04/02: Εκλογές 3ου έτους (2008-09)

Εδώ ανακοινώνονται οι διεργασίες των θεσμικών οργάνων της σχολής και σχολιάζεται η δραστηριότητα και το αποτέλεσμά τους.

Re: 04/02: Εκλογές 3ου έτους

Δημοσίευσηαπό 12345 » Πέμ, 05 Φεβ 2009 1:16 am

dimos έγραψε:Ρε Αντρέα εκείνη τη στιγμή γιατί δεν είπες όσα μας λες τώρα; Εκεί δεν ήσουν; Μην κάνετε τις παρθένες, κάνατε μαλακία, παραδεχτείτε το, λήξτε το.

Προφανως δημο μιας και εσυ ησουν εκει μεσα σε ολο αυτον τον χαμο που γινοταν με ολους τους αλλους να φωναζουν και να διαμαρτυρονται δεν ηθελα να το πω γιατι πολυ απλα ντρεπομουνα.
εσυ το λες μαλακια εγω το λεω απερισκεψια δικια μου.εκανα λαθος.
ζητω και παλι συγνωμη.
12345

Έτος εισαγωγής: 2006

Δημοσίευσηαπό john_ajohn » Πέμ, 05 Φεβ 2009 1:20 am

χαχαχαχα ρε είστε έλεος!!!

intelx86 έγραψε:Αν ισοψηφούσαν στην 5η θέση δύο ΔΑΠίτες; Πώς θα αναδεικνυόταν ο καλύτερος; Μήπως θα μάλωναν και θα χωρίζονταν σε Καραμανλικούς και Μητσοτακικούς;

dimos έγραψε:Και αν ήταν στη 5η θέση 2 ΠΑΣΠίτες θα είχαμε κόντρα Βενιζελικών-Παπανδρεϊκών;

αχαχαχαχαχα

Πέρα από την πλάκα, επειδή χάθηκε ένα μαύρο μπουφάν σήμερα όποιος ξέρει ας βοηθήσει το Νίκο

δεν χάθηκε το πήρε ένας περαστικός :P

12345 έγραψε:Ανδρέας Μπέντας
Μέλος της εφορευτικής επιτροπής-περαστικός-σκυλάκι των μεγαλοδαπιτών

σόρρυ φίλε δεν σε ξέρω δεν με ξέρεις αλλά από αυτά που λες αυτό καταλαβαίνω

dimos έγραψε:Ρε Αντρέα εκείνη τη στιγμή γιατί δεν είπες όσα μας λες τώρα; Εκεί δεν ήσουν; Μην κάνετε τις παρθένες, κάνατε μαλακία, παραδεχτείτε το, λήξτε το.

σε παρακαλώ τώρα! τι λόγια είναι αυτά? ε όχι και μαλακία....
ενα στιγμιαίο λάθος ήταν :P

ηθελα να το πω γιατι πολυ απλα ντρεπομουνα.

αχ καλέ ντρεπόταν το δαπιτάκι μην γίνει ρεζίλι μπροστά στα μεγαλοστελέχη

ps:respect στον ανεξάρτητο έτσι για να τους τζούξει και λίγο
Be nice to me, I might be your doctor one day
john_ajohn

Έτος εισαγωγής: 2008

Δημοσίευσηαπό 12345 » Πέμ, 05 Φεβ 2009 1:28 am

12345 έγραψε:Ανδρέας Μπέντας
Μέλος της εφορευτικής επιτροπής-περαστικός-σκυλάκι των μεγαλοδαπιτών

σε ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια... (οπως και μονο σου το ειπες δεν με ξερεις)
προφανως και δεν προκειται να σου απαντησω...
12345

Δημοσίευσηαπό john_ajohn » Πέμ, 05 Φεβ 2009 1:32 am

έτσι μπράβο!ακολούθεις σωστά την πολιτική του κομματός σου
έτσι και η κυβέρνηση κάνει την μακακία της και μετα βάζει τον εκπρόσωπο τύπου να λέει ''Ουδέν σχόλιον''
:P :P :P
john_ajohn

Δημοσίευσηαπό dimos » Πέμ, 05 Φεβ 2009 1:33 am

john_ajohn έγραψε:ps:respect στον ανεξάρτητο έτσι για να τους τζούξει και λίγο

Άπειρα respect στον Νίκο, που για να εκλεγεί δε χρειάστηκε να κεράσει σφηνάκια στο Baraonda (ο νοών νοείτω).

Αυτά τα ρεζιλίκια να τα βλέπουν οι μικρότεροι και να το σκεφτούν διπλά όταν θα είναι στη θέση μας για το αν θα πρέπει να στηθούν κάλπες για αυτό το ζήτημα. Πώς αλλάζουν τα πράγματα όμως και εκεί που τα είχαν πλακάκια οι Δαπιτοπασπίτες, σήμερα τρώγονταν σαν τα κοκκόρια.
Δυο δυο, τρεις τρεις, να παίξετε, να ερωτευθείτε,
Και να ξεσκάσετε, αδελφέ, μετά από τόση κούραση.

(Μας γέρασαν προώρως, Γιώργο, το κατάλαβες;)
Άβαταρ μέλους
dimos
Ιδρυτικό Μέλος

Δημοσίευσηαπό intelx86 » Πέμ, 05 Φεβ 2009 1:42 am

Να μην ξεχάσουμε ότι τουλάχιστον οι ΔΑΠίτες είχαν φέρει και 2οετείς για να μαθαίνουν τη διαδικασία!
Ο καιρός γαρ εγγύς!
Ποιος είδε τον ικανοτικό και δεν τον φοβήθηκε

I used to be an adventurer like you.
Then I took a longitudinal reinforcement in the knee.

Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο
Απολαύστε υπεύθυνα...
Άβαταρ μέλους
intelx86
Ιδρυτικό Μέλος

Δημοσίευσηαπό tsiou » Πέμ, 05 Φεβ 2009 2:41 am

Ευχαριστώ για τα καλά σχόλια. Δεν πίστευα και δεν πιστεύω στην κομματικοποίηση της διαδικασίας, επομένως δεν το είδα σαν αντάρτης εναντίον των υπολοίπων για αυτό και έβαλα τρεις σταυρούς, στα άλλα δύο άτομα που πίστευα πως θα ήταν καταλληλότερα για τη δουλειά χωρίς να σκεφτώ αν και σε ποια παράταξη ανήκουν. Είναι απλά η επιλογή 6 ατόμων (καλώς ή κακώς και παρότι η επιτροπή θα έχει σε κάθε στιγμή ένα σύνολο 5 ψήφων, θα απαρτίζεται πάντοτε από έξι άτομα, οπότε και θα χαρακτηρίζεται μάταια από εδώ και στο εξής 6 μελής {άτιμη μοίρα πως τα φέρνεις μερικές φορές και μας κοροϊδευεις μην αφήνοντας να περνάει το δικό μας με τρόπο που δε θα μπορούσαμε ποτέ να προβλέψουμε..}) οι οποίοι θα βοηθήσουν σε μια συλλογική προσπάθεια για μια καλή εκδρομή.
Όσον αφορά αυτό που έγινε με τα ψηφοδέλτια έχω από τη μία μεριά να πω ότι αυτό που έγινε ήταν απαράδεκτο για μια εκλογική διαδικασία. Από την άλλη όμως, η ιδιοσυγκρασία μου και το σχολείο της σκέψης μου με ωθούν στο να αναγνωρίσω στον Αντρέα ότι, έστω και ετεροχρονισμένα βγήκε δημόσια (και που; εδώ που μεταξύ μας δεν περνάει η μπλε μπογιά)και να αναλάβει την ευθύνη των πράξεών του. Θα μπορούσε νομίζω να το κάνει γαργάρα και να μη μαθαίναμε ποτέ τι είχε γίνει, μόνο αυτός και ο Καρμπαδάκης θα το ξέρανε. Εννοείται πως η πράξη του ήταν λανθασμένη και πως η αντίδρασή του ακόμα χειρότερη αλλά...

Υ.Γ. Τέλος για το πολυσυζητημένο μου μπουφάν... Αν κάποιος το βρει ή αν κάποιος ακόμα καλύτερα το έχει πάρει, ας κρατήσει ότι θέλει μόνο ας μου δώσει τα κλειδιά του αυτοκινήτου μου να το πάρω το καημένο από την Πολυτεχνειούπολη που θα το πάρει ο γερανός στο τέλος.
Give me a place to stand, and I will move the Earth.
tsiou Σημαντική βοήθεια & οικονομική ενίσχυση στο MQN.gr

Δημοσίευσηαπό gandalf » Πέμ, 05 Φεβ 2009 3:01 am

Υ.Γ. Τέλος για το πολυσυζητημένο μου μπουφάν... Αν κάποιος το βρει ή αν κάποιος ακόμα καλύτερα το έχει πάρει, ας κρατήσει ότι θέλει μόνο ας μου δώσει τα κλειδιά του αυτοκινήτου μου να το πάρω το καημένο από την Πολυτεχνειούπολη που θα το πάρει ο γερανός στο τέλος.

Ρε συ καλύτερα φτιάξε και ενα καινούργιο τοπικ και ρώτα αύριο τον θυρωρό και τις καθαρίστριες μήπως βρήκαν κάτι...
"Στου Μακρυγιάννη πριν προλάβεις να μιλήσεις,
Εγγλέζου βόλι σε γονάτισε,
μας κοίταζες με βλέμμα μελαγχολικό,
να σκεφτόσουνα -θαρρείς- πόσο λίγο η μέρα κράτησε..."
Άβαταρ μέλους
gandalf
Ιδρυτικό Μέλος

ΝΤΡΟΠΗ!!!

Δημοσίευσηαπό Gerber » Πέμ, 05 Φεβ 2009 4:18 pm

σήμερα το πρωί είδα την αίθουσα στην οποία έγινε χθες η ψηφοφορία για την επιτροπή 3ου έτους.πραγματικα τα άτομα που ήταν υπεύθυνα για την άθλια κατάσταση της αίθουσας θα έπρεπε να ντρέπονται :oops: η έδρα του καθηγητή είχε γεμίσει με αποτσίγαρα,τα τραπεζάκια με πλαστικά ποτηράκια του καφέ ενώ το πάτωμα με χαρτάκια.καλά σπίτι σας έτσι τα αφήνεται :?: δε καθαρίζεται τίποτα :?: :oops: .τι να πει κανεις ....
η ζωή είναι ταξίδι και όχι προορισμός...
Άβαταρ μέλους
Gerber Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευσηαπό john_ajohn » Πέμ, 05 Φεβ 2009 5:26 pm

αχ ευτυχώς που υπάρχει και κανένας περαστικός να μαζεύει και κανένα ψηφοδέλτιο αλλιώς και αυτά εκεί πεταμένα θα ήταν
john_ajohn

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Φοιτητικός Σύλλογος Πολ. Μηχ.

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες