Απεργίες ΜΜΜ εν μέσω εξεταστικής

Συντονιστής: University Editors

Re: Απεργίες ΜΜΜ εν μέσω εξεταστικής

Δημοσίευσηαπό FREEMAN » Σάβ, 29 Ιαν 2011 1:33 am

Εχει καταντησει ονειρο θερινης νυκτος το να λειτουργησουν ολα ομαλα για ενα φυσιολογικο διαστημα.μια εμεις με τις καταληψεις,μια τα κοινωνικα φαινομενα,μια οι απεργιες.κατασταση ειναι αυτη?
FREEMAN

Δημοσίευσηαπό Nysta » Σάβ, 29 Ιαν 2011 2:31 am

έχει καταντήσει αδιανόητη η κατάσταση όντως. Νομοσχέδιο στα μμμ, νομοσχέδιο στην υγεία, νομοσχέδιο στην παιδεία, κατάργηση μισθών, αύξηση ορίων συνταξιοδότησης, σκάνδαλα, κόβουν το ρεύμα στην κερατέα για να μη βγαίνει ο κόσμος στο δρόμο και ο μπομπολας δε πάρει το ΧΥΤΙ, άρση του ασύλου όπου υπάρχει αυτό στο κέντρο της πρωτεύουσας ,επιθέσεις σε μετανάστες...αλλά ΝΑ!!! ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ(κλαψ)!!!!Η ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΜΑΣ!!!! ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΓΚΑΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ!!!ΔΑΚΡΥΑ ΕΥΤΥΧΙΑΣ ΚΥΛΑΝΕ ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΜΑΓΟΥΛΟ ΜΟΥ!!!
Η πληρότητα του μπλε κάδου είναι ευθέως ανάλογη με το επίπεδο του διαλόγου στο forum..
Άβαταρ μέλους
Nysta

Έτος εισαγωγής: 2009

Δημοσίευσηαπό corleone » Σάβ, 29 Ιαν 2011 12:56 pm

Tί θα γίνουν τα μαθήματα;;;
corleone

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό BM » Σάβ, 29 Ιαν 2011 2:09 pm

Απόφαση για 24ωρη απεργία τη Δευτέρα, πήραν το πρωί του Σαββάτου οι εργαζόμενοι σε Μετρό και Ηλεκτρικό.
Επίσης, χειρόφρενο τραβούν οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία της ΕΘΕΛ, από τις 11 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα της Δευτέρας, για να πραγματοποιήσουν γενική συνέλευση.
Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει εισήγηση για την πραγματοποίηση 48ωρης απεργίας.

http://news247.gr/ellada/erxontai_nees_ ... 61958.html
Vae Victis
BM

Έτος εισαγωγής: 2004

Δημοσίευσηαπό Reporter » Σάβ, 29 Ιαν 2011 2:44 pm

Ρε παιδιά τι μπορούμε να κάνουμε για να μεταφερθούν τα μαθήματα? Η 48ωρη στο μετρό είναι πλεον σίγουρη. Το λένε παντού και στο apergia.gr. Να πάρουμε τηλέφωνο κανενα καθηγητή? Επιμένω γιατί ακόμα και αμάξι να δανειστώ είναι αδύνατο να φτάσω ζωγράφου στην ώρα μου με την κίνηση που θα έχει. Υπάρχει και η λύση να κοιμηθώ στα νέα κτίρια Κυριακή και Δευτέρα..
Reporter

Δημοσίευσηαπό petran13 » Σάβ, 29 Ιαν 2011 3:34 pm

τα μαθήματα δευτέρας και τρίτης θα πάρουν αναβολή???κάποιος να ρθει σε επικοινωνία με τους καθηγητές ...
petran13

Έτος εισαγωγής: 2008

Δημοσίευσηαπό - » Σάβ, 29 Ιαν 2011 3:42 pm

Ναι ρε παιδια καντε κατι να παρουν αναβολη και μετα να μη ξερουν που να βαλουν τα μαθηματα και να μας κανουν μπουρδελο το προγραμμα.Δε λεει εξεταστικη χωρις αλλαγη 2 μερες πριν
-

Δημοσίευσηαπό Reporter » Σάβ, 29 Ιαν 2011 4:22 pm

@ - Ρε φίλε αν εσύ μένεις δίπλα στη σχολή τι να σου πω. Δεν σε βολεύει η αλλαγή στο πρόγραμμα.. Νομίζω όμως γενικά οτι πρέπει να σκεφτόμαστε και τους υπόλοιπους συναδέλφους και όχι μόνο την πάρτη μας. Επίσης το πρόγραμμα δεν θα γίνει κατανάγκη μπουρδέλο αν τα μαθήματα αυτά μεταφερθούν κάποια μέρα μετά την εξεταστική. Έχει ξαναγίνει πολλές φορές και μάλιστα για ανάγκες αποκλειστικά του εκάστοτε καθηγητή. Εγώ στην προηγούμενη εξεταστική ακύρωσα προγραμματισμένο ταξίδι επειδή η βραχομηχανική μεταφέρθηκε μια εβδομάδα μετά αφού είχε τελειώσει η εξεταστική και του 9ου εξαμήνου. Επίσης σκέψου και λίγο εμάς τους υπόλοιπους που μένουμε μακριά. Π.χ εγώ δίνω στατική 6(ειδικά θέματα) 8.30 το πρωί. Πρέπει να πάρω 2 λεω ένα προς το κέντρο και ένα προς ζωγράφου(μάλλον 608). Μετά το τέλος της εξέτασης πρέπει να περιμένω μέχρι τις 5 τουλάχιστον για να ξαναπάρω λεωφορείο (αφού τότε θα έχουν φτασει απο τα αμαξοστάσια μετα τη λήξη της στάσης εργασίας). Θα γυρίσω σπίτι κατά τις 7 και την άλλη μέρα 8.30 δίνω υδραυλική. Ε είναι απαράδεκτη τέτοια ταλαιπωρία. Και εγώ τουλάχιστον μένω Καλλιθέα και μπορεί τελικά να μπορέσω να τα δώσω . Άλλοι συνάδελφοι βρίσκονται σε πολύ χειρότερη κατάσταση...
Reporter

Δημοσίευσηαπό airetikos » Σάβ, 29 Ιαν 2011 4:28 pm

Επειδή το χω ακούσει πολλές φορές σταματήστε να λαικίζετε. Αν γίνουν οι απεργίες που λένε ΟΠΟΥ και να γινόταν η εξεταστική θα ήταν δράμα η κατάσταση. Στο κέντρο μάλιστα η κίνηση θα ναι πιο τριμπούρδελο οπότε και με αμάξι να πας (ή να σε πάνε) θα πηδηχτείς. Για αυτό αντί να λέμε που στον φαλό πήγε η εξεταστική (πηγε γιατί υπάρχει λόγος που πήγε) να λέμε τι στον φαλό θα γίνει με τις απεργίες. Και οι μεταθέσεις μαθημάτων δεν είναι κανά ταμπού χαλαρώστε όσοι ειρωνεύεστε.

ΥΓ Όχι δεν μένω Ζωγράφου πιο εύκολα συγκοινωνιακά παω Γκίνη αλλά προτιμώ Ζωγράφου γιατί μου αρέσει πιο πολύ. Για να προλάβω τους εξυπνάκηδες.
Αρχιεπίσκοπος Άρειος ο Α'
airetikos

Έτος εισαγωγής: 2008

Δημοσίευσηαπό amazing_happens » Σάβ, 29 Ιαν 2011 4:30 pm

Reporter έγραψε:@ - Ρε φίλε αν εσύ μένεις δίπλα στη σχολή τι να σου πω. Δεν σε βολεύει η αλλαγή στο πρόγραμμα.. Νομίζω όμως γενικά οτι πρέπει να σκεφτόμαστε και τους υπόλοιπους συναδέλφους και όχι μόνο την πάρτη μας. Επίσης το πρόγραμμα δεν θα γίνει κατανάγκη μπουρδέλο αν τα μαθήματα αυτά μεταφερθούν κάποια μέρα μετά την εξεταστική. Έχει ξαναγίνει πολλές φορές και μάλιστα για ανάγκες αποκλειστικά του εκάστοτε καθηγητή. Εγώ στην προηγούμενη εξεταστική ακύρωσα προγραμματισμένο ταξίδι επειδή η βραχομηχανική μεταφέρθηκε μια εβδομάδα μετά αφού είχε τελειώσει η εξεταστική και του 9ου εξαμήνου. Επίσης σκέψου και λίγο εμάς τους υπόλοιπους που μένουμε μακριά. Π.χ εγώ δίνω στατική 6(ειδικά θέματα) 8.30 το πρωί. Πρέπει να πάρω 2 λεω ένα προς το κέντρο και ένα προς ζωγράφου(μάλλον 608). Μετά το τέλος της εξέτασης πρέπει να περιμένω μέχρι τις 5 τουλάχιστον για να ξαναπάρω λεωφορείο (αφού τότε θα έχουν φτασει απο τα αμαξοστάσια μετα τη λήξη της στάσης εργασίας). Θα γυρίσω σπίτι κατά τις 7 και την άλλη μέρα 8.30 δίνω υδραυλική. Ε είναι απαράδεκτη τέτοια ταλαιπωρία. Και εγώ τουλάχιστον μένω Καλλιθέα και μπορεί τελικά να μπορέσω να τα δώσω . Άλλοι συνάδελφοι βρίσκονται σε πολύ χειρότερη κατάσταση...

+1 απο εμενα συναδελφε. Μην κοιταμε μονο που μενουμε εμεις... Οκ, και οι απεργιες μεσα στο προγραμμα ειναι.. Τι να κανουμε?! Πρεπει με καποιον τροπο να προσαρμοστουμε. Τωρα ομως χωρις μετρο και ηλεκτρικο, και εχοντας την ΕΘΕΛ σε υπολειτουργια, ειναι πολυ μεγαλος Γολγοθας! Φανταστειτε απλα την κινηση που θα εχει στους δρομους!
amazing_happens

Έτος εισαγωγής: 2007

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Ειδήσεις

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Bing [Bot] και 2 επισκέπτες