19/10: Γενική Συνέλευση Φοιτητικού Συλλόγου Πολ. Μηχ.

Εδώ ανακοινώνονται οι διεργασίες των θεσμικών οργάνων της σχολής και σχολιάζεται η δραστηριότητα και το αποτέλεσμά τους.

Re: 19/10: Γενική Συνέλευση Φοιτητικού Συλλόγου Πολ. Μηχ.

Δημοσίευσηαπό stalin » Δευτ, 18 Οκτ 2010 6:54 pm

Δεν υπάρχει σοβαρότητα όταν συζητάμε τα μέτρα της κυβέρνησης χωρίς να τα έχουμε δει ακόμη σε επίσημη μορφή. Είναι προφανής η προσπάθεια τρομοκράτησης του φ.σ. Αν δεν δείς, δεν κρίνεις απλά εικάζεις και όταν απλά εικάζεις δεν προχωράς σε τόσο έντονα και αμφιλεγόμενα μέτρα διαμαρτυρίας όπως το σφράγισμα της σχολής...
Είμαστε έτοιμοι να πεθάνουμε για τα ιδανικά μας, αλλά, δόξα τω Θεό, δεν πιστεύουμε πια σε τίποτα.
stalin

Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευσηαπό dimos » Δευτ, 18 Οκτ 2010 7:06 pm

Καλό είναι να αποφεύγονται οι προσωπικές αντιπαραθέσεις και οι χαρακτηρισμοί. Μην ξεφύγει πάλι η συζήτηση και το αποστειρωμένο πρετεντερικό staff αποφασίσει να κλειδώσει πάλι το topic

Δυο δυο, τρεις τρεις, να παίξετε, να ερωτευθείτε,
Και να ξεσκάσετε, αδελφέ, μετά από τόση κούραση.

(Μας γέρασαν προώρως, Γιώργο, το κατάλαβες;)
Άβαταρ μέλους
dimos
Ιδρυτικό Μέλος

Έτος εισαγωγής: 2006

Δημοσίευσηαπό lybe33 » Δευτ, 18 Οκτ 2010 7:12 pm

Stalin σου ξαναλέω:Τα στάδια για ένα νομοσχέδιο είναι τρία συνήθως:->εξαγγελίες από πρόσωπα της κυβέρνησης->υποτιθέμενος διάλογος->ψήφιση στη βουλή
Τώρα είμαστε στο 2ο και διαφωνούμε με όσα έχουν εξαγγελθεί στο 1ο...Εσύ θα αντιδράσεις όταν πλέον θα είναι νόμος?
Άβαταρ μέλους
lybe33
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 2008

Δημοσίευσηαπό Theodore » Δευτ, 18 Οκτ 2010 7:17 pm

@ Άπαντες Συναδέλφους Πολιτικούς Μηχανικούς ΕΜΠ:
Δεν υπάρχει σοβαρότητα όταν συζητάμε τα μέτρα της κυβέρνησης χωρίς να τα έχουμε δει ακόμη σε επίσημη μορφή.

Θα έλεγα πως ο stalin έχει δίκιο. Πολλά μπορεί να ακούγονται, το θέμα είναι τί θα προταθεί επισήμως, και τί θα αποδώσει ο διάλογος επ' αυτού [αν αποδώσει]. Καλό είναι να μην είναι κανείς προκατειλημμένος. Η προκατάληψη εμποδίζει την ελεύθερη σκέψη..! ;)

@ Giorgitseli:
Ειδικά αυτό τον καιρό που διανύουμε, απορώ πώς δεν ντρέπεστε οι παραταξιακοί να λέτε δημόσια ότι ανήκετε σε παράταξη...! :wtf: Ειδικά για την παράταξη των ΕΑΑΚ, δεν έχω λόγια, μετά τις τελευταίες παράνομες πράξεις σας, κατά την διάρκεια των πρυτανικών εκλογών, όπου "προπτυχιακοί συνάδελφοί σας" συνδικαλιστές (όχι μόνο από τους πολιτικούς μηχανικούς, αλλά και από άλλες σχολές του ΕΜΠ) παρεμπόδισαν τους μεταπτυχιακούς και διδακτορικούς φοιτητές από το να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα!!! :shock: Και μάλιστα, ήταν πλήρως συνειδητοποιημένοι, διότι μας τόνισαν ότι μας εμπόδιζαν διότι γνώριζαν ότι οι ψήφοι των μεταπτυχιακών φοιτητών θα μπορούσαν να καθορίσουν το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας!!! :!: :shock: :o :crazy2: :!: Ωραίοι δημοκράτες είστε!!! :silent:

@ QEye:
Αυτό είναι πολύ τραγικό, και μόνο σε σένα φαίνεται έτσι, διότι μόνο εσύ το σκέφθηκες...! Αν πιστεύεις για τους συναδέλφους σου ότι είναι τόσο "πρόβατα" όπως τους περιγράφεις, τότε τους υποτιμάς αφάνταστα, και λυπούμαι για αυτό! :thumbdown: [ Υ.Γ.: Έχεις κανένα πρόβλημα με τις στατικές και αναφέρεσαι σε αυτές με τόση ειρωνεία; :eh: Μήπως είσαι πολύ "σκράπας" και δεν μπορείς να τις περάσεις; :lol: Τώρα μου βγήκε κι εμένα η ειρωνεία, διότι οι στατικές είναι τα αγαπημένα μου μαθήματα...! :angel: ]

Με εκτίμηση,
Θ._
What you see, is not always what you get...! (NO_USER_NAME) :D
Το γεγονός ότι δεν μπορείς να δεις "κάτι", δεν συνεπάγεται ότι αυτό το "κάτι" δεν υπάρχει εκεί που κοιτάς...! :think:
Σε κάθε αξιωματικά θεμελιωμένη θεωρία υπάρχει τουλάχιστον μία αληθής πρόταση που δεν μπορεί να αποδειχθεί. (Kurt Goedel) :ugeek:
Theodore Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Έτος εισαγωγής: 1999

Δημοσίευσηαπό airetikos » Δευτ, 18 Οκτ 2010 7:23 pm

Εγώ θα πώ κάτι επ αφορμή του Θεοδωρή και του Πακτωμένου που λέγανε για την Δημοκρατία. Δημοκρατία (όπως-ε ας το πουμε ιδανικά) εφαρμοζόταν στην Αθήνα είναι το πολίτευμα που είναι από το λαό μιλάει εκ του λαού και αποφασίζει για το συμφέρον αυτού. Και βέβαια όπως έλεγε και ο Περικλής στον Επιτάφιο (πσσσσσσσσσσσσσστ τι φυτούκλα είμαι ε? καλά δεν τα λέω?) είμαστε οι μόνοι οι οποίοι αυτόν που δεν ασχολείται με τα πολιτικά τον θεωρούμε άχρηστο και όχι φιλήσυχο.. Και στην αυτόματη ερώτηση πώς αυτό συμβαδίζει με τα όσα λέω γενικώς εξηγούμαι. ΤΟΤΕ οι πολίτες συμμετείχαν όλοι και βέβαια μαθαίνανε πολιτική από ανθρώπους εμπνευσμένους και βγαίνανε πολίτες. ΤΩΡΑ σκοπίμως δεν έχουμε πολιτική εκπαίδευση (συγνώμη αλλά δεν το θεωρώ αυτό που ζούμε στο ΕΜΠ ως πολιτική εκπαίδευση ) και βγαίνουμε όλοι χαιβάνια και επαναστάτες χωρίς αιτία. Ό,τι πρέπει για τους σύγχρονους γκεμπελίσκους που μας κάνουν ό,τι θέλουν. Και για να τελειώνουμε επειδή ο καθένας εδώ δεν πρόκειται να αλλάξει την άποψη του άλλου (και καλώς αυτό γίνεται αλλιώς θα νικήσουν οι γκεμπελίσκοι που μας χειραγωγούν) έχω να πώ τούτο. Αύριο ψηφίστε ό,τι θέλετε όμως λάβετε σοβαρά το κόστος της κάθε επιλογής σας.Όπως λένε στην οικονομία οι επιλογές μας γίνοται ώστε να έχουμε το ελάχιστο κόστος ευκαιρίας. Σκεφτείτε τί χάνετε ή θυσιάζετε ώστε να πάρετε αυτή την επιλογή και αν αξίζει τον κόπο. Και επειδή ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο η δική μου επιλογή είναι το να απέχω γιατί δεν θεωρώ ότι επιτελείται κανένα από αυτά που ευαγγελίζεται η μεγάλη συνέλευση.. Βέβαια αυτό προς το συμφέρον σας είναι να μην έχετε κάποιον "αιρετικό" σε τέτοια μέρη και αν θέλετε είναι ακόμα ένας λόγος να μην έρθω. Καλή διασκέδαση αύριο σε όλους.
@blueoystercult με όλο το σεβασμό και εγώ σε καλώ να μου πείς τί δεν κατάλαβες να στο εξηγήσω. έχω όλη τη καλή διάθεση.
Αρχιεπίσκοπος Άρειος ο Α'
airetikos

Δημοσίευσηαπό kolasmenos » Δευτ, 18 Οκτ 2010 7:28 pm

Θοδωρή, όλοι σαν εσένα είναι στον τομέα;; τώρα εξηγείται πως κάτι δαπιτάκια περνάνε στατικές από το πουθενά, δίνουν χαριστικές μόνα τους και γενικώς χαίρουν ιδιαίτερης εύνοιας χαχα
kolasmenos

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό lybe33 » Δευτ, 18 Οκτ 2010 7:34 pm

Είπαμε να αποφεύγουμε τους προσωπικούς χαρακτηρισμούς και τις ειρωνείες!!

Άβαταρ μέλους
lybe33
Επίτιμο μέλος

Δημοσίευσηαπό PAINTER » Δευτ, 18 Οκτ 2010 7:34 pm

Off topic:
airetikos, αυτά ίσχυαν στην Αθήνα, που είχαν τους δούλους να δουλεύουν (που ήταν αναλώσιμοι) και οι υπόλοιποι έκαναν την ζωάρα τους.
και κάνε μια αντιπαραβολή με το παρόν...
airetikos έγραψε:Και επειδή ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο η δική μου επιλογή είναι το να απέχω γιατί δεν θεωρώ ότι επιτελείται κανένα από αυτά που ευαγγελίζεται η μεγάλη συνέλευση..
ειδικά για αυτό οι αρχαίοι αθηναίοι θα σε κυνηγούσαν...γιατί επιλέγεις να απέχεις και ας λες ότι το κάνεις από επιλογή. Αυτή είναι η λύση του φυγόπονου. Ειδικά εαν θεωρείς ότι η απουσία ενός αιρετικού θα προκαλούσε την εύρυθμη συνέχεια της κατάστασης αυτής, τότε είναι ΔΙΠΛΗ Η ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΑΙΡΕΤΙΚΌ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΆΣΧΕΙ ΕΝΕΡΓΆ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΛΑΚΊΣΕΙ.
Αυτά τα ολίγα τα ζωγραφικά
αυτό το ίδρυμα,εσείς οι ίδιοι το απαξιώνετε κάθε μέρα...με τον να μπαίνετε το πρωί και το να βγαίνετε το βράδυ χωρίς να προσφέρετε τίποτα σ'αυτό,χωρίς να γυρνάτε κάτι σ'αυτό.Εάν κατανοήσετε τη σημασία του να είσαι μέλος του πολυτεχνείου ίσως ανακαλύψετε ότι ο άνθρωπος δεν έχει μόνο έναν ρόλο.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΙΚΙΟΥΝΙΤΕΣ

http://www.youtube.com/watch?v=W3XZqb50SfI
Άβαταρ μέλους
PAINTER
Ιδρυτικό Μέλος

Έτος εισαγωγής: 2002

Δημοσίευσηαπό dimos » Δευτ, 18 Οκτ 2010 7:36 pm

Στον kolasmenos εστάλη προειδοποίηση. Είτε θα ηρεμήσετε είτε θα κλειδώθει το τόπικ και θα γίνουν προσωρινά bans σε όσους συνεχίσουν να προκαλούν.

Δυο δυο, τρεις τρεις, να παίξετε, να ερωτευθείτε,
Και να ξεσκάσετε, αδελφέ, μετά από τόση κούραση.

(Μας γέρασαν προώρως, Γιώργο, το κατάλαβες;)
Άβαταρ μέλους
dimos
Ιδρυτικό Μέλος

Έτος εισαγωγής: 2006

Δημοσίευσηαπό airetikos » Δευτ, 18 Οκτ 2010 7:40 pm

Φίλτατε το (έ ας το πούμε ιδανικά) εκεί ακριβώς πήγαινε.... δεν χρειάζεται να τα λέμε και όλα έ????
Και κατά δεύτερον καλύτερα να ζωγραφίσετε αύριο.... οι αιρετικοί πίστεψε με ΔΕΝ χωράνε στην συνέλευση. Και κατί ακόμα... στην Αρχαία Αθήνα δεν θα με κυνηγούσαν για ένα λόγο.... Για τους Αρχαίους Αθηναίους οι άνθρωποι σαν εμάς (οι τεχνικοί, οι μαθηματικοί οι επιστήμονες κλπ) ήταν από τα γεννοφάσκια τους πολιτικοποιημένοι και πρώτοι στην Αγορά. Για αυτό πίστεψε με δεν μπορείς να συγκρίνεις το τότε (που ήταν πολύυυυ καλύτερο) από το τώρα. Και τον χαρακτηρισμό φυγόπονος δεν θα στον επιστρέψω όχι γιατί ισχύει αλλά γιατί δεν αξίζει να το κάνω καθότι δεν με γνωρίζεις για να ξέρεις αν είμαι ή όχι κατά συνέπεια αυτό λέγεται συκοφαντία και αυτό τιμωρούνταν στην Αρχαία Αθήνα με θάνατο (ωχ αμαν αμαν).
Καλή έμπνευση φίλτατε.
Αρχιεπίσκοπος Άρειος ο Α'
airetikos

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Φοιτητικός Σύλλογος Πολ. Μηχ.

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες