lawine έγραψε:Επειδή είμαι παλιά καραβάνα και το έργο είναι στημένο και στα μέτρα μας..έχουμε δει και παλιότερα τους 'συλλογικούς αγώνες'...μόνο συλλογικοί δεν είναι..αριστερά = βαβέλ και ακόμα παραπέρα..
Δικαίως έχεις παράπονα από την επίσημη κυρίως αριστερά. Το θέμα όμως εδώ δεν είναι η αριστερά, αλλά το συμφέρον όλων μας!!!
Συμφέρει κανέναν μας η υποτίμηση των πτυχίων μας, η μείωση των μισθών μας? Όχι βέβαια! Το Μάη Ιούνη θυμάμαι ολόκληρα αμφιθέατρα να στηρίζουν το ενωτικό πλαίσιο! Τι ήταν όλοι αυτοί? Αριστεροί? Σου λέω με βεβαιότητα όχι.
Εγώ τι να το κάνω το να έρχονται 150 εαακιτες-εγκελαδίτες σε κάθε συνέλευση και να την παίρνουν(αν η δαπ δε φέρει τα τρελά τρένα 10 λεπτά πριν την ψηφοφορία)? Το θέμα είναι να καταλάβουμε όλοι τι παίζει. Φοιτητές είμαστε όλοι! Ούτε κοτσαμπάσηδες -όπως ανέφερε ο συνάδελφος προηγουμένως- ούτε κομματικές γραμμές θέλουμε να μας κατευθύνουν. Όλοι μπορούμε να καταλάβουμε τι μας βλάπτει και τι όχι και να πάρουμε κάποιες σημαντικές αποφάσεις.
Το να απέχεις από τη συνέλευση ή το να ψηφίσεις λευκό-άκυρο επειδή απλά σου τη σπάνε οι αριστεροί νομίζω παρατείνει το πρόβλημα. Αν ακούσεις προσεκτικά δεν υπάρχει περίπτωση να μη βρεις κάποιον να σε εκφράζει σε σημαντικό βαθμό. Το να συμφωνείς 100% με κάποιον είναι σχεδόν αδύνατο. Κάποιος όμως θα είναι πιο κοντά σε σένα. Γενικά μιλάω-δεν αναφέρομαι στον/στην lawine, ούτε μικροπολιτική τόλμησα ποτέ να κάνω.