Παλιά παιχνίδια στο pc

5 μέρες στη δουλειά για 1 νύχτα γκλαμουριά. Ας ξέρουμε τουλάχιστον ποια γκλαμουριά είναι καλύτερη.

Παλιά παιχνίδια στο pc

Δημοσίευσηαπό kalamata » Δευτ, 28 Ιουν 2010 4:42 am

Ρε παιδιά,ψάχνω ένα παλιό παιχνίδι,το έπαιζα στο 486(νομίζω έτσι λεγόταν!) του αδερφού μου...
Λέγεται wings of fury.To ξέρει κανένας?Έχει προσπαθήσει κανείς να παίξει τόσο παλιό παιχνίδι στα windows 7?
Έψαξα λίγο στο internet και βρηκα κάτι σχετικό,αλλά δεν μπορώ να το βάλω...
Έχει κανείς εμπειρία σε παιχνίδια DOS?
kalamata

Έτος εισαγωγής: 0

Re: Παλιά παιχνίδια στο pc...

Δημοσίευσηαπό γάντι του μποξ » Δευτ, 28 Ιουν 2010 11:55 am

Αν ρίξεις ένα ψάξιμο στο google με τη φράση "play dos games on windows 7" θα σου βγάλει αρκετά σάιτ με σχετικές οδηγίες! ;)
Ενδεικτικά:
http://windows7themes.net/how-to-play-dos-games-on-windows-7.html
http://www.howtogeek.com/howto/12771/play-your-favorite-dos-games-in-xp-vista-and-windows-7/
Εικόνα
Friends help you move. Good friends help you move bodies.
γάντι του μποξ
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 0

Re: Παλιά παιχνίδια στο pc...

Δημοσίευσηαπό MakisH » Δευτ, 28 Ιουν 2010 11:59 am

1. Γενικώς τα Win7 μάλλον αναγνωρίζουν τι θες να τρέξεις και προσαρμόζουν ανάλογα τις ρυθμίσεις και κατά έναν "μαγικό" τρόπο παίζει. Έχω δοκιμάσει αρκετά παλιά που δεν έπαιζαν σε XP πχ και όντως έπαιξαν!
2. Νομίζω υπάρχουν κάποιοι DOS emulators. Ψάξ' το... ;)
3. Αυτό το παιχνίδι ίσως να το έπαιζα κι εγώ σε 486... Και μάλιστα σε ασπρόμαυρη οθόνη! Αλλά δεν θυμάμαι τπτ πλέον. Τότε ήμουν στα πόδια του μπαμπά μου και τα χέρια μου μετά βίας έφταναν το πληκτρολόγιο :-P
4. Βρήκα χθες ένα πολύ ωραίο νέο πλην retro παιχνίδι με "αεροπλανάκια" :-P Λέγεται "Hydorah" και το κατέβασα από εδώ. Πολύ ωραίο και με ωραία μουσική! Δοκίμασέ το! ;)
Ζητούνται βιβλία στο Αναγνωστήριο Χημικών Μηχανικών! Στείλτε μου αν θέλετε να δώσετε.
MakisH Οικονομική ενίσχυση στο MQN.gr

Έτος εισαγωγής: 2008

Επιστροφή στο Ψυχαγωγία/Χόμπυ

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες