Προβλήματα στο χώρο του ιστορικού Πολυτεχνείου

Οι απόψεις σας πάνω σε γενικά κοινωνικοπολιτικά ζητήματα αναλύονται εδώ.

Re: Προβλήματα στο χώρο του ιστορικού Πολυτεχνείου

Δημοσίευσηαπό airetikos » Κυρ, 23 Ιαν 2011 10:54 pm

shaman αυτό θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή... και μην το αποκλείετε σαν ενδεχόμενο.
Αρχιεπίσκοπος Άρειος ο Α'
airetikos

Έτος εισαγωγής: 2008

Δημοσίευσηαπό poum » Κυρ, 23 Ιαν 2011 11:04 pm

intelx86 έγραψε:
merde_conserve έγραψε:
poum έγραψε:Από την άλλη, τι φοβάστε ότι θα σας κάνουν, θα σας σκοτώσουν; όταν περνάτε από δίπλα τους με ύφος απαξίας, φόβου, ή και επιθετικότητας, έτσι θα σας αντιμετωπίσουν κι αυτοί. Όπως και να 'χει, ένας ανθρωπος υπό την επίρρεια ουσιών (ειδικά των συγκεκριμένων), μια σφαλιάρα του δίνεις και έπεσε κάτω, δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος.

Αυτά πες τα στην κοπελιά που ληστέψανε. Ή σε κάτι άλλες γνωστές μου στις οποίες επιτέθηκε ένας τελειωμένος με ένεση για να πάρει ένα δίευρο. Αν σου τύχε τίποτα τέτοιο δεν νομίζω να το αντιμετωπίζεις με ανθρωπιστικές γενικολογίες.

Το ίδιο (απειλή με σύριγγα) συνέβη και σε μένα σε προηγούμενη εξεταστική και όπως μου διηγήθηκε και η αδερφή μου συμβαίνει και σε λεωφορεία, σου λένε "μη βγάλεις άχνα γιατί σε κάρφωσα".

και γω θελω απειλη με συριγγα!! χαχαχχ
bismallah
poum

Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευσηαπό PAINTER » Κυρ, 23 Ιαν 2011 11:07 pm

όταν θα έρθουν τα προβλήματα ζωγράφου, μή διστάσετε. Ελάτε σπίτι να σας δώσω σκηνές να πατε Υμηττό για μάθημα. lol

ΑΝΤΙ ΝΑ ΛΥΣΕΤΕ ΚΑΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΑΤΕ. ΘΑ ΣΑΣ ΒΡΟΥΜΕ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΤΕ (τα προβληματα) :lolno:

poum έγραψε:και γω θελω απειλη με συριγγα!! χαχαχχ

πουμ θα φροντίσω εγώ, έχω κάτι σύριγγες που έκανα πειραματικές ενέσεις στα πλακάκια, κολλες και τα σχετικά. ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ, ΤΙΣ ΧΟΝΤΡΕΣ , ΤΙΣ ΚΑΛΕΣ.
αυτό το ίδρυμα,εσείς οι ίδιοι το απαξιώνετε κάθε μέρα...με τον να μπαίνετε το πρωί και το να βγαίνετε το βράδυ χωρίς να προσφέρετε τίποτα σ'αυτό,χωρίς να γυρνάτε κάτι σ'αυτό.Εάν κατανοήσετε τη σημασία του να είσαι μέλος του πολυτεχνείου ίσως ανακαλύψετε ότι ο άνθρωπος δεν έχει μόνο έναν ρόλο.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΙΚΙΟΥΝΙΤΕΣ

http://www.youtube.com/watch?v=W3XZqb50SfI
Άβαταρ μέλους
PAINTER
Ιδρυτικό Μέλος

Έτος εισαγωγής: 2002

Δημοσίευσηαπό poum » Κυρ, 23 Ιαν 2011 11:09 pm

PAINTER, το θεμα δεν ειναι το μεγεθος, παχος κλπ, αλλα το τι περιεχει
bismallah
poum

Δημοσίευσηαπό PAINTER » Κυρ, 23 Ιαν 2011 11:10 pm

να εύχεσαι να περιέχει κόλλα, σαν τις δικιές μου
αυτό το ίδρυμα,εσείς οι ίδιοι το απαξιώνετε κάθε μέρα...με τον να μπαίνετε το πρωί και το να βγαίνετε το βράδυ χωρίς να προσφέρετε τίποτα σ'αυτό,χωρίς να γυρνάτε κάτι σ'αυτό.Εάν κατανοήσετε τη σημασία του να είσαι μέλος του πολυτεχνείου ίσως ανακαλύψετε ότι ο άνθρωπος δεν έχει μόνο έναν ρόλο.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΙΚΙΟΥΝΙΤΕΣ

Άβαταρ μέλους
PAINTER
Ιδρυτικό Μέλος

Δημοσίευσηαπό katerinio » Κυρ, 23 Ιαν 2011 11:26 pm

μακριά από μένα οποιαδήποτε λογική ρατσισμού ή κουκουλώματος του προβλήματος ή εξαφάνισης των εξαθλιωμένων για να μην τους βλέπουμε και σοκαριζόμαστε.

αλλά υπάρχει μια αντικειμενική αλήθεια, μια έκρηξη εγκληματικότητας που προκαλεί φόβο. Θεωρώ πως είναι το ίδιο υποκριτική μια στάση που δηλώνει πως δεν αισθάνεται κανένα φόβο.

ίσως πάλι επειδή είμαι γυναίκα και έχω βιώσει περισσότερα περιστατικά να μου επιτρέψετε να μπορώ να εκδηλώνω μια ανησυχία.
katerinio

Έτος εισαγωγής: 2000

Δημοσίευσηαπό ingenieurin26 » Κυρ, 23 Ιαν 2011 11:31 pm

PAINTER έγραψε:όταν θα έρθουν τα προβλήματα ζωγράφου, μή διστάσετε. Ελάτε σπίτι να σας δώσω σκηνές να πατε Υμηττό για μάθημα. lol

+1000
ingenieurin26
Επίτιμο μέλος

Που θα γίνει τελικά η εξεταστική;

Δημοσίευσηαπό tsol21 » Δευτ, 24 Ιαν 2011 10:06 pm

Μάλλον δεν έχει γίνει λόγος επι αυτού δημόσια, αλλά είναι πλέον σοβαρό το ενδεχόμενο να μεταφερθεί η εξεταστική στη Ζωγραφου. Μετά από μια δειυκρινιστική ερώτηση στον πρόεδρο της σχολής, όσον αφορά τη διεξαγή της εξεταστικής από την Ανεξάρτητη Αριστερη Παρέμβαση-ΕΑΑΚ, μας ανακοινώθηκε ότι κάποιοι καθηγητές απειλούν ότι αν δεν μεταφερθεί το μάθημά τους πάνω θα ακυρώσουν την εξέταση :shock: !!!!!! Φταίνε οι πολιτικοί πρόσφυγες λένε που λόγω της παραμονής τους θέτουν ζήτημα υγιεινής του χώρου και ασφάλειας των φιοιτητων και καθηγητών!!!!!!!! :shock: Προκείμένου να έρθουμε σε συννενόηση με τους πρόσφυγες εκεί και να δούμε τους χώρους, κατεβήκαμε στο πολυτεχνείο στην Πατησίων. Κι εκεί άρχισαν τα παρατράγουδα.... τα βίντεο που ακολουθούν είναι τραβηγμενα σήμερα πριν κανα 4ωρο...

Στο πρώτο φαίνεται η κεντρική είσοδος καθώς και ο διάδρομος του κτιρίου.
Στο δεύτερο -συνέχεια του πρώτου- καταλήγει στο αμφ 18 όπου γίνεται κανονικά μάθημα απο τους αρχιτέκτονες. Και εδώ ακριβώς το αστείο των επιχειρημάτων του προέδρου και μερίδας καθηγητών γίνεται πλέον καθαρό ψέμα και τρομοκρατία που μας πλασάρουν. Στο βάθος του αμφ φαίνεται κι ο πρόεδρος της σχολής αρχιτεκτόνων που τελείως ''τυχαία'', μόλις έμαθε την παρουσία μας εκεί, έσπευσε να διακόψει το μάθημα και να στείλει καθηγητή και φοιτητές αλλού :clap: .

Έτσι, λοιπόν, ξετυλίγεται όλο το γαϊτανάκι της επίθεσης (άμεσης κάποτε, έμμεσης τώρα) του ασύλου και του χώρου του πολυτεχνείου στην Πατησίων. Δεν είναι τυχαίες άλλωστε κι οι προσπάθειες της σχολής στο παρελθόν να μεταφέρει την εξεταστική πάνω και όλα τα μαθήματα μαζί. Να μην έχουμε καμία επαφή με το χώρο του ιστορικού πολυτεχνείου θέλει το κράτος και οι διοικήσεις των σχολών.

Το άσυλο ιδιαίτερα τώρα στοχοποιείται και ενοχοποιείται από τα μμε και την κυβέρνηση. Ούτε κουβέντα όμως τόσο καιρό για τους εμπόρους ναρκωτικών που αλωνίζουν στους χώρους γύρω από το πολυτεχνείο και τελευταία μάλιστα έχουν μεταφερθεί στη Στουρνάρη. Τυχαίο;; που υπάρχουν μόνιμα ματ στην Κοκκινοπούλου και σε κάθε πορεία στο πολυτεχνείο αλλά όταν πάνε οι πρεζέμποροι δεν τους ενοχλεί κανείς;;;; Δεν νομίζω :think: Μάλλον τελικά υπάρχει κάποια σύνδεση μεταξύ τους. Σύνδεση που ενισχύει την τάση δυσφήμισης του κάτω πολυτεχνείου και μετατροπής του σε μουσείο. Ούτε και οι δηλώσεις του γραμματέα ΠΑΣΠ ΤΕΙ περι ασύλου είναι τυχαίες.http://esos.gr/index.php?option=com_k2& ... d=pasp+tei

Παράλληλα, γιατί είναι καλό να έχουμε και σαν κριτίριο το κοντινό παρελθόν, μπαίνει και ζήτημα πρακτικό όσον αφορά τη διεξαγωγή της εξεταστικής στου Ζωγράφου. Όταν κάποιο καιρό πριν είχε γίνει αυτό, υπήρχε θέμα με τις αίθουσες, δεν χωρούσαμε σε αρκετά μαθήματα :lol: Επίσης, υπάρχει ζήτημα πρόσβασης σε περίπτωση απεργιών, μιας και μόνο με λεωφορείο και μετρό μπορείς να φτάσεις αν δεν έχεις αμάξι, ενώ στο κέντρο καταλήγουν όλες οι δημόσιες συγκοινωνίες.

Να δούμε έτσι πως στο βωμό της πολιτικής σκοπιμότητας μερίδας καθηγητών κάτω από τις απαιτήσεις του υπουργείου, θυσιάζονται οι πραγματικές μας ανάγκες. ΚΑΛΟΥΜΕ ΣΕ ΜΑΖΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 11.30 και αν συνεχίσουν τα φαντασιακά σχόλια και οι φοβίες ΝΑ ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ να δούμε τι ακριβώς γίνεται εκεί. Καιρός να αναλάβει ο καθένας και το βάρος των λόγων του.

Ανεξαρτητη Αριστερη Παρέμβαση-εαακ
tsol21

Δημοσίευσηαπό PAINTER » Δευτ, 24 Ιαν 2011 10:52 pm

Λαθρομετανάστες κατέλαβαν την νομική αθηνών με βοήθεια φοιτητών
http://www.skai.gr/news/politics/articl ... etanastes/

Δεν είναι καθόλου τυχαίο που γίνονται όλα αυτά μαζεμένα. Προσπαθούν να μας αποσυντονίσουν, για να ξεσπάσουμε στους λαθρομετανάστες αντί να ξεσπάσουμε ο ένας στον άλλο, ως οφείλουμε. :lolno: :ellinofreneia:

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΙΚΙΟΥΝΙΤΕΣ

Άβαταρ μέλους
PAINTER
Ιδρυτικό Μέλος

Δημοσίευσηαπό airetikos » Δευτ, 24 Ιαν 2011 10:57 pm

Αυτό το με βοηθεια φοιτητών ποιος το λεει? και ποιοί το κάνουν και γιατί? Εγώ δεν πιστεύω οτι τους το ειπανε φοιτητες.... γιατι να μην τους το πανε καποιοι πιο έξυπνοι συμπατριωτες τους που μαθαν τι παιζει??
Αρχιεπίσκοπος Άρειος ο Α'
airetikos

Έτος εισαγωγής: 2008

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Πολιτική-Κοινωνική Συζήτηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες