medre πιστεύω με κάλυψες..
Όσον αφορά στο κτήριο Γκίνη ,όσοι έκαναν τον κόπο να μπουν μέσα το ίδιο λένε τελικά..(τουλάχιστον τον medre_conserve τον εμπιστεύομαι πλήρως γιατί τον ξέρω καλά..

)
Όσον αφορά στην πορεία, έχω να πω ότι ήταν υπερβολικά ειρηνική και αυτό "ενόχλησε" πολύ την αστυνομία ...δεν έδωσε κανείς δικαίωμα για φασαρίες και προφανώς από ανοησίες πιάστηκαν προκειμένου να ξοδέψουν τα άπειρα δακρυγόνα που κουβαλούσαν και να κάνουν αδικαιολόγητες προσαγωγές..ήταν υπερβολικά προκλητικοί με τη στάση τους..άπειροι..σε τρομοκρατούσε και μόνο η παρουσία τους ..
Εγώ προσωπικά ήμουν σε όλη την πορεία και δεν έφαγα καθόλου δακρυγόνο..ήταν όλα ήσυχα μέχρι το τέλος της..αλλά και μετά το τέλος της νομίζω ότι πολύ περισσότερο προκάλεσαν οι "δυνάμεις της ελ.ασ" παρά οι κουκουλοφόροι..
Οι ματατζίδες είχαν έρθει, βλέπετε ,με άγριες διαθέσεις μετά το συμβάν της Δευτέρας(επίθεση κατά αστυνομικού).. το οποίο συμβάν, πιο πολύ προβοκάτσια θυμίζει και πάλι παρά "τρομοκρατικό χτύπημα".. ακόμα και αν το έκανε όμως κάποια "τρομοκρατική" οργάνωση σκοπός της ήταν να πλήξει μόνο το φοιτητικό κίνημα και όχι "τη δημοκρατία μας" όπως είπαν οι εκπρόσωποι της κυβερνήσης.. αυτό που προκάλεσε ήταν ο υπερβολικός τσαμουκάς των μπάτσων, ο οποίος προϋπήρχε βέβαια, αλλά είναι "δικαιολογημένος" πλέον(

) .. όλες οι σφαίρες που έπεσαν μόνο τη νεολαία είχαν ως στόχο..
Είναι πολύ περίεργο το ότι συνέβη ένα τέτοιο περιστατικό
1)την περίοδο που θα ξεκινούσε ο νέος γύρος συνελεύσεων-διαδηλώσεων
2)δίπλα στο χώρο του Πολυτεχνείου (ακουστηκε ότι οι "τρομοκράτες" είχαν ως ορμητήριο το Πολυτεχνείο..το καημένο το άσυλο θα την πληρώσει πάλι??)
3)σε χώρο όπου διακινούνται ιδέες διαφορετικές από αυτές που θα άρεσαν στους πολιτικούς μας (τα καημένα τα Εξάρχεια στοχοποιήθηκαν για ακόμη μια φορά) και
4)από μια οργάνωση που ποτέ δεν ανέλαβε κάποια ευθύνη(η 17Νοέμβρη αν θυμάμαι καλά πάντα έπαιρνε την ευθύνη των πράξεων της)...
..τι φταίει λοιπόν?? μήπως οι δυνάμεις καταστολής αναζητούν "πατήματα" για να "μπορούν" να είναι ακόμα πιο σκληρές απέναντί μας??.. και μήπως όλα αυτά είναι αποτέλεσμα μια συγκεκριμένης πολιτικής..?? μια ιδέα ρίχνω βρε παιδιά...απλά διαπιστώνω ότι ακριβώς επειδή η επιθυμία διαδηλώσεων όλο και φουντώνει, διάφοροι μηχανισμοί κινητοποιούνται ώστε να "φουντώνει" και η καταστολή..
Μετά απ'όλα αυτά , ένα είναι το σίγουρο...
Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕ ΜΑΣ ΣΤΑΜΑΤΑ
ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΜΟ
Χόρεψε πάνω στο φτερό του καρχαρία...