Σύμβουλοι Καθηγητές 2009-10

Συντονιστής: University Editors

Re: Σύμβουλοι Καθηγητές 2009-10

Δημοσίευσηαπό Igor Bruta » Κυρ, 12 Σεπ 2010 1:27 am

Τι συμβουλές θα δίνουν δηλαδή? Είναι μόνο για τους πρωτοετείς φοιτητές? Εμένα που είμαι παλαιότερος δεν με έχει καν στον κατάλογο. Πώς θα πορευθώ εγώ στη ζωή?
Igor Bruta

Έτος εισαγωγής: 2002

Δημοσίευσηαπό ingenieurin26 » Κυρ, 12 Σεπ 2010 1:33 am

:lol: Ενημερωτικά αυτός ο καταλογος βγαίνει κάθε χρόνο (τουλάχιστον από το 2007 που μπήκα στη σχολή) για τους πρωτοετείς και ο σύμβουλος καθηγητής τους είναι ίδιος μέχρι να τελειώσουν την σχολή. Κανείς όμως δεν προσέχει τέτοιες ανακοινώσεις, οπότε δεν πρέπει να έχει λειτουργήσει ποτέ κανονικά αυτός ο θεσμός. ΜΑΚΙΑ182 μπορείς να κάνεις εσύ την αρχή :p
ingenieurin26
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευσηαπό PAINTER » Κυρ, 12 Σεπ 2010 2:30 am

εγω ηξερα την δικη μου,στην γραμματεια μάλιστα παραξενευτηκαν που ρωτησα!θυμαμαι ηταν η γραμματεια ακομα στο γκινη (2002)...και ποτε δεν βρηκα την καθ. στο γραφειο της για να την ρωτησω...τυχαίο;
αυτό το ίδρυμα,εσείς οι ίδιοι το απαξιώνετε κάθε μέρα...με τον να μπαίνετε το πρωί και το να βγαίνετε το βράδυ χωρίς να προσφέρετε τίποτα σ'αυτό,χωρίς να γυρνάτε κάτι σ'αυτό.Εάν κατανοήσετε τη σημασία του να είσαι μέλος του πολυτεχνείου ίσως ανακαλύψετε ότι ο άνθρωπος δεν έχει μόνο έναν ρόλο.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΙΚΙΟΥΝΙΤΕΣ

http://www.youtube.com/watch?v=W3XZqb50SfI
Άβαταρ μέλους
PAINTER
Ιδρυτικό Μέλος

Έτος εισαγωγής: 2002

Δημοσίευσηαπό MAKIA182 » Κυρ, 12 Σεπ 2010 5:42 pm

χαχα, ingenieurin26 σε ευχαριστω!! παντως ως ιδεα ειναι πολυ καλη! δεν εχω ξανακουσει για κατι παρομοιο σε αλλα πανεπιστημια (στην Αθηνα τουλαχιστον)... κριμα που δεν εχει και την αναλογη αποδοχη βεβαια.... :thumbdown:
“You never change things by fighting the existing reality.
To change something, build a new model that makes the existing model obsolete.”

~Richard Buckminster Fuller
MAKIA182 Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Έτος εισαγωγής: 2009

Δημοσίευσηαπό neaoktana » Κυρ, 12 Σεπ 2010 5:45 pm

MAKIA182 έγραψε:χαχα, ingenieurin26 σε ευχαριστω!! παντως ως ιδεα ειναι πολυ καλη! δεν εχω ξανακουσει για κατι παρομοιο σε αλλα πανεπιστημια (στην Αθηνα τουλαχιστον)... κριμα που δεν εχει και την αναλογη αποδοχη βεβαια.... :thumbdown:

Αξιοποιήστε το! έστω (ή μάλλον καλύτερα σε μεσαίο εξάμηνο από αρχικό)
"Le meteque" - G. Moustaki (- 23/05/2013) & Zazie: https://www.youtube.com/watch?v=O51zyf83mfk
"Et nous ferons de chaque jour toute une eternite d' amour, que nous vivrons a en mourir..."
neaoktana
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 1969

Δημοσίευσηαπό MAKIA182 » Κυρ, 03 Οκτ 2010 12:41 am

Ενημέρωση για το θεσμό του συμβούλου σπουδών

Καθώς ολοκληρώνονται οι εγγραφές των πρωτοετών φοιτητών, η Σχολή ορίζει για κάθε φοιτητή ένα σύμβουλο σπουδών. Στον κάθε σύμβουλο σπουδών αντιστοιχούν 20 με 25 φοιτητές της ίδιας χρονιάς, για όλη τη διάρκεια των σπουδών τους στο Ε.Μ.Π.

Ο ρόλος του συμβούλου σπουδών, όπως λέει το όνομα, είναι να παρέχει συμβουλές και να προτείνει κατευθύνσεις, με σκοπό να συνδράμει τον φοιτητή ώστε να ολοκληρώσει επιτυχώς τις σπουδές του και να επωφεληθεί από τις ευκαιρίες που προσφέρει το Ε.Μ.Π., ακαδημαϊκές ή μη.

Ο ορισμός του συμβούλου σπουδών προβλέπεται από το νόμο (Νόμος 3549/2007), χωρίς όμως να επιβάλλεται στον φοιτητή κάποια υποχρέωση. Ο σύμβουλος σπουδών βρίσκεται δίπλα στον φοιτητή, αν ο φοιτητής το θελήσει, δεν ελέγχει, δεν παρεμβαίνει.

Όταν θα οριστούν οι σύμβουλοι σπουδών για τους πρωτοεγγραφόμενους την ακαδημαϊκή χρονιά 2010-2011, τα ονόματά τους θα ανακοινωθούν από τη Γραμματεία στην ιστοσελίδα της Σχολής, μαζί με πληροφορίες για το γραφείο, το τηλέφωνο και το e-mail τους, και τα αντίστοιχα ονόματα φοιτητών.

Ο σύμβουλος σπουδών θα προσπαθήσει να έρθει σε επαφή μαζί σας τηλεφωνικά. Για να διευκολύνετε την επικοινωνία, ενθαρρύνεται η ανάληψη πρωτοβουλίας από την πλευρά σας, καθώς και τη αποστολή σύντομου e-mail. ''

εδω
τελικα μας διαφωτισε μεσω ανακοινωσης η... φανταστικη γραμματεια μας!!! :D
“You never change things by fighting the existing reality.
To change something, build a new model that makes the existing model obsolete.”

~Richard Buckminster Fuller
MAKIA182 Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Έτος εισαγωγής: 2009

Προηγούμενη

Επιστροφή στο Ειδήσεις

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης