Ώρα για διπλωματική...

Συντονιστής: University Editors

Re: Deadline - Διπλωματική

Δημοσίευσηαπό rini » Δευτ, 06 Σεπ 2010 1:10 am

Νομίζω, πως θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση από τη γραμματεία..οπώς έγινε και για τις αιτήσεις έναρξης εκπόνησης της διπλωματικής. Επιπλέον, έχω την εντύπωση πως αυτό γίνεται και σε συνεργασία με τον/την υπεύθυνο καθηγητή/καθηγήτρια.
το πως θα συμπεριφερθει ενα σπιτι στο σεισμο,ειναι κατι σαν τ αμοιβαια κεφαλαια..οι αποδοσεις του παρελθοντος δεν αποτελουν εγγυηση για τ μελλον!
rini

Έτος εισαγωγής: 2005

Re: Ώρα για διπλωματική...

Δημοσίευσηαπό PAINTER » Δευτ, 06 Σεπ 2010 4:58 pm

rini έγραψε: Επιπλέον, έχω την εντύπωση πως αυτό γίνεται και σε συνεργασία με τον/την υπεύθυνο καθηγητή/καθηγήτρια.

προφανώς!επίσης, ανεπίσημα μπορείς να δώσεις και σε άσχετη ημερομηνία, πέρα των προκαθορισμένων, αλλά όπως είπα, ανεπίσημα. αυτό σημαίνει ότι δεν θα καταχωρήθεί ο βαθμός σου, παρά μόνο στην επόμενη διαθέσιμη εγκυρη περίοδο. Αυτό γίνεται για περιπτώσεις φοιτητών με χοντρές υποχρεώσεις (πχ δουλεια-στρατό) και πρέπει πάντα να υπάρχει συνεννόηση με τον επιβλέποντα και κατ'επέκταση με τον αρμόδιο τομέα.και δεν είναι υποχρεωμένοι να σε βοηθήσουν να το κάνουν. θέμα καλής θελήσεως.
αυτό το ίδρυμα,εσείς οι ίδιοι το απαξιώνετε κάθε μέρα...με τον να μπαίνετε το πρωί και το να βγαίνετε το βράδυ χωρίς να προσφέρετε τίποτα σ'αυτό,χωρίς να γυρνάτε κάτι σ'αυτό.Εάν κατανοήσετε τη σημασία του να είσαι μέλος του πολυτεχνείου ίσως ανακαλύψετε ότι ο άνθρωπος δεν έχει μόνο έναν ρόλο.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΙΚΙΟΥΝΙΤΕΣ

http://www.youtube.com/watch?v=W3XZqb50SfI
Άβαταρ μέλους
PAINTER
Ιδρυτικό Μέλος

Έτος εισαγωγής: 2002

Δημοσίευσηαπό vanilla » Τρί, 07 Σεπ 2010 1:08 pm

Είμαι στο όριο των 10 μαθημάτων και ελπίζω να μειωθούν κι άλλο στο τέλος αυτης της εξεταστικής. Πότε θα πρέπει να πάρω και να δηλώσω τη διπλωματική μου αν υποθέσουμε ότι θα επιταχύνω για να την παρουσιάσω τον Φεβρουάριο? Έχω χάσει τις προθεσμίες ή προλαβαίνω??
Everything happens for a reason..
vanilla

Έτος εισαγωγής: 2004

Δημοσίευσηαπό sur la route » Τρί, 07 Σεπ 2010 2:15 pm

Δεν υπάρχει ανακοίνωση στην γραμματεία, επομένως μάλλον προς το τέλος της εξεταστικής θα βγει. Στη Γραμματεία δηλώνεις μόνο τον τομέα της επιλογής σου + 2ο τομέα επιλογής, τίποτα πιο λεπτομερές.
Συνήθως πρώτα μιλάς με τον καθηγητή που θέλεις να σε επιβλέπει, οπότε ξέρεις σε ποιο τομέα θα ανήκει η διπλωματική σου, και η 2η επιλογή μπαίνει μόνο για τυπικούς λόγους.
Αν σκοπεύεις να τελειώσεις Φλεβάρη, πρέπει ψιλοάμεσα να βρεις κάποιον καθηγητή, γιατί αφενός δεν είναι σίγουρο πότε θα μπορέσεις να τον συναντήσεις, αφετέρου θα σου πάρει χρόνο μέχρι να συνεννοηθείτε πιο συγκεκριμένα τι θα κάνεις κλπ κλπ. Θα πρότεινα να βρεις τον καθηγητή (ή τους καθηγητές) που σκέφτεσαι μέσα στην εξεταστική, έστω για να του πεις ότι σ ενδιαφέρει να κάνεις διπλωματική μαζί του +πότε σκέφτεσαι να τελειώσεις. Μπορεί να μην έχει καν χρόνο να επιβλέψει (να έχει ήδη πάρει πολλές διπλωματικές πχ), να μην έχει άμεσα κάποιο θέμα που να σου επιτρέπει να τελειώσεις μέχρι το Φλεβάρη ή ότιδήποτε άλλο, και να πρέπει να ψάξεις αλλού.
Αυτά : )
sur la route

Δημοσίευσηαπό PAINTER » Τρί, 07 Σεπ 2010 2:21 pm

πάντως ανεπίσημα μπορείς να ξεκινήσεις να δουλεύεις την διπλωματική σου ακόμα και πριν τα 10 μαθήματα. Μιλάμε για πολύ πιο πριν!Αλλά για να τελειώσεις επίσημα (επισημη καταχώρηση δλδ της διπλωματικής σου), πρέπει να έχεις καθαρίσει με μαθήματα!
αυτό το ίδρυμα,εσείς οι ίδιοι το απαξιώνετε κάθε μέρα...με τον να μπαίνετε το πρωί και το να βγαίνετε το βράδυ χωρίς να προσφέρετε τίποτα σ'αυτό,χωρίς να γυρνάτε κάτι σ'αυτό.Εάν κατανοήσετε τη σημασία του να είσαι μέλος του πολυτεχνείου ίσως ανακαλύψετε ότι ο άνθρωπος δεν έχει μόνο έναν ρόλο.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΙΚΙΟΥΝΙΤΕΣ

http://www.youtube.com/watch?v=W3XZqb50SfI
Άβαταρ μέλους
PAINTER
Ιδρυτικό Μέλος

Έτος εισαγωγής: 2002

Δημοσίευσηαπό vanilla » Τρί, 07 Σεπ 2010 3:05 pm

Ωραία θα το ψάξω όσο πιο άμεσα!! Ευχαριστώ πολύ!
Everything happens for a reason..
vanilla

Δημοσίευσηαπό katerinio » Δευτ, 04 Οκτ 2010 10:00 am

Παιδιά με ενημέρωσε ο επιβλέπων καθηγητής της διπλωματικής μου οτι το deadline κατάθεσης για όσους θέλουν να παρουσιάσουν Οκτώβριο είναι 7/10 Σπεύσατε.......
katerinio

Έτος εισαγωγής: 2000

Δημοσίευσηαπό giorgosb » Δευτ, 04 Οκτ 2010 11:13 am

πως γίνεται αυτο?????1-5 νοέμβρη θα εξεταστουνε όλες οι διπλωματικές και η κατάθεση θα γίνει 1 μήνα πριν??παράλογο δεν είναι?
giorgosb

Δημοσίευσηαπό katerinio » Δευτ, 04 Οκτ 2010 1:10 pm

δεν ξέρω.....

εγώ βέβαια έχω πάρει σε άλλο τμήμα (ΣΕΜΦΕ) και ο καθηγητής με ενημερωσε πως πρέπει να ενημερώσει τη γραμαμτείας μας μέχρι 7/10.
Για ψάξτο γιατί και εγώ το καλοκαίρι έτσι έχασα την προθεσμία.
katerinio

Έτος εισαγωγής: 2000

Δημοσίευσηαπό merde_conserve » Τετ, 13 Οκτ 2010 3:12 pm

Παιδιά γνωρίζει κανείς αν μπορείς να πάρεις επίσημα (μέσω της γραμματείας) διπλωματική αν χρωστάς ακριβώς 10 μαθήματα; Ή θες 9 ξέρω γω (<10 αυστηρά; :P)

Edit: διαβάζω στο site της γραμματείας ότι

Δικαίωμα για υποβολή αίτησης έχουν μόνο οι φοιτητές που οφείλουν έως και 10 μαθήματα.

άρα αυτό το "και" εμπεριέχει και το 10, κατά πάσα πιθανότητα. Αν κάποιος ξέρει σίγουρα πάντως (λόγω εμπειρίας) ας μου πει. Thanks. :D
CSI computer expert έγραψε:I'll create a GUI interface using Visual Basic, see if i can track an IP Address out of this.

http://www.youtube.com/watch?v=ygB0Zviq ... r_embedded
Άβαταρ μέλους
merde_conserve
Ιδρυτικό Μέλος

Έτος εισαγωγής: 2005

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο 5ο Έτος

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες