Ανέκδοτα

5 μέρες στη δουλειά για 1 νύχτα γκλαμουριά. Ας ξέρουμε τουλάχιστον ποια γκλαμουριά είναι καλύτερη.

Re: Ανέκδοτα

Δημοσίευσηαπό airetikos » Τετ, 14 Ιούλ 2010 4:00 pm

Τα νεα συνθηματα
Εεεε..Οοοο…αφηστε το Συνασπισμό και φύγετε από εδώ…
Παίκτες πουλημένοι…..η Αριστερά δεν πεθαίνει
Τα νέα κουΐζ
1.Που θα παίζει ο πΑΟ του χρόνου στην Ευρώπη;
Στο κόμμα της Ευρωπαικής Αριστεράς στο Ευρωκοινοβούλιο.
2.Ποιο θα είναι το νέο αμυντικό σύστημα του ΠΑΟ;
Η…Δημοκρατική Αμυνα.
3.Μετά την πολυμετοχικότητα ποιο είναι το σύστημα του ΠΑΟ;
Οι πολλές συνιστώσες.
4.Ποιός θα είναι ο επόμενος Πρόεδρος του ΠΑΟ;
Ο Τσίπρας.
Και ο μεθεπόμενος;
Ο ΓΑΠ γιατί ο ΠΑΟ έχει πολλές διεθνείς υποχρεώσεις, και ταξιδεύει συχνά έξω.
5.Ποιός είναι ο νέος ύμνος του ΠΑΟ;
Είμαστε δυο, είμαστε τρείς…το πολύ χιλιοιδεκατρεις…..
6.Ποιό είναι το πιο σύντομο ανέκδοτο;
Μετά την ενότητα του Συν, η ενότητα του ΠΑΟ.
7.Πως θα αντιμετωπίσει ο Κωνσταντόπουλος τους διαιτητές της παράγκας;
Θα τους στείλει όπως τον Τσοβόλα στο Ειδικό Δικαστήριο.
8.Πoiα εφημερίδα θα διαβάζουν οι βάζελοι αντι για την Derby;
Την Αυγή…
9.Ποιό είναι το νέο σύστημα αντί του 4-4-2;
Το 1-1-4………..
10.Πως θα διαμαρτύρονται οι παίκτες του βάζελου για τη διατησία;
Θα κάνουν καθιστική διαμαρτυρία στη σέντρα…
11.Ποιούς παίχτες θα πάρει ο ΠΑΟ στις μεταγραφές;
Αγνωστο…διαφώνησαν οι συνιστώσες και προκηρύχθηκε έκτακτο συνέδριο….
Αρχιεπίσκοπος Άρειος ο Α'
airetikos

Έτος εισαγωγής: 2008

Δημοσίευσηαπό homer » Τετ, 14 Ιούλ 2010 4:06 pm

Μιλανε και οι γαυροι..Πιανει ιντερνετ στην Αλβανια?? :)
homer

Έτος εισαγωγής: 2006

Δημοσίευσηαπό airetikos » Τετ, 14 Ιούλ 2010 4:10 pm

απο γαυρο τα αντέγραψα αυτά... εμεις οι ΑΕΚτζήδες είμαστε αλλού... ΠΑΠΑ ΜΠΟΥΜΠΑ... Και για τα γαυράκια ο διαλογος του Κόγκα Δράκου και του Καπεταν Γκιολέκα.
ΜΠΕΣΑ ΟΡΕ ΚΟΓΚΑ ΔΡΑΚΟ?
ΜΠΕΣΑ ΓΙΑ ΜΠΕΣΑ ΟΡΕ ΚΑΠΕΤΑΝ ΓΚΙΟΛΕΚΑ :lol:
ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΑΚΙ
http://www.youtube.com/watch?v=9mkov9ZsKWc απο 0 45 εως 0 50
Αρχιεπίσκοπος Άρειος ο Α'
airetikos

Έτος εισαγωγής: 2008

Δημοσίευσηαπό neaoktana » Τρί, 20 Ιούλ 2010 8:20 pm

The Claim: The questions below about Australia are from potential visitors. They were posted on an Australian Tourism Website and the answers are the actual responses by the website officials, who obviously have a sense of humour.

Q: Does it ever get windy in Australia? I have never seen it rain on TV, how do the plants grow? (UK).
A: We import all plants fully grown and then just sit around watching them die.
------------------------------------------------------------------------------------
Q: Will I be able to see kangaroos in the street? (USA)
A: Depends how much you've been drinking.
------------------------------------------------------------------------------------
Q: I want to walk from Perth to Sydney - can I follow the railroad tracks? (Sweden)
A: Sure, it's only three thousand miles, take lots of water.
Q: Is it safe to run around in the bushes in Australia? (Sweden)
A: So it's true what they say about Swedes.
Q: Can you give me some information about hippo racing in Australia? (USA)
A: A-fri-ca is the big triangle shaped continent south of Europe.
Aus-tra-lia is that big island in the middle of the Pacific which does not... oh forget it.
Sure, the hippo racing is every Tuesday night in Kings Cross. Come naked.
Q: Which direction is North in Australia? (USA)
A: Face south and then turn 180 degrees. Contact us when you get here and we'll send the rest of the directions.
Q: Can I bring cutlery into Australia? (UK)
A: Why? Just use your fingers like we do.
Q: Can you send me the Vienna Boys' Choir schedule? (USA)
A: Aus-tri-a is that quaint little country bordering Ger-man-y, which is...oh forget it. Sure, the Vienna Boys Choir plays every Tuesday Night in Kings Cross, straight after the hippo races. Come naked.
Q: Can I wear high heels in Australia? ( UK)
A: You are a British politician, right?
Q: Are there supermarkets in Sydney and is milk available all year round? (Germany)
A: No, we are a peaceful civilization of vegan hunter/gatherers. Milk is illegal.
Q: Please send a list of all doctors in Australia who can dispense rattlesnake serum. (USA)
A: Rattlesnakes live in A-meri-ca which is where YOU come from.

All Australian snakes are perfectly harmless, can be safely handled and make good pets.

Note: The Aussies are lying about this one. They have many killer snakes. And spiders. And wombats. And 'roos. I think they want to kill tourists.
Q: I have a question about a famous animal in Australia, but I forget its name. It's a kind of bear and lives in trees. (USA)
A: It's called a Drop Bear. They are so called because they drop out of Gum trees and eat the brains of anyone walking underneath them. You can scare them off by spraying yourself with human urine before you go out walking.
Q: I have developed a new product that is the fountain of youth. Can you tell me where I can sell it in Australia? (USA)
A: Anywhere significant numbers of Americans gather.
Q: Do you celebrate Christmas in Australia? (France)
A: Only at Christmas.
---------------------------------------------------------------------------------------
Q: I was in Australia in 1969 on R+R, and I want to contact the girl I dated while I was staying in Kings Cross. Can you help? (USA)
A: Yes, and you will still have to pay her by the hour.
Q: Will I be able to speak English most places I go? (USA)
A: Yes, but you'll have to learn it first.
"Le meteque" - G. Moustaki (- 23/05/2013) & Zazie: https://www.youtube.com/watch?v=O51zyf83mfk
"Et nous ferons de chaque jour toute une eternite d' amour, que nous vivrons a en mourir..."
neaoktana
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 1969

Re: Funny Pictures!

Δημοσίευσηαπό asterix » Παρ, 17 Σεπ 2010 4:43 pm

ΠΡΟΣ : Αξιότιμο κύριο Γεώργιο Α. Παπανδρέου, Πρόεδρο ΠΑΣΟΚ
Κοιν.: κ.Γιάννη Ραγκούση, Γραμματέα Ε.Σ. ΠΑΣΟΚ
ΘΕΜΑ : “Υποβολή Υποψηφιότητας στο Ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ”
Αθήνα, 4/9/2009
Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε,
Με στόχο τη νίκη με αυτοδυναμία στις προσεχείς Εθνικές εκλογές σας ζητώ να με συμπεριλάβετε στο Ψηφοδέλτιο του Κινήματος.
Δεσμεύομαι, όπως άλλωστε έπραξα και στις προηγούμενες εκλογές, με γραπτό μου μήνυμα που απέστειλα σε στενούς σας συνεργάτες, την 17η/8/2007, ότι σε περίπτωση που εκλεγώ βουλευτής, θα θέσω αμέσως στη διάθεσή σας την παραίτησή μου.
Σας υποβάλλω, προς τούτο, κύριε Πρόεδρε:
Α.) Συνοπτικό βιογραφικό μου σημείωμα
Β.) Φωτογραφία όπου εμφανίζομαι να παρακολουθώ την πρώτη ομιλία του αείμνηστου Ανδρέα Παπανδρέου μετά την άφιξή του το 1974 στο Καστρί, αμέσως μετά την αποφυλάκισή μου από τα κρατητήρια της χούντας.
Γ.) Απόσπασμα από το Απολυτήριο Στρατού, όπου αναγράφονται οι διώξεις μου κατά τα ύστερα χρόνια της χούντας. Διώχθηκα για πρώτη φορά, ως μαθητής της Τετάρτης Τάξης του Γυμνασίου Αρρένων Πύργου, σε ηλικία δεκάξι (16) ετών και αποβλήθηκα από τα Γυμνάσια της ιδιαίτερης πατρίδας μου, της Ηλείας. Μετανάστευσα στην Αθήνα το 1969 και περάτωσα το Ε’ Γυμνάσιο Αρρένων Αθηνών. Οι διώξεις μου διήρκεσαν καθ’ όλη την διάρκεια της χούντας.
Δ.) Μία από τις επιστολές που ανταλλάξαμε, κ.Πρόεδρε, με ημερομηνία 30/4/1980, που καταδεικνύει την κοινή μας αγωνία για το μέλλον του Σοσιαλισμού και της Πατρίδας μας.
Ε.) Τα αποτελέσματα του πρώτου και όγδοου Συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ, στα οποία συμμετείχα, το 1984 και το 2008, όπου φαίνεται η σειρά κατάταξής μου ως μέλους της Κεντρικής Επιτροπής και του Εθνικού Συμβουλίου αντίστοιχα.
Στ.) Ομιλία μου με τίτλο : “Ο Ανδρέας Παπανδρέου ως Αναμορφωτής των Κοινωνικών και Εργασιακών Σχέσεων”, που μου ανέθεσε το Πνευματικό Ίδρυμα Γεωργίου Παπανδρέου και εκφώνησα στο Καστρί στις 2/7/2008.
Ζ.) Δήλωση “Πόθεν Έσχες” που υπέβαλλα την 30/6/2009 στα Όργανα του Κινήματος, σύμφωνα με τα οριζόμενα από το Καταστατικό (ΕΚΑΠ αρ.13/30-6-2009) και
Η.) Απόσπασμα Ποινικού Μητρώου όπου φαίνεται ότι ουδέποτε στη ζωή μου διώχθηκα ή είχα ποτέ Ποινική εμπλοκή. Άλλωστε, ουδέποτε, εγώ ή μέλος της οικογένειάς μου, άσκησα Δημόσιο αξίωμα, ή είχα ποτέ συναλλαγές με το Δημόσιο ή εισέπραξα ποτέ χρήματα από το Δημόσιο, πέραν του μισθού μου από το Πανεπιστήμιο, στο οποίο υπηρετώ αδιάκοπα από τον Φεβρουάριο του 1980. Άσκησα ενεργή Δικηγορία από το 1989 έως και το 2003 και ανέπτυξα το πολυανθρωπότερο Δικηγορικό Γραφείο στην Πατρίδα μας με εξειδίκευση στα εργασιακά και κοινωνικοασφαλιστικά ζητήματα. Έκτοτε, ασχολούμαι με το Πανεπιστήμιο, τη συγγραφή και την κοινωνική ενημέρωση των Πολιτών.
Είμαι στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή πρόσθετη ενημέρωση.
Εύχομαι μεγάλη νίκη για το καλό της Πατρίδας και του Λαού μας,
Με ιδιαίτερη εκτίμηση,
Αλέξης Π. Μητρόπουλος
Μέλος Ε.Σ. ΠΑΣΟΚ
1ος επιλαχών Ψηφοδελτίου Επικρατείας ΠΑΣΟΚ
asterix

Δημοσίευσηαπό Καμένος » Παρ, 17 Σεπ 2010 4:50 pm

Ειναι οι Metallica στην Ελλαδα και θελουν να παραγγειλουν πιτσες. Παιρνει ο Hetfield τηλεφωνο και λεει: "γεια χαρα, θελω 6 πιτσες special και 6 κοκακολες light. Προσοχη, να ειναι light."

Σε κανα μισαωρο φτανει ο ντιλιβερας, του δινει τις πιτσες και 6 κοκακολες κανονικες. Του λεει ο Hetfield: γιατι ειναι κανονικες; αφου το τονισα:
ΕΕΕΕΕΕΕΕΞΙΙΙΙΙΙΙ LIGHT

viewtopic.php?f=21&p=33435#p33358 :crazy: :ellinofreneia:
42
Άβαταρ μέλους
Καμένος
Ιδρυτικό Μέλος

Δημοσίευσηαπό gandalf » Παρ, 17 Σεπ 2010 5:17 pm

@asrerix έχω ένα καλύτερο...
"Οριστικοποιείται η συνεργασία ΠΑΣΟΚ και ΑΕΚΑ στις εκλογές..."(η συνέχεια παρακάτω)
http://news.in.gr/greece/article/?aid=496838
(αχ αυτοι οι αποχωρούντες όλο τα ίδια κάνουν... :shifty: )
"Στου Μακρυγιάννη πριν προλάβεις να μιλήσεις,
Εγγλέζου βόλι σε γονάτισε,
μας κοίταζες με βλέμμα μελαγχολικό,
να σκεφτόσουνα -θαρρείς- πόσο λίγο η μέρα κράτησε..."
Άβαταρ μέλους
gandalf
Ιδρυτικό Μέλος

Δημοσίευσηαπό neaoktana » Παρ, 17 Σεπ 2010 5:42 pm

<Γ.Κατσαρέλης (νομό Αιτωλοακαρνανίας)>

Ας μη δημιουργούνται συγχύσεις :wtf:
Υπάρχει όντως ένας μακρινότατος κλάδος της οικογένειας, ο οποίος προ αιώνων μετέβει <εκεί> από την Ορεινή Δωρίδα (Φωκίδος)
"Le meteque" - G. Moustaki (- 23/05/2013) & Zazie: https://www.youtube.com/watch?v=O51zyf83mfk
"Et nous ferons de chaque jour toute une eternite d' amour, que nous vivrons a en mourir..."
neaoktana
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 1969

Δημοσίευσηαπό gandalf » Παρ, 17 Σεπ 2010 6:02 pm

:lol: :lol: Δεν το είχα προσέξει (που να έλεγε και Τ. :mrgreen: )
"Στου Μακρυγιάννη πριν προλάβεις να μιλήσεις,
Εγγλέζου βόλι σε γονάτισε,
μας κοίταζες με βλέμμα μελαγχολικό,
να σκεφτόσουνα -θαρρείς- πόσο λίγο η μέρα κράτησε..."
Άβαταρ μέλους
gandalf
Ιδρυτικό Μέλος

Δημοσίευσηαπό TechniCalD » Παρ, 17 Σεπ 2010 7:25 pm

Καμένος έγραψε:ΕΕΕΕΕΕΕΕΞΙΙΙΙΙΙΙ LIGHT

Αναρωτιέμαι πόσοι να το κατάλαβαν... "αστείο για λίγους" (metal target group)... :twisted:
Δεν υπάρχει δρόμος που δεν μπορούμε να χαράξουμε
Δεν υπάρχει φορέας που δεν μπορούμε να οπλίσουμε
Δεν υπάρχει Υ.Α. που δε μπορούμε να ελέγξουμε
Δεν υπάρχει πρανές που δε μπορούμε να αντιστηρίξουμε
TechniCalD

Έτος εισαγωγής: 2007

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Ψυχαγωγία/Χόμπυ

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης