Πραγματικά τρελαίνομαι ρε παιδιά..άκουσα στην tv να λένε ότι ο χώρος του ασύλου αποτελεί πλέον ορμητήριο παράνομων ενεργειών..όλα αυτά άρχισαν να λέγονται με αφορμή το χθεσινό γεγονός (επίθεση εναντίον λεωφορείου των ΜΑΤ κοντά στην πύλη Κοκκινοπούλου)...
Πραγματικά δε γνωρίζω λεπτομέρειες για το θέμα..κάπου διάβασα ότι άγνωστος επικοινώνησε με το ειδησεογραφικό portal Zougla.gr και ανέλαβε την ευθύνη για λογαριασμό της πρωτοεμφανιζόμενης οργάνωσης «Λαϊκή Δράση». κανείς μάλλον δεν είναι βέβαιος για τι αν ισχύει κάτι τέτοιο..
ωστόσο έχω την εξής απορία:
Και πάλι το άσυλο θα την πληρώσει??
εμένα η όλη ιστορία μου μοιάζει με ένα παζλ που όμως του λείπουν πολλάαα κομμάτια...
απ τη μια , η επίθεση κατά των ματ δε μας παραξενεύει μετά τα προσφατα γεγονότα και ίσως να μη μας κακοφαίνεται κιόλας (σε αρκετούς

)..
το ότι το όλο αυτό συνέβη τη στιγμή που οι πολλοί περίμεναν να ηρεμήσουν τα πνεύματα εν όψει των εορτών είναι καλό γιατί αποτελεί υπενθύμιση και απ ό,τι φαίνεται προειδοποίηση(στόχος της επίθεσης δεν ήταν να υπάρξουν τραυματίες ή νεκροί..μάλλον συμβολικό ήταν όλο αυτό).τα δεντράκια και τα σκ@τουλ@κια δε μας κάνουν να ξεχαστούμε.μάλλον αυτό εννοούσε ο ποιητής..
το ότι επελέγη να γίνει όμως μέσα απ το χώρο του ασύλου, για μένα είναι πολύ προκλητικό και δίνει τροφή σε όσους υπερασπίζονται την άρση του .
συνεπώς και γω έχω μπερδευτεί και δεν ξέρω τι να υποθέσω. αυτός που το έκανε απ τη μια φαίνεται να ήταν αντιεξουσιαστής ,αλλά απ την άλλη εφόσον το έκανε μέσα από το άσυλο είχε σαν στόχο το να φέρει το θέμα του ασύλου σε πρώτο πλάνο, θέτοντας το σε κίνδυνο (εδώ και μέρες κ#λοτρίβονται λόγω της κατάληψης του κάτω Πολυτεχνείου..)..
θέλω να ακούσω καμιά άλλη γνώμη(θεση δε μπορώ να πάρω ακόμη..δεν ξέρω καθόλου τι παίζει..)..
αλλά please μην αρχίσετε να λέτε για τις μακετούλες πάλι!!
Ααααα και μιας και το θυμήθηκα :
sepsis έγραψε: ... Αλλά και έστω να μην πλησιάζουν, εσύ νομίζεις ότι τα δακρυγόνα τα πετάνε παραπέρα στην Πατησίων? Όχι βέβαια, τα πετάνε μέσα στο Πολυτεχνείο
Δυστυχώς το είδα (και το ένιωσα

) με τα ίδια μου τα μάτια.. ισχύει..
ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΥΛΟ ..ΤΟ ΑΣΥΛΟ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΛΑΟ..
(μην ξεχνάμε και το θέμα του topic..

)
Χόρεψε πάνω στο φτερό του καρχαρία...