Σύνθεση Προγράμματος Επαναληπτικής Εξεταστικής 2009-10 / Προσχέδιο Προγράμματος

Πολιτικά θέματα; Οργανωτικά Προβλήματα; Προτάσεις Βετλτίωσης; Όλα τα ζητήματα που αφορούν στη σχολή αναλύονται εδώ.

Μηχανική ΙΙ (Μεταβατικό) στις 13/09 ή στις 21/09;

Το δημοψήφισμα λήγει στις Κυρ, 13 Ιουν 2010 6:50 pm

Δευτέρα 13/09
10
59%
Τρίτη 21/09
7
41%

Σύνολο ψήφων : 17

Re: Σύνθεση Προγράμματος Επαναληπτικής Εξεταστικής 2009-10

Δημοσίευσηαπό abcd » Πέμ, 17 Ιουν 2010 3:54 pm

akrovolistos έγραψε:
infernalliving έγραψε:
akrovolistos έγραψε:infernalliving, γιαυτό πρότεινα στις 22/9 στις 18.00 :ugeek:

Χμ, την επόμενη όμως έχει Σίδερα 2. Θα ζορίσει άπειρους συγκοινωνιολόγους.

Σκέφτηκα και την Τρίτη 21/9 στις 1800 (αλλά έχουν οι υδραυλικοί Ποτάμια την ίδια ώρα) και την Πέμπτη 30/9 στις 1500 (1200 έχει Υγειονομική Τεχνολογία υποχρεωτικό για υδραυλικούς). Ή Παρασκευή 17/9 στις 1500 (μετά τη Στατική Ι). Σίγουρα, όπου και να μπει κάτι θα "χαλάει", αφού είναι υποχρεωτικό 1 κατεύθυνσης, επιλεγόμενο για άλλες 2. Dunno guys :crazy2:

Τι θα λέγατε αν γινόταν ανταλλαγή Οδοστρωμάτων με Αστικά Οδικά Δίκτυα..?????

Επειδή νομίζω ότι είναι καλύτερα τα Οδοστρώματα μετά τα Σίδερα 2 αφού είναι και σχετικά πιο εύκολα από ότι έχω ακούσει από τα Δίκτυα(που θέλουν αρκετό διάβασμα).

Επίσης ως αναφορά το συνδυασμό με τα μαθήματα άλλων ετών (για την ίδια μέρα όμως) αν πάνε τα Αστικά Οδικά Δίκτυα τη μέρα που είναι τα Οδοστρώματα θα είναι ακόμα πιο άνετα από τις 24/09.
abcd

Έτος εισαγωγής: 2006

Δημοσίευσηαπό 3 » Παρ, 18 Ιουν 2010 2:10 am

Λοιπον εγω για αυριο (κατα τις 11:00-12:00 θα γινει το ΔΣ) εχω σημειωσει να πανε Προχωρημενη Μηχανικη Υλικων στις 13/9, Ειδικα Θεματα Θεμελιωσεων στις 17/9, Οδοστρωματα στις 30/9 και Αεροδρομια στις 5/10. Μια παρατηρηση μονο: τα Οδοστρωματα αμα ειναι να πανε στις 30/9 δεν ειναι το ιδιο με το προβλημα που δημιουργουσε η Προχωρημενη Μηχανικη; Δηλαδη καποιος Γεωτεχνικος αποκλειεται να εχει Αντισεισμικη Τεχνολογια 1 - Οδοστρωματα - Στατικη 5 στη σειρα; Σκεφτειτε το. Δεν μου φαινεται παντως υπερβολικο το ζευγαρακι Ξυλινες-Οδοστρωματα.. Απο την αλλη η λυση ανταλλαγης με Αστικα Οδικα Δικτυα μου φαινεται εξισου συζητησιμη, υπο την εννοια οτι οι συγκοινωνιολογοι εφαγαν τρελη ηττα με τα θεματα που επεσαν σε αυτην την εξεταστικη. Ολο και καποιος θα τα χρωσταει, και ειναι ισως λαθος να πεφτουν διπλα απο Σιδερα 2 και Στατικη 2.
Εικόνα
3

Έτος εισαγωγής: 2005

Δημοσίευσηαπό 3 » Παρ, 18 Ιουν 2010 7:00 pm

Λοιπον σημερα η συναντηση με τις παραταξεις εγινε, μαζι με καποιες -λιγες- αλλαγες. Εχουμε και λεμε:

1ο ετος: Αλλαγη θεσης μεταξυ Εφαρμοσμενης Οικονομικης και Μαθηματικη Αναλυση 1
2ο ετος: Αλλαγη με Διαφορικες Εξισωσεις και Φυσικη
4ο ετος: Προχωρημενη Μηχανικη Υλικων, στις 13/9, Ειδικα Θεματα Θεμελιωσεων στις 17/9, Οδοστρωματα με Ξυλινες στις 20/9 και Αστικα Οδικα στις 30/9 και ανταλλαγη θεσης Σιδερα 1 με Δικαιο, και ανταλλαγη Κυκλοφοριακης Ροης με Σιδηροδρομικη
5ο ετος: Σχεδιασμος Αεροδρομιων στις 5/10

Στο 3ο ετος τελικα δεν εγιναν αλλαγες γιατι δεν συμφωνουσαμε ολοι στο οτι πρεπει να γινουν. Ολες οι αλλαγες που εγιναν ηταν προς βελτιωση του χρονου διαβασματος μεταξυ (κυριως) δυσκολων μαθηματων.

Επισης εγινε και αλλη μια μικρη αλλαγη στο 1ο ετος που δεν την θυμαμαι, μου διαφευγει..

Το προγραμμα απο τη μερια του συλλογου εγκριθηκε και κατατεθηκε στη γραμματεια σημερα, και προβλεπεται να εκδοθει στις επομενες μερες.
Εικόνα
3

Δημοσίευσηαπό Alexander » Παρ, 18 Ιουν 2010 7:10 pm

Τις υπόλοιπες αλλαγές κατανοητό, τις ζήτησαν κι εδώ, αλλά - χωρίς καμία διάθεση παρτακίασης - με ποιά λογική έγιναν οι αλλαγές στα 2 πρώτα έτη, καθώς και τα Σίδερα ίδια μέρα με Ρευστά; (Προτείνω να βάλετε και Στατική ΙΙ την ίδια μέρα :P )
Spoiler: show
Εύχομαι όχι επειδή απλά "το ζήτησαν" κάποιοι που ήταν στη συνάντηση...
Alexander Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό merde_conserve » Παρ, 18 Ιουν 2010 7:12 pm

1ο ετος: Αλλαγη θεσης μεταξυ Εφαρμοσμενης Οικονομικης και Μαθηματικη Αναλυση 1

Μας μαμήσατε και εσείς! Τώρα πέφτουν μαζί με τις διαφορικές που αλλάξαν από Δευτέρα σε Τρίτη. Yeah. :lol:
CSI computer expert έγραψε:I'll create a GUI interface using Visual Basic, see if i can track an IP Address out of this.

http://www.youtube.com/watch?v=ygB0Zviq ... r_embedded
Άβαταρ μέλους
merde_conserve
Ιδρυτικό Μέλος

Δημοσίευσηαπό 3 » Παρ, 18 Ιουν 2010 7:23 pm

Καλα τα Σιδερα 1 και Ρευστα μπηκαν μαζι γιατι στην ουσια η διαφορα μιας μερας ειναι ανουσια μεταξυ τους, μη αξιοποιησιμη. Επισης αυξηθηκε καλυτερα η αποσταση απο Στατικη 4 και Εδαφο 1. Τεσπα, νομιζω πολυ μικρη διαφορα.

Επισης μικρη διαφορα ειχε και η τραμπα Διαφορικες-Φυσικη, ισως (ισως βεβαια..) ειχε και ευεργετικα αποτελεσματα (λογω Υδραυλικης).. αλλα..

merde_conserve έγραψε:Μας μαμήσατε και εσείς! Τώρα πέφτουν μαζί με τις διαφορικές που αλλάξαν από Δευτέρα σε Τρίτη. Yeah.
Εκεινη ηταν η αλλαγη που προσπαθησα περισσοτερο να αντικρουσω. Ως επιχειρημα μου προεβαλλαν (οι αλλες δυο παραταξεις ΔΑΠ-ΠΑΣΠ) οτι το πρωτο ετος χρειαζεται χρονο για τη Τεχνικη Μηχανικη 1 την επομενη εβδομαδα, και καλο ειναι να αρχισει με Αναλυση. Ισως. Απλα ετσι συγγενεψαν ολα τα μαθηματικα της πρωτης εβδομαδας! Εγω δεν πολυπειστηκα, αλλα συμφωνουσαν οι υπολοιποι.

Γενικως ΠΑΛΙ υποψιαζομαι οτι οι αλλαγες παρα το γεγονος οτι δεν ηταν ραγδαιες, μερικοι ΠΑΛΙ κοιτουσαν τον εαυτουλη τους και κυριως απο ΜΙΑ παραταξη συγκεκριμενη, ιδιαιτερα με τις ατακες που πεταγονταν πανω στο τραπεζι. Αλλα ας δωσουμε τοπο στις υποννοιες (τις οποιες τις εχω μαζεμενες)
Εικόνα
3

Δημοσίευσηαπό merde_conserve » Παρ, 18 Ιουν 2010 7:45 pm

Τότε θα μπορούσαν να μετακινήσουνε τις Διαφορικές λίγο μετά (την Πέμπτη π.χ) μιας και το 3ο δεν γράφει κανένα άλλο αξιόλογο μάθημα. Αλλά τι να πω, never mind the bollocks. Δεν θέλω να πολυγκρινιάζω επί του προσωπικού, αλλά νομίζω δεν θα είμαι ο μόνος που θα έχει το πρόβλημα...τεσπα θα δείξει.

Τουλάχιστον να ευχαριστήσω προσωπικά τον 3 που έστησε αυτό το δίαυλο επικοινωνίας για το προσχέδιο φέτος και δεν μπαλώναμε πράγματα μετά-εκ του αποτελέσματος. Εύχομαι στο μέλλον η διαμόρφωση προγραμμάτος σε εξεταστικές να είναι παρόμοια και πολύ πιο πλατιά από τις γνωμοδοτήσεις 5-6 ατόμων σε κάποιο κλειστό θεσμικό κύκλο.
CSI computer expert έγραψε:I'll create a GUI interface using Visual Basic, see if i can track an IP Address out of this.

http://www.youtube.com/watch?v=ygB0Zviq ... r_embedded
Άβαταρ μέλους
merde_conserve
Ιδρυτικό Μέλος

Δημοσίευσηαπό Alexander » Παρ, 18 Ιουν 2010 8:12 pm

merde_conserve έγραψε:Δεν θέλω να πολυγκρινιάζω επί του προσωπικού, αλλά νομίζω δεν θα είμαι ο μόνος που θα έχει το πρόβλημα...τεσπα θα δείξει.

Μαζί, μέρντ

merde_conserve έγραψε:Τουλάχιστον να ευχαριστήσω προσωπικά τον 3 που έστησε αυτό το δίαυλο επικοινωνίας για το προσχέδιο φέτος και δεν μπαλώναμε πράγματα μετά-εκ του αποτελέσματος. Εύχομαι στο μέλλον η διαμόρφωση προγραμμάτος σε εξεταστικές να είναι παρόμοια και πολύ πιο πλατιά από τις γνωμοδοτήσεις 5-6 ατόμων σε κάποιο κλειστό θεσμικό κύκλο.

Τα ίδια κι απο μένα, με την έμφαση στο 2ο μέρος (γιατί καλό είναι να βελτιώνουμε συνεχώς αυτές τις διαδικασίες ;) )
Alexander Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Δημοσίευσηαπό pirlo » Σάβ, 19 Ιουν 2010 12:53 am

Καλησπερα σε ολους.Ασχετα με το τι θα αλλαξει στο τελικο προγραμμα,αν αλλαξει,θελω και εγω με τη σειρα μου
να πω ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ 3 που πηρε την πρωτοβουλια εδω και αρκετες μερες ωστε το προσχεδιο να συζητηθει on-line και να μπορουν να συμμετεχουν εκφραζοντας την αποψη τους ολοι!!!Οτι και να γινει στο τελος σημασια εχει αυτη τη φορα κατι που τους αφορα ολους,διαμορφωθηκε απο ολους(ή εστω απο αυτους που το επιθυμουσαν)!!!
ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ και παλι!!!
Όταν θέλεις,ψάχνεις τρόπους,
Όταν δεν θέλεις,ψάχνεις δικαιολογίες...
pirlo

Δημοσίευσηαπό γάντι του μποξ » Σάβ, 19 Ιουν 2010 10:35 am

Συγχαρητήρια κι από εμένα στον 3 που ανέλαβε αυτήν την προσπάθεια ώστε για πρώτη φορά ever το πρόγραμμα να συνδιαμορφωθεί με βάση και τις προτάσεις πολλών φοιτητών! Σίγουρα το τελικό πρόγραμμα δεν μπορεί να ικανοποιήσει εντελώς όλους αλλά σε σχέση με πριν που το πρόγραμμα έβγαινε για εμάς χωρίς εμάς, σαφώς είναι προτιμότερο να βγαίνει για όλους απο όλους! Χίλια μπράβο!
Εικόνα
Friends help you move. Good friends help you move bodies.
γάντι του μποξ
Επίτιμο μέλος

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Σχόλια/Προτάσεις/Παρατηρήσεις για τη Σχολή

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες