paktomenos έγραψε:@Αιρετικός
Αιρετικέ αυτό έλειπε να μην είχες ενστάσεις.Ντροπή δεν είναι που ο ξένος έρχεται σε μια χώρα μπουρδέλο για να δει λίγο ήλιο και του χρεώνεις το 3στερο ξενοδοχείο 59 ευρώ high season με παρέα τις κατσαριδούλες.Ντροπή είναι που κάθετε να πιει καφέ και δίνει 4 ευρώ.Ντροπή είναι που πάει να διασκεδάσει και τον σπάνε στο ξύλο οι πορτιέρηδες (τον αυστραλό λέω).Ντροπή είναι που πάνε οι δικοί μας οι Ελληναράδες και βιάζουν ή παρενοχλούν τις ξένες και κλέβουν τους ξένουν.Οπότε άσε τις ενστάσεις σου με τον βράχο, άκουσα ένα τσίμα και ένα παυλόπουλο.Enough.
Και για να ξέρεις το ότι ο τουρισμός μας πάει χάλια οφείλεται σε μεγάλο μέρος στην κακή πολιτική διαχείρισή και όχι στο κακό Παμε και στους κακούς συμβασιούχους.Και θα ρίξω και δόλωμα.Τι άποψη να έχεις άραγε για το κακό δημόσιο?Τους ενάμισι εκατομμύριο δημόσιους υπαλλήλους?
@Παναγής
Να ερχόσασταν τα τελευταία 10 λεπτάκια και να ψηφίζατε ΔΑΠ που δεν ήθελε.Τι άλλο να σου πω.Και εγώ έχω πει πως εν γένει δεν είμαι των καταλήψεων, αλλά τώρα δεν θεωρώ πως έχω το δικαίωμα να σκέφτομαι με μέσους όρους.Αυτή είναι όμως η άποψή μου (η οποία δεν διαφέρει πολύ από την δικιά σου εν γένει), και θα μπορούσατε με την ψήφο σας να πείτε και την δικιά σας.
Υ.Γ Σήμερα έκαναν κατάληψη και στο Αρχαιολογικό μουσείο.Ντροπή τους.Δεν σκέφτονται τους τουρίστες οι φασίστες?Χαλάει το image της ΕΛ στο εξωτερικό!!!Μικροαστεία λογική (από το μικροαστική)...δικαιολογήσεις τον ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟ σου. Επαναστάτη μου.
Στο μεταξύ χάρηκα που είχες την ευφυία να ομολογήσεις ότι ΔΕΝ είναι μάταιη
η εκπαίδευσή σου. Μεταξύ μας: είσαι λίγο μπερδεμένος ή απλά βαριέσαι γενικώς τις παραδόσεις και τα μαθήματα;
![]()
![]()
akrovolistos έγραψε:Ο εορτασμός της 17Ν δεν είναι 3ήμερος; Τουτέστιν, Δευ/Τρι/Τετ είναι "αργίες" εξ ορισμού;
Επιστροφή στο Φοιτητικός Σύλλογος Πολ. Μηχ.
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης