Συζήτηση για τη Γενική Συνέλευση της 7ης Δεκεμβρίου

Εδώ ανακοινώνονται οι διεργασίες των θεσμικών οργάνων της σχολής και σχολιάζεται η δραστηριότητα και το αποτέλεσμά τους.

Re: 07/12: Γενική Συνέλευση Φοιτητικού Συλλόγου

Δημοσίευσηαπό tsiou » Τετ, 08 Δεκ 2010 1:47 pm

Ρε παίδες, ηρεμήστε λίγο. Ξεφεύγουμε λίγο από το θέμα και γίνεται το topic στίβος μάχης για προσωπικές έριδες.

(Τα γεγονότα νομίζω υπερβαίνουν τις προσωπικές αψιμαχίες που προκύπτουν, χωρίς να θέλω να το παίξω έξυπνος, απλά νομίζω πως αποπροσανατολίζεται η συζήτηση όταν το τραβάτε τόσο πολύ, απαντηση στην απάντηση προσωπικών σχολίων [υπάρχουν και τα π.μ.])

Υ.Γ. προφανώς faremal δεν πάει σε σένα αλλά σε όλα τα προηγούμενα
Τελευταία επεξεργασία από tsiou και Τετ, 08 Δεκ 2010 1:50 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Give me a place to stand, and I will move the Earth.
tsiou Σημαντική βοήθεια & οικονομική ενίσχυση στο MQN.gr

Έτος εισαγωγής: 2006

Δημοσίευσηαπό airetikos » Τετ, 08 Δεκ 2010 1:49 pm

faremal έγραψε: Ο υπουργός κος Παπουτσής, ξέρετε του υπουργείου "Προστασίας του πολίτη", είναι αυτός που στο πολυτεχνείο των μπαγλαρώνανε οι μπάτσοι και τον χτυπούσαν επειδή διαδήλωνε. Περίεργη αλλαγή ρόλων;

Εϊναι αυτό που λένε... Πώς τα φέρνει η πουτάνα η ζωή. ΜΗΝ ΜΕ ΛΟΓΟΚΡΙΝΕΤΕ ΣΑΣ ΠΗΡΕ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ :ninja:
Αρχιεπίσκοπος Άρειος ο Α'
airetikos

Έτος εισαγωγής: 2008

Δημοσίευσηαπό Lost.in.Athens » Τετ, 08 Δεκ 2010 1:49 pm

faremal έγραψε:Και επιτέλους, τόσοι νέοι στην σχολή αλλά και μεγαλύτεροι ρωτάνε πότε έχει απαρτία και πόσες υπογραφές πρέπει να μαζευτούν για να γίνει συνέλευση. Ας βγει ένας κομματικός να στείλει σε ένα αρχείο το καταστατικό της συνέλευσης και της σχολής ή όποιο είναι αυτό ή να πει που θα το βρούμε!

Τόσα χρόνια λειτουργούμε χωρίς καταστατικό, γιατί έχει χαθεί, κλαπεί κάτι τέτοιο... Και φυσικά ούτε λόγος για καταστατική συνέλευση... :ellinofreneia:
Lost.in.Athens
Επίτιμο μέλος

Δημοσίευσηαπό Lost.in.Athens » Τετ, 08 Δεκ 2010 2:00 pm

Ο χρήστης unlimited αποκλείστηκε λόγω συνεχών προσβλητικών χαρακτηρισμών προς άλλα μέλη.

Lost.in.Athens
Επίτιμο μέλος

Δημοσίευσηαπό ingenieurin26 » Τετ, 08 Δεκ 2010 2:25 pm

Το topic κλειδώθηκε και διαγράφηκαν όλα τα offtopic

ώρα 14.59: το topic ξεκλειδώνεται, παρακαλούμε να μην υπάρξουν προσωπικές αντιπαραθέσεις και σκόπιμες προκλήσεις
ingenieurin26
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 2007

