Mpourmpoulithras έγραψε:Αν γινόταν πραγματική συνελευση και όχι αυτο το χαος κ ο καπνός που επικρατεί τις περισσότερες φόρες αν όχι όλες (δεν ήμουν σήμερα για να ξέρω), θα ήταν μεγαλύτερη η προσέλευση και τότε θα βλέπαμε τι αποφάσεις θα βγαίναν.339 παροντες δεν ειναι ούτε οι μισοί φοιτητες.
Ίσως να κατηγορηθώ που δεν ήμουν παρων, αλλα πραγματικά αρνούμε να είμαι σε ενα χωρο που η φασαρία σε κανει να πονοκεφαλιαζεις περισσοτερο απ' οσο οταν παρακολουθεις στατικη 4, κ ας μη μιλησουμε για το τσιγαρο.
Τοποθετήσεις επι τοποθετήσεων, ερωτήσεις που κρατουν μιση ωρα σε συνθήκες ''βαρεων και ανθιυγειηνων'' ευχαριστώ δε θα παρω.
βαριεμαι (και απαξιω) να τοποθετηθω πληρως, αλλα σημερα ουτε παααααρα πολυ ωρα κρατησε η διαδικασια (απλα αργησε να ξεκινησει) ουτε ντουμανι εγινε η αιθουσα, ουτε φωνες ειχαμε, αν εξαιρεσεις τη στιγμη που πηγε να μιλησει η ΠΚΣ.... χαρακτηριστικα, μπορεσα να ακουσω (απο μακρια κιολας!) ολες τις τοποθετησεις και ολες τις ερωτησεις..
και αυτα απο καποιον που βριζει και σιχτιριζει πρωτος οταν υπαρχει ντουμανι, χαβρα, φωνες και γηπεδικες συμπεριφορες.
Σε οσους δεν ηρθατε σημερα και απλα κραζετε αποτελεσμα και καταστασεις-- > Καληνυχτα σας!!
Ας ερχοσασταν και ας μιλουσατε οσο θελατε