gandalf έγραψε:Μάλλον η κατάσταση με τους ναρκομανείς στη Στουρνάρη ήταν που οδήγησε την εξεταστική πάνω και όχι οι μετανάστες (αν είναι ακόμα μέσα δεν γνωρίζω), άλλωστε οι δύο αίθουσες της εισόδου στις οποίες βρίσκονται δεν χρησιμοποιούνται ποτέ ούτε για μάθημα ούτε για εξετάσεις. Αυτά επι του πρακτικού, το αν είναι εκεί ο σωστός χώρος για να κάνουν μια μακροχρόνια διαμαρτυρία κτλ είναι άλλο θέμα.
Επίσης δεν έγινε ο ίδιος χαμός με τη Νομική γιατί δεν υπάρχει λόγος να γίνει, όπως δεν υπήρχε λόγως να γίνει για την Νομική τόσο μεγάλη φασαρία. Προφανώς κάποιοι χέρι χέρι με τα κανάλια, και τους διάφορους δημοσιοκάφρους τηλεαστέρες των 8 (πρωι και βράδυ) στήσανε ένα πολύ ωραίο σκηνικό για λόγους που μπορώ να φανταστώ αλλά δεν ξέρω. Απλά οι έξυπνοι που σκέφτηκαν ότι ήταν κατάλληλος χώρος η Νομική για να γίνει αυτή η διαμαρτυρία είτε βαλτοί ήταν (το χειρότερο) είτε πολύ βλακες για να σκεφτούν ότι θα στηνόταν όλη αυτη η υστερία...
Και τώρα που πέρασαν τα γεγονότα, ακουστε τι λέει ο προεδρέυον της Συνόδου των Πρυτάνεων για το θέμα και σκεφτείται αν τελικά όλος ο χαμός που έγινε, αντανακλούσε μια πραγματική κατάσταση ή ήταν στημένος...
http://www.youtube.com/watch?v=piXE6Q3TsN8
- <Δεν υπήρχε κατάληψη> (στη Νομική) λέει ο προεδρεύων, <τους φιλοξενούν οι Φοιτητές>...
- Σα να καλείς εσύ κόσμο στο πάρτυ του γείτονα ... λέει ο γράφων και συμπληρώνει: η
εισβολή (όπως την έχω χαρακτηρίσει εξ' αρχής) στο ΕΜΠ έγινε και αυτή με πρόσκληση φιλοξενίας;.. ή όχι;.. Μήπως η αδράνεια - στρουθοκαμηλισμός επέτρεψε την κλιμάκωση στη Νομική;..
Mου είναι αδιανόητο να χρησιμοποιώ παρεμφερή λόγο με αυτό του βουλευτή του ΛΑΟΣ (σήμερα το πρωί στη ΝΕΤ)!..
Εγώ δεν πάω καθόλου καλά, ή η κατάσταση;..Είναι δυνατό να μην ανακοινώνεται ο λόγος εγκατάλειψης "κυριαρχικών δικαιωμάτων" (των Διδασκόντων, των Σπουδαστών, της Κοινωνίας) στο συγκρότημα Πατησίων και η "Νύκτωρ, Λάθρα & υιός ΕΠΕ" μεταφορά του τόπου διεξαγωγής της εξεταστικής;..
Εγώ δεν πάω καθόλου καλά που το απαιτώ, ή η κατάσταση;..Θυμηθείτε: Έως πότε θα είμαι εις θέσιν να γράφω αυτά τα οποία γράφω <εδώ>, εάν καταργηθεί το Πανεπιστημιακό άσυλο;..
Το πραγματικό!.. αυτό το οποίο προστατεύει την ελευθερία έκφρασής μου ως Διδάσκοντα!.. (και τη δική σας)
Όχι η
καρικατούρα η οποία δημιουργήθηκε (χρόνια τώρα) και δίνει τη
βάση για να καταργηθεί!
Θυμηθείτε: Την επόμενη "δημοσκόπηση" και τα αποτελέσματα τα οποία θα δώσει... στοιχημα για: >70% κατάργηση