Re: Συζήτηση για τη Γενική Συνέλευση της 7ης Δεκεμβρίου

Δημοσίευσηαπό Giorgio_Civil » Τετ, 08 Δεκ 2010 4:33 pm

1240/5=???
Giorgio_Civil

Έτος εισαγωγής: 2005

Δημοσίευσηαπό Giorgitseli » Τετ, 08 Δεκ 2010 5:39 pm

Ξεκολλάτε πια με τα offtopic!!!!! Μπαίνει ο κάθε δαπίτης εδώ μέσα και γράφει ότι του κατέβει μόνο και μόνο για να είναι διαλυτικός.
242 είναι η απαρτία και ψήφισαν 248 χτες. Τέλος.
Άμα θέλετε διαγράψτε το post μου μετά από λίγο αρκεί να διαγράψετε και του δαπιτη.
Χόρεψε πάνω στο φτερό του καρχαρία...
Giorgitseli

Δημοσίευσηαπό merde_conserve » Τετ, 08 Δεκ 2010 5:49 pm

Τα τελευταία posts δεν θα διαγραφούν.

Επίσης έχουμε παρατηρήσει μερικούς "τυχάρπαστους" ολοκαίνουργιους λογαριασμούς οι οποίοι έχουν σαφή σκοπό να εκτροχιάσουν κάθε απόπειρα συζήτησης. Αυτοί θα μπλοκάρονται χωρίς δεύτερη κουβέντα. Καταλαβαίνω ότι το θέμα της κατάληψης σηκώνει έριδες, αλλά το να μπαίνετε και να τρολάρετε εδώ μέσα δεν έχει κανένα νόημα. Παίξτε όσο ξύλο θέλετε αύριο, τόσο πιθήκια που είστε. :ellinofreneia:

Το topic θα κλειδωθεί αν ξαναγυρίσουμε σε λογικές προσωπικών αντιπαραθέσεων. Προσπαθήστε, έστω και λίγο, να το αφήσετε ανοικτό για να υπάρχει ένα πεδίο διαλόγου, όσο μπορεί να υπάρξει.

CSI computer expert έγραψε:I'll create a GUI interface using Visual Basic, see if i can track an IP Address out of this.

http://www.youtube.com/watch?v=ygB0Zviq ... r_embedded
Άβαταρ μέλους
merde_conserve
Ιδρυτικό Μέλος

Δημοσίευσηαπό ingenieurin26 » Τετ, 08 Δεκ 2010 5:52 pm

Εγώ απλά θα κάνω quote μερικές δημοσιεύσεις από αυτές που διάβασα και μου άρεσαν σε αυτό το topic για να μπει λίγο η συζήτηση στο ίσιο δρόμο

Spoiler: show
Alucard έγραψε:Ειλικρινά, αν και συμφωνώ ότι η κατάληψη για ψύλλου πήδημα αποδυναμώνει το μέσο, απαξιώνει τη διαμαρτυρία και δεν συγκινεί και κανέναν, νομίζω ότι ειλικρινά αν είναι ποτέ καιρός να ενεργοποιηθούμε και να δράσουμε είναι τώρα. Τώρα που αν ζούσε ο Βολταίρος θα τραβούσε τις κοτσίδες του. Και δεν θέλω να σκαπουλάρω ούτε θέματα ούτε προόδους (γιατί τώρα αυτά κάνω), θέλω όλοι να σκαπουλάρουν τη μοίρα των 2 συναδέλφων. Αυτά για όσους νοιάζονται, για τους άλλους υπάρχει το Bansko, μέχρι να βγούνε έξω στην αγορά.

music έγραψε:Έχω παρακολουθήσει όλες τις συνελεύσεις του φοιτητικού συλλόγου από το πρώτο έτος, και η σημερινή διέφερε από τις άλλες κατά πολύ. Έχουν ήδη ειπωθεί πολλά παραπάνω. Κατά τη γνώμη μου το πιο σημαντικό είναι ότι έγινε όντως διάλογος αυτή τη φορά, μίλησαν και ανεξάρτητοι φοιτητές, που είπαν τις απόψεις τους και έκαναν τις προτάσεις τους. (Μια κοπέλα από το 3ο έτος αναφερόμενη στις δράσεις των φοιτητων της Αρχιτεκτονικής το Σάββατο το βράδυ, πρότεινε να οργανώσει και ο σύλλογος μας ανάλογες δράσεις.)
Δε νομίζω ότι καμιά παράταξη μπορεί να αντικρούσει το γεγονός ότι 250 άτομα μαζεύτηκαν τελικά και η συνέλευση έγινε! Θεωρώ πως εφόσον είχαν ενημερωθεί όλοι έγκαιρα, υπήρχαν οι 300 υπογραφές και πληρούνταν η απαρτία δεν τίθεται θέμα έγκυρης ή μη συνέλευσης!

Πιστεύω πως σήμερα ήταν ξεκάθαρη η ανάγκη του συλλόγου να πάρει συγκεκρημένη θέση για τις πολιτικές εξελίξεις στην παιδεία, στην κοινωνία, για τα απάνθρωπα χθεσινά και σημερινά επεισόδια και την άδικη σύλληψη των συμφοιτητών μας, γεγονός που ενισχύεται και από το μεγάλο πλήθος ανεξάρτητων φοιτητών που ήρθαν (δεν ήταν μόνο τα ΕΑΑΚ και ο Εγκέλαδος)!

intelx86 έγραψε:Επειδή πολλά γράφτηκαν να ξεκαθαρίσω ορισμένα πραγματάκια. Σήμερα δεν ήταν συνέλευση ΕΑΑΚ-Εγκέλαδος αλλά αυθόρμητη συγκέντρωση των φοιτητών που ενδιαφέρονται για τους προφυλακισθέντες συναδέλφους τους. Ποιος ορίζει ότι πρέπει να συγκαλεστεί ΔΣ για να γίνει συνέλευση; Το καταστατικό; Αν υπάρχει επαρκής αριθμός ατόμων, εθιμοτυπικά, συνέλευση γίνεται και επί τόπου και γιατί όχι κι εκτός σχολής. Αρκεί να πιστοποιούν ορισμένα άτομα ότι όντως υπήρχαν 250 συμφοιτητές τους παρόντες (οι οποίοι προς ενημέρωση ήταν παρόντες καθόλη τη διάρκεια). Για την ΠΑΣΠ έχω να πω, ιδού η Ρόδος και σάλτα και πηδηχτείτε συνάδελφοι. Να ταν κάνας δικός σας, όπως τότε με τις αντιγραφές που απειλούσαν με αποβολές από τη σχολή, να βλεπα τι θα κάνατε και αν θα λέγατε περί ΔΣ, σφραγίδων, χρυσόβουλων. Η συνέλευση ήταν η καλύτερη που έχω παρευρεθεί τα 5 χρόνια που φοιτώ στη σχολή.

ΥΓ. Χάρη μας κάνατε που λείπατε.

Κι ελπίζω αύριο στο συντονιστικό να είναι και τα 247 άτομα που ήταν και στη συνέλευση και βοηθησαν να έχει απαρτία
ingenieurin26
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευσηαπό lybe33 » Τετ, 08 Δεκ 2010 7:31 pm

Το θέμα με τις παραπάνω δημοσιέυσεις δεν είναι αν σου αρέσουν ή όχι αλλά το επίπεδο λόγου που τις διακρίνει και το γεγονός ότι είναι προωθητικές για το διάλογο κάτι που λείπει από το φόρουμ τον τελευταίο χρόνο στα τόπικ που άπτονται του πολιτικού.
Ας παραδειγματιστούν όλοι ώστε να αποφευχθούν τα τρολαρίσματα.Αυτός που τρολάρει υποτιμά όχι μόνο τον ίδιο του τον εαυτό αλλά και τους συναδέλφους που σπαταλούν χρόνο από τη ζωή τους για να γράψουν ένα δομημένο,σοβαρό και ευδιάβαστο ποστ.
Προς γνώση και συμμόρφωση...
Άβαταρ μέλους
lybe33
Επίτιμο μέλος

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Φοιτητικός Σύλλογος Πολ. Μηχ.

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες