Συζήτηση για τις καταλήψεις

Εδώ ανακοινώνονται οι διεργασίες των θεσμικών οργάνων της σχολής και σχολιάζεται η δραστηριότητα και το αποτέλεσμά τους.

Re: 22/10: Προβολή ταινίας στην κατάληψη

Δημοσίευσηαπό airetikos » Παρ, 22 Οκτ 2010 10:31 pm

PSW έχεις αποδείξεις ότι τα παίρνουν καποιοι και κυρίως ποιοί είναι αυτοί? Αυτό που κάνεις το να κατηγορείς έτσι αόριστα μόνο δεν ενισχύει τη θέση σου. Και στο λέω γιατί δεν σου αρέσει εσένα οταν λέμε (γενικά το λέω) οι καταληψίες είναι όλοι άπλυτοι/αιώνιοι τεμπέληδες. Φαντάσου αυτό που είναι και ποινικό αδίκημα να το λες έτσι όμορφα και ωραία... ε? Θέλω να πώ αν όντως κάποιοι τα παίρνουν να γράψεις ποστ. Ο τάδε ταδοπουλιάν οριστε ηφωτό η το τάδε που το αποδεικνύει τα παίρνει.... Αυτό που κάνεις τώρα το μόνο που καταφέρνει είναι να κάνει εμπρησμό και πόλωση και από τις 2 μεριές και κανένα δεν συμφέρει που νοιάζεται για το πανεπιστήμιο... No offence αλλά ρε φίλε πραγματικά αυτό είναι αηδία.
Αρχιεπίσκοπος Άρειος ο Α'
airetikos

Έτος εισαγωγής: 2008

Δημοσίευσηαπό 3 » Παρ, 22 Οκτ 2010 10:32 pm

Συναδελφοι,

Σας μιλαω απο την καταληψη. Μολις ειδαμε την ταινια "Στο ονομα του πατρος". Ηταν και γαμω. Ζηλεια ψωρα :raspberry: :raspberry: σε οσους εβγαλαν την κακια αφριτα για το γεγονος οτι ειδαμε και εμεις, σαν ανθρωποι, μια ταινια.. Λες και σχολιαζω εγω τι κανετε σπιτι σας. Ελεος!

Ειστε αμουσοι, ατεχνοι και αγνωμονες. Αλλα συνεχιστε να γραφετε, γουσταρουμε! :)

Get a life

Φιλικα, επαναστατικα και συνεφιλικα,
4 ατομα πανω απο ενα λαπτοπ..
3

Έτος εισαγωγής: 2005

Δημοσίευσηαπό 3 » Παρ, 22 Οκτ 2010 10:34 pm

@PSW: ΑΥΤΟ ηταν προβοκατσια!! :ellinofreneia:
Εικόνα
3

Έτος εισαγωγής: 2005

Δημοσίευσηαπό stalin » Παρ, 22 Οκτ 2010 10:34 pm

paktomenos έγραψε:PSW μάταια τα λες δυστυχώς.

BullsEye τα ίδια θα λέμε συνέχεια?Έλα γιατί και εσύ κόκκινο πανί γίνεσαι...

Stalin αποτυχημένη επίκληση "αυθεντίας".

Βλέπω τα πηγαίνατε καλά στην έκθεση (επίκληση αυθεντίας)
Εγώ όμως απλά παραθέτω την άποψη ενός ανθρώπου που θαυμάζω απεριόριστα και που ο τρόπος σκέψης και δράσης μου κεντρίζει το ενδιαφέρον. Δεν λέω οτι να έχω δίκιο επειδή το λέει ο Τάσιος, απλά παραθέτω την άποψη του, με την οποία προφανώς συμφωνώ
Είμαστε έτοιμοι να πεθάνουμε για τα ιδανικά μας, αλλά, δόξα τω Θεό, δεν πιστεύουμε πια σε τίποτα.
stalin

Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευσηαπό PSW » Παρ, 22 Οκτ 2010 10:37 pm

Παντως, μια χαρα μηχανικος θα βγω απο τη σχολη και δευτερον τις επιπτωσεις του τι κανω τις ναλαμβανω μια χαρα. Οπως επισης μια χαρα αναλαμβανω και τις επιπτωσεις του τι κανεις εσυ. Αυτα τα δυο μοντελα λογικων αντπαρελαβα πριν, αλλα οταν θελουμε να αποφυγουμε το ερωτημα, πιανομαστε απο την αποστροφη που μας βολευει και το ξεχυλωνουμε.
Επιπλεον απο το τι γραφει ο καθενας φαινεται αν ειναι βαλτος ή οχι, αρα ολοι κρινομαστε. Επιπλεον θα επρεπε να σε προβληματιζει οτι σου το εχουνε πει τοσα ατομα. Ολοι κολλημενοι ειναι, και εσυ εισαι λες απλα την αποψη σου.....????
Εγω ειμαι αριστερος επαναστατης και προβοκατορας...
PSW

Έτος εισαγωγής: 2003

Δημοσίευσηαπό PSW » Παρ, 22 Οκτ 2010 10:41 pm

Ναι αιρετικε, η τωρινη ηγεσια της ΠΟΣΔΕΠ, που ειναι πασοκοι ανανεωτικοι και αλλοι, οπως ο *** και αλλοι, πηραν απο το υπουργειο 5000000ευρω για να τα μοιρασουν σε ερευνητικα!!!!Αυτο τι ειναι????και ολοι φανταζομαστε περιπου σε ποιους θα πανε....αυτο λεγεται απλα τα πηρανε!!!
Τελευταία επεξεργασία από Lost.in.Athens και Δευτ, 25 Οκτ 2010 12:39 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Αιτία: Αφαιρέθηκε το όνομα λόγω κατηγοριών χωρίς συνοδεία στοιχείων για άτομο το οποίο δεν μπορεί να απαντήσει.
PSW

Δημοσίευσηαπό paktomenos » Παρ, 22 Οκτ 2010 10:43 pm

Έχω παρακολουθήσει τον Τάσιο σε συνέντευξή του αλλά και σε ντοκιμαντέρ και είναι μια χαρά.Πέρα από αυτό δεν με πειράζει που θαυμάζεις τις απόψεις ενός καθηγητή σκυροδέματος (δεν το λέω για να τον μειώσω) αλλά ξέρεις πολύ καλά ότι υπάρχουν άπειρα ονόματα που μπορώ να επικαλεστώ εγώ, τα οποία έχουν μείνει στην ιστορία για αυτά που είπαν, αλλά δεν έχει νόημα να το κάνω.

Υ.Γ Σου επιτρέπω να μου μιλάς στον ενικό.Αααντε.:)
Όταν δίνω τροφή στους φτωχούς, με λένε άγιο. Όταν ρωτάω γιατί οι φτωχοί δεν έχουν τροφή, με λένε κομμουνιστή.
Έλντερ Πεσσόα Κάμαρα, αρχιεπίσκοπος Ολίντα-Ρετσίφε Βραζιλίας
(καλά σου κάνουν! οι φτωχοί είναι χαζοί! Αξιοκρατία ΡΕ!!!!)
paktomenos

Δημοσίευσηαπό PSW » Παρ, 22 Οκτ 2010 10:44 pm

Επιπλεον μια λεπτομερια για τον κυριο τασιο (που το εχει δηλωσει ο ιδιος) σε εκδηλωση, οτι ηταν μελος μασονικης οργανωσης!!!!!και δεν το βγαζω απο το μυαλο μου. Θα ψαξω να το βρω.
PSW

Δημοσίευσηαπό airetikos » Παρ, 22 Οκτ 2010 10:48 pm

PSW έγραψε:Ναι αιρετικε, η τωρινη ηγεσια της ΠΟΣΔΕΠ, που ειναι πασοκοι ανανεωτικοι και αλλοι, οπως ο *** και αλλοι, πηραν απο το υπουργειο 5000000ευρω για να τα μοιρασουν σε ερευνητικα!!!!Αυτο τι ειναι????και ολοι φανταζομαστε περιπου σε ποιους θα πανε....αυτο λεγεται απλα τα πηρανε!!!

Φιλε ή το αποδεικνύεις αυτό που λες ή απλά εκτίθεσαι. Και εγώ αν ήμουν καθηγητής και με σπίλωνες έτσι θα σου ριχνα και μια μηνυσούλα να μάθεις να μην πετάς έτσι κατηγόριες. Και δεν στο λέω με κακία ή με οργή. Πρέπει να το καταλάβεις ότι δεν έχει κανένας μας το δικαίωμα να γράφει για δωροδοκίες χωρίς στοιχεία. Scripta manen. Δεν υποστηρίζω κανένα καθηγητή αλλά υποστηρίζω το δημοκρατικό δικαίωμά μας να μην θεωρούμαστε a priori ένοχοι. Γιατί δηλαδή καλά και ντε να ναι δηλαδή μίζα? Επειδή δεν γουστάρεις τον *** και τους πασόκους καθηγητές? Δεν θα σου άρεσε καθόλου πιστεψέ με στη δουλειά σου να σε κατηγορήσουν ότι παράβηκες κανονισμούς και να τρέχεις στα δικαστήρια,όπου η βλαχομαγκιά δεν περνάει μιας και δεν θα σαι και γιος υπουργου, αιώνες μέχρι να αποδείξεις την αθωότητά σου. Σου τα λέει κάποιος που έχει ζήσει από κοντά τις συκοφαντίες. Για αυτό ας προσέχουμε όλοι τα λόγια μας για όλους.
Τελευταία επεξεργασία από ingenieurin26 και Δευτ, 25 Οκτ 2010 1:12 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Αιτία: αφαιρέθηκε το όνομα
Αρχιεπίσκοπος Άρειος ο Α'
airetikos

Δημοσίευσηαπό stalin » Παρ, 22 Οκτ 2010 11:47 pm

Μην ψάξεις PSW το επιβεβαιώνω στο ακέραιο.
Είμαστε έτοιμοι να πεθάνουμε για τα ιδανικά μας, αλλά, δόξα τω Θεό, δεν πιστεύουμε πια σε τίποτα.
stalin

Έτος εισαγωγής: 2007

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Φοιτητικός Σύλλογος Πολ. Μηχ.

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες