airetikos έγραψε:Τελικά τί απο τα 2 ισχύει? Τετάρτη Πέμπτη ή Πέμπτη Παρασκευή?
Το 2ο
airetikos έγραψε:Τελικά τί απο τα 2 ισχύει? Τετάρτη Πέμπτη ή Πέμπτη Παρασκευή?
paktomenos έγραψε:Δάσκαλε δεν νομίζω να προκληθεί και πρόβλημα για τα παιδιά που πρόκειται να δηλώσουν εγγραφή.Απλά θα πουν πως "είχαμε κατάληψη, τι να κάναμε".
@Παναγής
Εσύ έχεις φτιάξει μια εικόνα μέσα στο μυαλό σου για το "επαναστατημένο νιάτο" που εκτός από παράλογη (το τσουβάλιασμα είναι πάντα παράλογο) είναι και αστεία.Μπράβο.Εγώ δηλαδή τώρα που σου γράφω βλέπω πρετεντέρη και τρώγω ποπ κορν.Θα έλεγα να σοβαρευτούμε και να σταματήσουμε να δαιμονοποιούμε την κατάληψη την παρούσα φάση.Στην τελική καλύτερα μια μάταια κατάληψη, παρά μια μάταια εκπαίδευση...(τσσσσσ)
mpourda έγραψε:γεια σας,(μιας και μιλήσατε για μπούρδεςνα μαι και γώ) θα ήθελα να υπενθυμίσω ότι η κατάληψη της σχολής αποφασίστηκε ύστερα από δημοκρατικές διαδικασίες και εννοώ την συνέλευση,πράγμα που σημαίνει ή θα έπρεπε να σημαίνει ότι η πλειοψηφία των φοιτητών της σχολής υποστηρίζει αυτή την απόφαση.Αν κάποιος πιστεύει οτι αυτό δεν τον εκφράζει θα έπρεπε να βρίσκεται στην συνέλευση να υποστηρίξει την αποψή του,αν λοίπον η πλειοψηφία στην συνέλευση αποφάσιζε να κρατήσει τη σχολή ανοιχτή αυτό φυσικά θα γινόταν αποδεκτό.
paktomenos έγραψε:Δάσκαλε δεν νομίζω να προκληθεί και πρόβλημα για τα παιδιά που πρόκειται να δηλώσουν εγγραφή.Απλά θα πουν πως "είχαμε κατάληψη, τι να κάναμε".
@Παναγής
Εσύ έχεις φτιάξει μια εικόνα μέσα στο μυαλό σου για το "επαναστατημένο νιάτο" που εκτός από παράλογη (το τσουβάλιασμα είναι πάντα παράλογο) είναι και αστεία.Μπράβο.Εγώ δηλαδή τώρα που σου γράφω βλέπω πρετεντέρη και τρώγω ποπ κορν.Θα έλεγα να σοβαρευτούμε και να σταματήσουμε να δαιμονοποιούμε την κατάληψη την παρούσα φάση.Στην τελική καλύτερα μια μάταια κατάληψη, παρά μια μάταια εκπαίδευση...(τσσσσσ)
Αφού θεωρείς την εκπαίδευση μάταιη,
θα είναι καλύτερο να διαγραφείς από την σχολή (γιατί να διαβάζεις επί ματαίω άραγε;)
και να αφήσεις εμάς που δεν την θεωρούμε μάταιη,
να κάνουμε ό,τι προβλέπεται από νόμους ψηφισμένους δημοκρατικά.
Στο μεταξύ δεν ξέρω τί τρώς και τί βλέπεις, αλλά οι επαναστάσεις
θέλουν αρχ@δια και όχι συνελεύσεις.
Εγώ απλά πρότεινα την πιο εύκολη και αποτελεσματική λύση -το κλείσιμο τής TV.
Τώρα την αποτελεσματικότητα τής κατάληψης, εξήγησέ μου τη κάποια στιγμή,
όποτε βρεις χρόνο.
Επιστροφή στο Φοιτητικός Σύλλογος Πολ. Μηχ.
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες