fuller
MAKIA182 Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Έτος εισαγωγής: 2009

Δημοσίευσηαπό Becoming_I » Σάβ, 29 Ιαν 2011 6:30 pm

Μόλις μίλησα με ένα φίλο που δουλέυει ο πατέρας του οδηγός στην ΕΘΕΛ και είπε ότι δεν έχουν ανακοινώσει κάτι επίσημα για Δευτέρα αλλά πιθανολογεί κατά 70% για 24ωρη.Επίσης μου είπε όταν λένε στάση εργασίας 12-4,η πραγματική στάση είναι 11-5.

Καλό μας κουράγιο και υπομονή συνάδελφοι!!!
Άβαταρ μέλους
Becoming_I Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό Fiorella » Σάβ, 29 Ιαν 2011 7:26 pm

Όντως κουράγιο σε όσους μενουν μακρια ...
Εγω ομως βρήκα μια λύση για αυτη την εξεταστική, το ποδήλατο :)
Συμφωνα με το χάρτη του google, η απόσταση από το σπίτι μου εως τη σχολή είναι 23χλμ. Και σύμφωνα με το παρακάτω αρθρο
η ταχύτητα του ποδηλάτου είναι 15χλμ/ωρα. Άρα θα μου πάρει 1 μιση ώρα να φθάσω, όμως οι δρόμοι της Αθήνας έχουν ανηφόρες, οποτε ας πούμε οτι θα κάνω 1 ωρα και 45 λεπτά, (ακριβώς όσο κάνω με λεωφορείο να έρθω) συν θα έχω και άλλα 18 χρόνια ζωής (κάτι που ισορροπεί, αφου τόσα χρονια ζωης χανω συνολικά σε όλες τις εξεταστικές (5χρόνια χ3 εξεταστικές =15, ένα χρόνο παραπάνω δεν θα κάτσεις, άρα 15+3 = 18! ) :)
Εύχομαι μονο να κάνει καλό καιρό ...
http://tvxs.gr/node/63298
Fiorella

Έτος εισαγωγής: 2005

Δημοσίευσηαπό theoxaris » Σάβ, 29 Ιαν 2011 7:52 pm

Όντως πώς αλλιώς να φτάσεις ξεκουραστος για να γράψεις μάθημα? 1 ώρα και 45 λεπτά ποδήλατο.....
Άντε τρέξε μετά στο στίβο του μπετό
theoxaris

Δημοσίευσηαπό R. DeKKeR » Σάβ, 29 Ιαν 2011 7:55 pm

Και ο ΗΣΑΠ στο χορό τον κινητοποιήσεων http://www.isap.gr/pr.detailed.asp?id=264 ...
Αλλά με την εγωιστική νοοτροπία κάποιον..."συναδέλφων", "τι με νοιάζει εμένα, ΕΓΩ μένω Ζωγράφου... ή ΕΓΩ έχω την αμαξάρα μου, που μου πήρε ο μπαμπάς μου"
...Κατά τα άλλα συνάδελφοι που μένουμε μακριά και έχουμε το θράσος να θέλουμε να γράψουμε εξετάσεις, ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ!!!
R. DeKKeR

Έτος εισαγωγής: 2006

Δημοσίευσηαπό Becoming_I » Σάβ, 29 Ιαν 2011 8:22 pm

Από ότι φαίνεται εδώ
Spoiler: show
http://dap.ntua.gr/cv/phpBB/viewtopic.php?t=7794
θα γράψουμε κανονικά
Άβαταρ μέλους
Becoming_I Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Δημοσίευσηαπό Alexander » Σάβ, 29 Ιαν 2011 8:32 pm

R. DeKKeR έγραψε:Και ο ΗΣΑΠ στο χορό τον κινητοποιήσεων http://www.isap.gr/pr.detailed.asp?id=264 ...
Αλλά με την εγωιστική νοοτροπία κάποιον..."συναδέλφων", "τι με νοιάζει εμένα, ΕΓΩ μένω Ζωγράφου... ή ΕΓΩ έχω την αμαξάρα μου, που μου πήρε ο μπαμπάς μου"
...Κατά τα άλλα συνάδελφοι που μένουμε μακριά και έχουμε το θράσος να θέλουμε να γράψουμε εξετάσεις, ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ!!!

Ρε μίρλες μερικοί, και ιδιαίτερα συ, κ.Dekker, χαλαρώστε λίγο. Κι εμείς (οι "του Ζωγράφου") έχουμε πάρει 2 και 3 φορές ταξί για Γκίνη, επειδή έκατσε, απροειδοποίητα κι όλας, μλκία με το 608. Και όχι, δε "μας περισσεύανε". Έχουμε πάει κι έχουμε γυρίσει τρεξιματάκι Ζωγράφου-Εξάρχεια-Ζωγράφου παρέα με όλη μας την κούραση για παρόμοιους λόγους. Το καταλαβαίνω οτι θα τραβήξετε ζόρι, αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι που κολλάει όλο αυτό το μοιρολόι 35 posts στο MQN και το σάστισμα με τους "εγωιστές συναδέλφους" :P
Alexander Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Δημοσίευσηαπό R. DeKKeR » Σάβ, 29 Ιαν 2011 8:41 pm

κ.Alexander... δεν χαλαρώνω καθόλου... :evil: Ειδικά όταν υπάρχουν κάτι τυπάκια σαν και εσένα που αντί να το βουλώνουν και να κάθονται στο εγωιστικό σκεπτικό τους, βγαίνουν να μας πουλήσουν ειρωνεία και συμπόνια... Όσο για το 2-3 φορές ταξί για Γκίνη το αφήνω ασχολίαστο γιατί πραγματικά μόνο γέλια μαζί με άλλα κοσμητικά επίθετα μου φέρνει!!!
R. DeKKeR

Δημοσίευσηαπό amazing_happens » Σάβ, 29 Ιαν 2011 8:43 pm

Alexander έγραψε:
R. DeKKeR έγραψε:Και ο ΗΣΑΠ στο χορό τον κινητοποιήσεων http://www.isap.gr/pr.detailed.asp?id=264 ...

Ρε μίρλες μερικοί, και ιδιαίτερα συ, κ.Dekker, χαλαρώστε λίγο. Κι εμείς (οι "του Ζωγράφου") έχουμε πάρει 2 και 3 φορές ταξί για Γκίνη, επειδή έκατσε, απροειδοποίητα κι όλας, μλκία με το 608. Και όχι, δε "μας περισσεύανε". Έχουμε πάει κι έχουμε γυρίσει τρεξιματάκι Ζωγράφου-Εξάρχεια-Ζωγράφου παρέα με όλη μας την κούραση για παρόμοιους λόγους. Το καταλαβαίνω οτι θα τραβήξετε ζόρι, αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι που κολλάει όλο αυτό το μοιρολόι 35 posts στο MQN και το σάστισμα με τους "εγωιστές συναδέλφους" :P

Δεν ειναι θεμα "μιρλας"... συναδελφε! Ειναι θεμα οτι πας να γραψεις, δεν πας να κανεις πεζοπορια! Σκεψου να παρεις ταξι Δευτερα πρωι σε ωρα που οι δρομοι θα ειναι ασφυκτικα γεματοι απο που θες? απο Νεα Σμυρνη, απο Νεο Κοσμο, απο Καλλιθεα? μην σε παω πιο μακρια... Και καλα οκ.. βγαλε τα 10-15 ευρω στην ακρη... Η ερωτηση ειναι θα φτασεις εγκαιρως? 'Η πρεπει να ξεκινησεις απο τις 5.30 για να γραψεις στις 8 και απο τις 8 για να γραψεις στις 12 κ.ο.κ! Δεν καταλαβα δηλαδη δωσανε μια εβδομαδα παραταση για χαρη της Μιμικου και κανα 2 αλλων καθηγητων... Χωρις να υπαρχει σοβαρος λογος! Τωρα που πραγματικα ο λογος ειναι πιο πρακτικος δεν μπορουν να αναβαλουν τα μαθηματα! Μην τρελαθουμε, εντελως! Αντε μην γινει της Αιγυπτου! :ellinofreneia:
amazing_happens

Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευσηαπό intelx86 » Σάβ, 29 Ιαν 2011 8:55 pm

Επειδή η συζήτηση δε βγάζει πουθενά, το topic κλειδώνεται μέχρι νεοτέρας.

Hint/σύνθημα για να βρείτε τον ταξικό εχθρό και να κόψετε τις τρολλιές αμφότεροι:

Τρόλλια, τρόλλια
πέστε την στον Γκόλια
Ποιος είδε τον ικανοτικό και δεν τον φοβήθηκε

I used to be an adventurer like you.
Then I took a longitudinal reinforcement in the knee.

Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο
Απολαύστε υπεύθυνα...
Άβαταρ μέλους
intelx86
Ιδρυτικό Μέλος

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Ειδήσεις

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: nikosg και 3 επισκέπτες