19/10: Γενική Συνέλευση Φοιτητικού Συλλόγου Πολ. Μηχ.

Εδώ ανακοινώνονται οι διεργασίες των θεσμικών οργάνων της σχολής και σχολιάζεται η δραστηριότητα και το αποτέλεσμά τους.

Re: 19/10: Γενική Συνέλευση Φοιτητικού Συλλόγου Πολ. Μηχ.

Δημοσίευσηαπό nikolas » Τρί, 19 Οκτ 2010 8:46 pm

airetikos έγραψε:Τελικά τί απο τα 2 ισχύει? Τετάρτη Πέμπτη ή Πέμπτη Παρασκευή?

Το 2ο
nikolas Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Δημοσίευσηαπό mpourda » Τρί, 19 Οκτ 2010 8:47 pm

Λύση πάντα υπάρχει,νομίζω χώρις να είμαι και σίγουρη ότι μπορείς να ζητήσεις στο τέλος της συνέλευσης να ψηφίζεται και ένα ανεξάρτητο πλαίσιο που να λέει μόνο ανοικτή σχολή,ούτε χρειάζεται να μαζέψεις κόσμο,ούτε να κάνεις καμία τρομερή προετοιμασία.Και γω βαρέθηκα να παραπονιόμαστε ότι οι άλλοι αποφασίζουν για έμας,να είχες την ευκαιρία να εκφράσεις την αποψή σου και δεν το έκανες,δεν κλείνει αυθαίρετα κανείς τη σχολή.
mpourda

Έτος εισαγωγής: 2008

Δημοσίευσηαπό ingenieurin26 » Τρί, 19 Οκτ 2010 8:54 pm

Δεν θεωρώ αρκετά μεγάλο το νούμερο 149 για να θεωρείται πλειοψηφία. Οι 339 είναι λιγότεροι από το 1/3 του εκλογικού σώματος της σχολής.
ingenieurin26
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευσηαπό Gerber » Τρί, 19 Οκτ 2010 8:56 pm

και οι 149 λιγότεροι απο το 50% του 339 :!:
η ζωή είναι ταξίδι και όχι προορισμός...
Άβαταρ μέλους
Gerber Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Δημοσίευσηαπό Παναγής » Τρί, 19 Οκτ 2010 8:58 pm

paktomenos έγραψε:Δάσκαλε δεν νομίζω να προκληθεί και πρόβλημα για τα παιδιά που πρόκειται να δηλώσουν εγγραφή.Απλά θα πουν πως "είχαμε κατάληψη, τι να κάναμε".

@Παναγής

Εσύ έχεις φτιάξει μια εικόνα μέσα στο μυαλό σου για το "επαναστατημένο νιάτο" που εκτός από παράλογη (το τσουβάλιασμα είναι πάντα παράλογο) είναι και αστεία.Μπράβο.Εγώ δηλαδή τώρα που σου γράφω βλέπω πρετεντέρη και τρώγω ποπ κορν.Θα έλεγα να σοβαρευτούμε και να σταματήσουμε να δαιμονοποιούμε την κατάληψη την παρούσα φάση.Στην τελική καλύτερα μια μάταια κατάληψη, παρά μια μάταια εκπαίδευση...(τσσσσσ)

Αφού θεωρείς την εκπαίδευση μάταιη,
θα είναι καλύτερο να διαγραφείς από την σχολή (γιατί να διαβάζεις επί ματαίω άραγε;)
και να αφήσεις εμάς που δεν την θεωρούμε μάταιη,
να κάνουμε ό,τι προβλέπεται από νόμους ψηφισμένους δημοκρατικά.
Στο μεταξύ δεν ξέρω τί τρώς και τί βλέπεις, αλλά οι επαναστάσεις
θέλουν αρχ@δια και όχι συνελεύσεις.
Εγώ απλά πρότεινα την πιο εύκολη και αποτελεσματική λύση -το κλείσιμο τής TV.
Τώρα την αποτελεσματικότητα τής κατάληψης, εξήγησέ μου τη κάποια στιγμή,
όποτε βρεις χρόνο.
Παναγής

Έτος εισαγωγής: 1989

Δημοσίευσηαπό amazing_happens » Τρί, 19 Οκτ 2010 9:00 pm

Η χωρα μας και ο λαος περναει απο τις πιο κρισιμες στιγμες στη συγχρονη ιστορια του και καποιοι το βιολι τους... Παμε σε οσες πορειες γουσταρετε χωρις να κλεινει η σχολη! Ας λειτουργει κατι επιτελους σε αυτο το μπουρδελο! Λες και ο "μοχλος πιεσης" της καταληψης εχει φερει ποτε, εστω και ενα αποτελεσμα! Παπαρια! Εις το ονομα των συγχρονων Τσε Γκεβαρα καποιοι, αδυνατουν να κατανοησουν την κατασταση! Δεν θα σταθω ουτε στις αλλαγες που προκειται να γινουν στην παιδεια, ουτε στην πολιτικη σκηνη. Το μονο που θα πω ειναι οτι με το να κλεινει η σχολη δεν κερδιζει κανεις και τιποτα! Δεν προκειται να μπω ξανα σε αντιπαραθεση με κανεναν υπερμαχο της καταληψης, το ειχα κανει, περυσι και προπερσι αν θυμαμαι καλα... Αντε να δουμε ωραια μπαλιτσα τουλαχιστον αποψε!
amazing_happens

Δημοσίευσηαπό Παναγής » Τρί, 19 Οκτ 2010 9:04 pm

mpourda έγραψε:γεια σας,(μιας και μιλήσατε για μπούρδες :D να μαι και γώ) θα ήθελα να υπενθυμίσω ότι η κατάληψη της σχολής αποφασίστηκε ύστερα από δημοκρατικές διαδικασίες και εννοώ την συνέλευση,πράγμα που σημαίνει ή θα έπρεπε να σημαίνει ότι η πλειοψηφία των φοιτητών της σχολής υποστηρίζει αυτή την απόφαση.Αν κάποιος πιστεύει οτι αυτό δεν τον εκφράζει θα έπρεπε να βρίσκεται στην συνέλευση να υποστηρίξει την αποψή του,αν λοίπον η πλειοψηφία στην συνέλευση αποφάσιζε να κρατήσει τη σχολή ανοιχτή αυτό φυσικά θα γινόταν αποδεκτό.

Φίλη mpourda,
υποθέτω (μιάς και βασίζεσαι -και σωστά- στις πλειοψηφίες)
πως άν οι εκλογές τού Νοεμβρίου αναδείξουν (έμμεσα -περιφερειακές είναι) τον Γκιώργκο (-ΠΑΣΟΚ) νικητή,
θα συμπορευτείς με το Μνημόνιο και τούς "Τρόικες".
Κάνω λάθος;
Παναγής

Έτος εισαγωγής: 1989

Δημοσίευσηαπό Mpourmpoulithras » Τρί, 19 Οκτ 2010 9:04 pm

Αν γινόταν πραγματική συνελευση και όχι αυτο το χαος κ ο καπνός που επικρατεί τις περισσότερες φόρες αν όχι όλες (δεν ήμουν σήμερα για να ξέρω), θα ήταν μεγαλύτερη η προσέλευση και τότε θα βλέπαμε τι αποφάσεις θα βγαίναν.339 παροντες δεν ειναι ούτε οι μισοί φοιτητες.
Ίσως να κατηγορηθώ που δεν ήμουν παρων, αλλα πραγματικά αρνούμε να είμαι σε ενα χωρο που η φασαρία σε κανει να πονοκεφαλιαζεις περισσοτερο απ' οσο οταν παρακολουθεις στατικη 4, κ ας μη μιλησουμε για το τσιγαρο.
Τοποθετήσεις επι τοποθετήσεων, ερωτήσεις που κρατουν μιση ωρα σε συνθήκες ''βαρεων και ανθιυγειηνων'' ευχαριστώ δε θα παρω.
Mpourmpoulithras

Δημοσίευσηαπό neaoktana » Τρί, 19 Οκτ 2010 9:06 pm

paktomenos έγραψε:Δάσκαλε δεν νομίζω να προκληθεί και πρόβλημα για τα παιδιά που πρόκειται να δηλώσουν εγγραφή.Απλά θα πουν πως "είχαμε κατάληψη, τι να κάναμε".

@Παναγής

Εσύ έχεις φτιάξει μια εικόνα μέσα στο μυαλό σου για το "επαναστατημένο νιάτο" που εκτός από παράλογη (το τσουβάλιασμα είναι πάντα παράλογο) είναι και αστεία.Μπράβο.Εγώ δηλαδή τώρα που σου γράφω βλέπω πρετεντέρη και τρώγω ποπ κορν.Θα έλεγα να σοβαρευτούμε και να σταματήσουμε να δαιμονοποιούμε την κατάληψη την παρούσα φάση.Στην τελική καλύτερα μια μάταια κατάληψη, παρά μια μάταια εκπαίδευση...(τσσσσσ)

<Πρετεντέρης 1975>: Τελειόφοιτος του Πανεπιστημίου της Grenoble (την εποχή όπου ο γράφων ήταν Μεταπτυχιακός στο Πολυτεχνείο της πόλης) - ΜΑΖΙ στο Γραφείο "Νοτιοανατολικής Γαλλίας" της Οργάνωσης του Ρήγα Φεραίου, εκείνος "Ιδεολογικός Υπεύθυνος", ο γράφων "Μαζικός Υπεύθυνος" (Φορέων και κυρίως Σπουδαστικών Συλλόγων). Εκείνος από "αριστερή οικογένεια", ο γράφων από οικογένεια "γεννεών αξιωματικών του Στρατου".
Έχει ο καιρός γυρίσματα :shh: :finger:
"Le meteque" - G. Moustaki (- 23/05/2013) & Zazie: https://www.youtube.com/watch?v=O51zyf83mfk
"Et nous ferons de chaque jour toute une eternite d' amour, que nous vivrons a en mourir..."
neaoktana
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 1969

Δημοσίευσηαπό nami » Τρί, 19 Οκτ 2010 9:07 pm

Αφού θεωρείς την εκπαίδευση μάταιη,
θα είναι καλύτερο να διαγραφείς από την σχολή (γιατί να διαβάζεις επί ματαίω άραγε;)
και να αφήσεις εμάς που δεν την θεωρούμε μάταιη,
να κάνουμε ό,τι προβλέπεται από νόμους ψηφισμένους δημοκρατικά.
Στο μεταξύ δεν ξέρω τί τρώς και τί βλέπεις, αλλά οι επαναστάσεις
θέλουν αρχ@δια και όχι συνελεύσεις.
Εγώ απλά πρότεινα την πιο εύκολη και αποτελεσματική λύση -το κλείσιμο τής TV.
Τώρα την αποτελεσματικότητα τής κατάληψης, εξήγησέ μου τη κάποια στιγμή,
όποτε βρεις χρόνο.

:clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
Spoiler: show
ο μόνος τρόπος να προοδεύσει ένας άνθρωπος είναι η γνώση...
nami

Έτος εισαγωγής: 2008

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Φοιτητικός Σύλλογος Πολ. Μηχ.

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες