Συντονιστής: University Editors
Απόφαση για 24ωρη απεργία τη Δευτέρα, πήραν το πρωί του Σαββάτου οι εργαζόμενοι σε Μετρό και Ηλεκτρικό.
Επίσης, χειρόφρενο τραβούν οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία της ΕΘΕΛ, από τις 11 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα της Δευτέρας, για να πραγματοποιήσουν γενική συνέλευση.
Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει εισήγηση για την πραγματοποίηση 48ωρης απεργίας.
http://news247.gr/ellada/erxontai_nees_ ... 61958.html
Reporter έγραψε:@ - Ρε φίλε αν εσύ μένεις δίπλα στη σχολή τι να σου πω. Δεν σε βολεύει η αλλαγή στο πρόγραμμα.. Νομίζω όμως γενικά οτι πρέπει να σκεφτόμαστε και τους υπόλοιπους συναδέλφους και όχι μόνο την πάρτη μας. Επίσης το πρόγραμμα δεν θα γίνει κατανάγκη μπουρδέλο αν τα μαθήματα αυτά μεταφερθούν κάποια μέρα μετά την εξεταστική. Έχει ξαναγίνει πολλές φορές και μάλιστα για ανάγκες αποκλειστικά του εκάστοτε καθηγητή. Εγώ στην προηγούμενη εξεταστική ακύρωσα προγραμματισμένο ταξίδι επειδή η βραχομηχανική μεταφέρθηκε μια εβδομάδα μετά αφού είχε τελειώσει η εξεταστική και του 9ου εξαμήνου. Επίσης σκέψου και λίγο εμάς τους υπόλοιπους που μένουμε μακριά. Π.χ εγώ δίνω στατική 6(ειδικά θέματα) 8.30 το πρωί. Πρέπει να πάρω 2 λεω ένα προς το κέντρο και ένα προς ζωγράφου(μάλλον 608). Μετά το τέλος της εξέτασης πρέπει να περιμένω μέχρι τις 5 τουλάχιστον για να ξαναπάρω λεωφορείο (αφού τότε θα έχουν φτασει απο τα αμαξοστάσια μετα τη λήξη της στάσης εργασίας). Θα γυρίσω σπίτι κατά τις 7 και την άλλη μέρα 8.30 δίνω υδραυλική. Ε είναι απαράδεκτη τέτοια ταλαιπωρία. Και εγώ τουλάχιστον μένω Καλλιθέα και μπορεί τελικά να μπορέσω να τα δώσω . Άλλοι συνάδελφοι βρίσκονται σε πολύ χειρότερη κατάσταση...
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Bing [Bot] και 2 επισκέπτες