από eki13 » Παρ, 06 Φεβ 2009 5:12 pm
κοιταξτε παιδια,διαβασα ολα αυτα που προαναφερατε,δεν ειμαι δαπιτης ουτε ημουν εκεινη την ωρα στην αιθουσα.αντιλαμβανομαι οτι εχετε δικαιο για ολες τις λαμογιες που γινονται κ σε πολλες απο αυτες ειμαστε μαρτυρες καθημερινα ανεξαρτητος κομματος!εγω δεν ειμαι δικηγορος του Αντρεα,εκ των υστερων ναι πραγματι ηταν μαλακια,αλλα μν τον εντασσετε σε λαμογια η τι να μας πει τωρα ο δαπιτης που ελεγχεται απο ψηλα,δεν ειναι τετοιο παιδι γιατι τον ξερω καλα,τωρα αν εφταιξε,το παραδεχτηκε κ ο ιδιος οποτε εγω δεν εχω να πω κατι αλλα μν το παρατραβατε,το σχολιακι λοιπον παει σε ολους αυτους που νομιζουν οτι εχουν το αλαθητο,ειμαστε οι κλασσικοι Ελληναρες που προσπαθουμε να βρουμε ενα θεμα για να κραζουμε ολη την υπολοιπη περιοδο,τοχω κανει κ εγω μη νομιζετε.Απλα μονιμως ακους στη σχολη απο αριστερους,παραδεξου το δαπιτη οτι εγινε αυτο κ αρχιζουν οι εριδες,τωρα που το παραδεχτηκε παλι εχετε κατι να πειτε,ειμαστε αδιορθωτοι ολοι μας!επαναλαμβανω δεν ειμαι το δεξι χερι του Αντρεα κ ουτε ειμαι δαπιτης απλα μην τους βαζουμε ολους στο ιδιο σακι,μη γενικολογουμε κ ειναι ασχημο να βαζουμε ταμπελες σε ανθρωπους,αυτα ηθελα να πω!!!