Σε περίπτωση που η διατομή μας είναι πάνω σε κλωθοειδή πόσο να πάρουμε τις κλίσεις των ερεισμάτων???
akis:-Πάμε για καφέ; lybe:-Περιμένεις λίγο να πάω τα δίδακτρα στη Γραμματεία; akis:-ΟΚ. Εγώ τα πλήρωσα χτες. Έμαθα θα σε πάρουν στο πρόγραμμα του ΑΚΤΩΡΑ. lybe:-Ναι ισχύει. Καλός ο Μπόμπολας. Δίνει πολλά λεφτά στο ΕΜΠ. Δουλεύει κι η αδερφή μου εκεί. Πληρώνεται 500ευρώ το μήνα. Καλά είναι κι αν είναι καλή δεν θα την απολύσουν του χρόνου όπως μπορούν να κάνουν αλλά θα την κρατήσουν με 700ευρώ.
> Όταν q=8% ---> qερ=0% (σε στροφή που μπορεί,αν έχεις 7%) πάρε 7% εσωτερικά της στροφής και 1% εξωτερικά,όχι 0 δηλαδή. > Όταν 4%<q<8% --->qερ=8%-q (για σένα 7%-αντί για 8%- αν πήρες 7%) > Όταν q<4% --->qερ=4%
akis έγραψε:Σε περίπτωση που η διατομή μας είναι πάνω σε κλωθοειδή πόσο να πάρουμε τις κλίσεις των ερεισμάτων???
Για το έρεισμα στο εσωτερικό της στροφής _αν η κλίση στην εσωτερική λωρίδα κυκλοφορίας είναι <4% , τότε το q_ερ=4% _αν η κλίση στην εσωτερική λωρίδα κυκλοφορίας είναι >=4% , τότε q_ερ=q_λωρίδας
“You never change things by fighting the existing reality. To change something, build a new model that makes the existing model obsolete.” ~Richard Buckminster Fuller
Στο υποδειγμα της μηκοτομης που μας δοθηκε το υψομετρο ερυθρας στο σημειο Α ταυτιζεται με το υψομετρο εδαφους,ειναι απαραιτητο να συμβαινει αυτο ή μπορει να απεχει η ερυθρα σε κεινο το σημειο απο το εδαφος ωστε π.χ. να υπαρχουν λιγοτεροι χωματισμοι?
να ρωτήσω..εχω επιλέξει 3 διατομές μια μικτή μια σε όρυγμα και μια σε επίχωμα αλλα και οι 3 είναι σε κυκλικό το ΩΏ και άρα η επίκλιση είναι 7%.θα έχω κάποιο πρόβλημα???