sirma έγραψε:Ωραίες κ σωστές οι συνελεύσεις μακριά από νανο-πολιτικές. Όμως η διαμαρτυρία για τον άδικο κ ανέντιμο εγκλεισμό των συναδέλφων μας δεν γίνεται μέσω μιας εβδομαδιαίας κατάληψης, διότι χεστήκανε στην (")Ευελπίδων(") αν η ΣΠΜ έχει κατάληψη. Αν δεν κάνεις διαμαρτυρία εμπρός από τα δικαστήρια για 2 μέρες (να τους μαμήσεις τα πάτερά τους) τότε στα ορχιδόμετρα τους για την κατάληψη κ απ' ότι βλέπω δεν αποφασίστηκε κατι παρόμοι από την εμβόλιμη συνέλευση.
σόρρυ κιόλας, το ψήφισμα δεν το ανεβάσαμε, θα πάμε ως σύλλογος στα δικαστήρια.. Α!! και σήμερα που πήγαμε στα δικαστήρια ξέρετε τι έγινε συνάδελφοι παντωγνώστες;;
αλήθεια λέω, μου τη σπάνε αυτά τα σποιλερ
sk23 έγραψε:Ρε παιδιά εφόσον η κατάληψη είναι μέχρι τις 15/12 δηλαδή Τετάρτη, τι σημαίνει συντονιστικό κατάληψης τη Πέμπτη στις 12 το μεσημέρι;
σημαίνει ότι για να αποφασιστεί ποιές δράσεις θα στηρίξουμε τις μέρες που η σχολή είναι υπό κατάληψη θα πρέπει να συζητήσουμε, γι αυτό και γίνεται συντονιστική επιτροπή κατάληψης. Αν ελιναι δυνατόν, η συντονιστική κατάληψης είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα διαδικασία και αν είναι κα μαζική γίνεται πάρα μα πάρα πολύ περισσότερο ενδιαφέριουσα , όσοι άπιστοι προσέλθετε
όσο αναφορά τη ΔΑΠ, έχω ένα και μόνο πράγμα να απαντήσω. Αν η σημερινή διαδικασία δεν ήταν για αυτούς η πιο δημοκρατική διαδικασία που έγινε στη σχολή , τότε έχουνε πρόβλημα(όλοι το ξέρουμε), και θεωρούν δημοκρατικές μόνο διαδικασίες στις οποίες παρεβρίσκονται. Σε μια παράταξη που πιστεύει ότι η δημοκρατία στηρίζεται μόνο στα βαγόνια εγώ δεν έχω να απαντήσω τίποτα. Είναι κλασικό η ΔΑΠ να μην αναγνωρίζει συνέλευση στην οποία δε συμμετέχει , με τη σκέψη ότι η ΠΚΣ δε μπαίνει στα ΔΣ άρα λόγω των 5 υπογραφών που της αναλογεί βάση των φοιτητικών εκλογών επιτρέπει το κάλεσμα συνέλευσης όποτε θέλει. ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΙΑ
Η πληρότητα του μπλε κάδου είναι ευθέως ανάλογη με το επίπεδο του διαλόγου στο forum..